Хитринки за всякакъв случай - 7

• 113 286
  • 908
  •   1
Отговори
# 555
Каква е материята на каретата? Какъв цвят са?
От какво са петната?
От колко време са там?

Последно ми хвалеха перилен препарат против петна с марсилски сапун от Лидл.
Взех го, но не съм имала достатъчно опити, че да изкажа мнение от първо лице.
Не е без пари... ама пък ако не ти махне петната, ще си переш с него известно време  Peace

# 556
  • МИНДЕРА
Каретата са памучни цветни петната са от месец и са от вино и храна.Няма ли някой препарат за петна- ефикасен или някой трик ,смених 4 вида препарати за петна по 6-7 лв ,които ми идва да изхвърля в коша.А уж се водят за всякакви петна.Ако някой има изпробван трик,моля нека помогне

# 557
Здравейте,помагайте със съвет за ефикасен препарат за петна имам едни карета и какво ли не пробвах сано за петна апта паста и  един немски K2r,петната не помръдват.Ако някой знае нещо универсално и ефикасно нека сподели.Моя позната ми беше споменавала за нещо подобно на Вениш но онзи на гранулите ,само че Гръцки,но къде да намеря аз такъв препарат.

Аз ползвам един гел на Ариел, продава се в големи разфасовки. Зелен е на цвят. Много съм доволна от него, маха всичко. Има и едни препарати, които са прахообразни - Вълшебници по петна, има ги в ДМ. Различни видове са, в зависмоста от това какво е петното - има за плодове, за кафе, за трева, за мазни петна и т.н. Аз съм купувала за петна от плодове заради дрехите на сина ми - работи перфектно!

# 558
  • МИНДЕРА
Ще пробвам и гела на Ариел,въпреки че ползвам професионален прах на Ариел +препарат за петна и не става.ДМ тук нямаме,така е тези прахообразни вълшебници няма как да изпробвам.Така съм се заканила да спра да купувам скъпи препарати за петна по 6-7 лв и да се върна към стари изпитани методи,Тук бях чела за някаква домашна паста гел тест,паста за зъби и още нещо,но какво беше.Трябва и това да опитам.

# 559
  • Бургас
Момичета, страхотни съвети давате  Hug
искам да попитам за някоя хитринка - как да "спася" няколко чифта бански от ужасна миризма на химикали  Tired Съсипахме ги в един басейн, три пъти ги пускам в пералнята, киснах ги цял ден в омекотители  и миришат все повече  ooooh!

# 560
  • Там, където ме обичат
Мацки, дайте идеи моля ви.
Искам да си направя клипсове за обувки, но не знам от къде да се снабдя с металната част, за която да прикрепя панделката, която съм си харесала. Дано успях да се изразя добре.

# 561
  • София-в сърцата на моите деца
Искам да си направя клипсове за обувки, но не знам от къде да се снабдя с металната част, за която да прикрепя панделката, която съм си харесала. Дано успях да се изразя добре.
От стари обици.. Peace

# 562
Момичета, страхотни съвети давате  Hug
искам да попитам за някоя хитринка - как да "спася" няколко чифта бански от ужасна миризма на химикали  Tired Съсипахме ги в един басейн, три пъти ги пускам в пералнята, киснах ги цял ден в омекотители  и миришат все повече  ooooh!
Днес четох статия, че миризми се махат във фризера- звучи безумно, но мисля че няма да навреди на тъканите. Сложи ги за няколко часа във фризера.

# 563
От стари обици.. Peace

И в магазините за мъниста и дрънкулки продават. Peace

# 564
А някой да има изпитан метод за изтъркване на загорели метални тави? С препарати не успях да се преборя, много е загоряло и е старо загорялото. Чувала съм да се вари сода в тавата, но не съм пробвала.

# 565
  • Там, където ме обичат
От стари обици.. Peace

И в магазините за мъниста и дрънкулки продават. Peace

Много благодаря.   bouquet

# 566
А някой да има изпитан метод за изтъркване на загорели метални тави? С препарати не успях да се преборя, много е загоряло и е старо загорялото. Чувала съм да се вари сода в тавата, но не съм пробвала.
С А1 пробва ли?

# 567
С А1 пробва ли?

Какво е загорялото? Ако са остатъци от храна, сипи оцет и вода и остави да поврат 15-20 мин, после ако пласта е дебел и не пада изтържи внимателно с шпатулка и намажи със зебра или А1 ,за да се премахне всичко. Ако са почернели от мазнина, най-лесно е да ги потопиш в гореща вода за няколко часа и след това да ги намажеш със Зебра, но трябва да постоят доста време и ако са много захабени с  едно мазане няма да стане, ще трябва 2, 3 пъти и да търкаш с телче.Внимавай ако са алуминиеви, понякога от Зебрата почерняват.На тефлонови не пробвай, тефлона може да падне.

# 568
Мисля, че са храна и мазно, смесено. ПОявиха се в един период, в който мъжът ми си печеше много често разни замразени пици и подобни, но за чистене не се е сетил, и всичко - кашкавалче, олийце... - при следващата пица си е загаряло прилежно.
Но не знам какво са А1 и Зебра  Blush. По супермаркетите ли се намират?

# 569
Мисля, че са храна и мазно, смесено. ПОявиха се в един период, в който мъжът ми си печеше много често разни замразени пици и подобни, но за чистене не се е сетил, и всичко - кашкавалче, олийце... - при следващата пица си е загаряло прилежно.
Но не знам какво са А1 и Зебра  Blush. По супермаркетите ли се намират?
Това са най- силните прапарати /ползват се задължително с ръкавици/. Продават се в големите вериги /в Кауфланд ги има/, но и в квартални магазинчета

Общи условия

Активация на акаунт