Хитринки за всякакъв случай - 7

• 113 342
  • 908
  •   1
Отговори
# 300
мхм... солта гледай да се разтвори, че да не го надере...
Пробвай и с оцет....

# 301
medissa кой прах си ползвала, да не купуваме от него?
Оказа се, че не е от праха, а от червено бельо, което е било заедно с другите дрехи измежду тях.  Whistling
С тези цветоулавящи кърпички само блузата ли да пусна в пералнята или с други дрехи?

# 302
  • в сърцата на децата <3
medissa кой прах си ползвала, да не купуваме от него?
Оказа се, че не е от праха, а от червено бельо, което е било заедно с другите дрехи измежду тях.  Whistling
С тези цветоулавящи кърпички само блузата ли да пусна в пералнята или с други дрехи?
Пускай цяла пералня, до сега не съм имала гаф с тях  Peace Само да повторя - не е сигурно, че ще изтеглят петната от блузата, но за друг път ги имай в предвид - на всякакви градуси, с всякакви цветове.

# 303
Имам тефлонов тиган на Тефал с червена точка. Колкто и да се старя да го пазя натрупва загоряло. Как отстранявате това без да го драскате?

# 304
Имам тефлонов тиган на Тефал с червена точка. Колкто и да се старя да го пазя натрупва загоряло. Как отстранявате това без да го драскате?
От вътрешната или от външната страна, става ми интересно.  newsm78

# 305
от двете страни

# 306
Ми има един препарат Зебра, ама да не дойде много силен се чудя

# 307
  • в сърцата на децата <3
Прословутия А1 за загорели мазнини ще свърши работа - не разваля тефлона  Peace

# 308
Ще го търся и ще пробвам първо от външната страна.......

# 309

С обезмаслител не става ли? Зебра-та е много силен и агресивен препарат. Според мен не е добре да се ползва, особено пък за съд за хранене.  Peace

# 310
  • в сърцата на децата <3
Ще го търся и ще пробвам първо от външната страна.......
Да не забравя нещо важно - когато този препарат се ползва на съд за хранене, аз лично после премивам с препарат за съдове - за всеки случай... И пак да напиша - ръкавици задължително!!!!

# 311
Я да ви питам гледам за Зебрата говорите днес го купих че тук четох че е много добър пише на него за фурни ама като гледам колко повтаряте че е много силен страх ме лови  Grinning та да питам някой чистил ли си е фурната с него

# 312
момичета, от миялната ми машина се разнася отвратителна миризма. Как да я премахна?  newsm78  bouquet  bouquet

# 313
С препарат за почистване на миялни пробва ли? Ако нямаш в момента,можеш да пробваш на най-високи градуси,с препарат за съдове/силен някакъв/ без съдове в миялната.

# 314
незнаех че има такъв препарат, ще потърся , благодаря!!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт