Хитринки за всякакъв случай - 7

• 112 675
  • 908
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте!Често влизам да чета полезните ви съвети и научих доста неща,за което благодаря!Имам следният проблем:зад вратата в спалнята имаме голям гардероб и когато вратата се отваря(явно самата врата е с наклон и се отваря до край),дръжката се удря в гардероба.Някакви идеи как да реша този проблем?На стените в другите стаи съм залепила гумени ограничители,но в този случай не ми се прибягва към този вариант и да лепя каквото и да е по гардероба.

# 76
Има едни ограничители за врати, които се слагат на пода и може да опитате с тях.

# 77
  • Там, където ме обичат
Здравейте!Често влизам да чета полезните ви съвети и научих доста неща,за което благодаря!Имам следният проблем:зад вратата в спалнята имаме голям гардероб и когато вратата се отваря(явно самата врата е с наклон и се отваря до край),дръжката се удря в гардероба.Някакви идеи как да реша този проблем?На стените в другите стаи съм залепила гумени ограничители,но в този случай не ми се прибягва към този вариант и да лепя каквото и да е по гардероба.
Има и гумени /или са силиконови, не знам/ ограничители, които се слагат на самата дръжка на вратата. Купих си от чужбина на някакви смешни цени.

# 78
Една от любимите ми теми Peace
Относно  вратата и гардероба може да потърсиш от нещата за обезопасяване на дома за бебета.

# 79
Сетих се за тези ограничители за пода,но съм чувала,че лесно се отлепят,а не ми се дупчи нов паркет,за да захващам за пода...Това за дръжките ми се вижда разумно.foxysilver,възможно ли е да снимаш и да покажеш?Да знам какво да търся или да приспособя нещо.Благодаря!

# 80
Беше обсъждано някъде,но не го намирам.В момента има промоция на Лидл на машинки-пилинг на дрехи.Има ли някой такава и върши ли работа?На батерии е.

# 81
  • Стара Загора
В темата за Лидъл имаше положителни отзиви за машинката.

# 82
W, машинките са много добри. Купувай без колебание. И батериите издържат много дълго време.

# 83
St_St75, майка ми е купила за дръжките на вратите нещо като гумен пръстен, който се нанизва на дръжките и от външната им страна е по-дебел и се опира съответно в стената като се отвори вратата. Не са много красиви, но пък вършат работа.

Аз искам да благодаря за идеята да пера "косматите" панталони наопаки, с всяко пране се изчистват все повече и повече Hug

# 84
За да не се блъска бравата в стената използвам едно старо Мече - плюшено. Разпорих му леко "дупето" и извадих част от пълнежа, а на негово място сложих пликче с дребни камъчета. Сега Мечо стои здраво седнал на пода зад вратата и тя просто се опира в дебелото му "каменно" дупе.  Wink

# 85
Вместо запис, с какво почиствате стар дървен паркет?

# 86
Какво точно искаш да му почистиш? Лакиран ли е или не? До каква степен е замърсен? Или просто искаш да го забършеш?

# 87
Моля за съвет:
Имам черен панталон и едни тъмносини дънки, които ми оцветяват краката и прашките. Страх ме е да ги нося със светли блузи и светли обувки.
Сега прочетох, че боя се фиксира с оцет, но те вече са прани няколко пъти...

Пък добре ми седят, не мога да ги захвърля  Whistling

Какво да направя за да не пускат вече?

Накисни ги в оцет.... и после пак пране. Вземи цвето-улавящи кърпички... може и да дръпнат от цветовете.

И все пак... не ми се сърди... ама тези дрехи са си за изхвърляне... едно че ти цапат... ама кой знае с какво са боядисвани и може да е вредно.... ти си знаеш  Peace

# 88
Какво точно искаш да му почистиш? Лакиран ли е или не? До каква степен е замърсен? Или просто искаш да го забършеш?
Не е лакиран, доста е захабен.

# 89
Не е лакиран, доста е захабен.

Не го ли спасява само циклене? ... аз не че съм си имала взимане-даване с такова нещо ама ...  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт