Хитринки за всякакъв случай - 7

• 113 264
  • 908
  •   1
Отговори
# 675
  • ГОре на черешата...
Как да премахна пета от трева от дънки на детето? Напръсках с препарат за петна, пуснах в пералня след това, но петното си е там

Немския сапун против петна? Мелио?

# 676
Сапун Капус ли имаш предвид? Сега с него натърках петното

# 677
  • ГОре на черешата...
Да  Peace

# 678
Ще пробвам с А1 и препарата от Лидл, благодаря ви   bouquet

# 679
  • Ланкър, планините Овнерог
Този Капус хич не ми помага за петна. Ползвам си го като прост сапун за пране, когато имам нещо за на ръка.

# 680

Със средния препарат премахвам всякакви петна.

# 681
  • Ланкър, планините Овнерог

Със средния препарат премахвам всякакви петна.

Но не е за всякакви носове  Crazy Купих, пробвах и изхвърлих

# 682

Как да премахна пета от трева от дънки на детето? Напръсках с препарат за петна, пуснах в пералня след това, но петното си е там

Ако не си го фиксирала с това пускане в пералнята трябва да стане със солен разтвор - няколко лъжички готварска сол в топла вода, накисваш, търкаш, отмиваш.

# 683
Благодаря ви  bouquet
Немският сапун свърши работа

# 684
А от къде може да се купи този немски сапун ?

# 685
Тоз сапун за петна нищо не измива.
Ама пък бебешки сапун Бочко е бомба за петна  Crazy (не че бих го ползвала за детето, като виждам как изпира наред  Thinking).

# 686
Момичета, с какво мога да почистя 40-годишна мозайка на открита тераса - има доста места с петна и захабено newsm78.

И аз чистя такава мозайка. С кислол ми се получава просто супер. Става като нова. Преди се мъчих с какви ли не препарати ooooh!

# 687
Ама пък бебешки сапун Бочко е бомба за петна  Crazy (не че бих го ползвала за детето, като виждам как изпира наред  Thinking).

Crazy Crazy Аз имам такива наблюдения с мокрите кърпички на Бочко - печка, плот около печка - всичко мазно и загоряло махат с лекота Laughing .

# 688

Crazy Crazy Аз имам такива наблюдения с мокрите кърпички на Бочко - печка, плот около печка - всичко мазно и загоряло махат с лекота Laughing .
Хм, май ще ги пробвам, за целта, за която казвате.  Laughing Даже специално за това ще си ги купя.

# 689
  • у нас
Момичета,помагайте изпрах плетена на една кука покривка и като изсъхна се сви.Гладих изпъвах поразтегна се малко,но още не е достигнала предния си размер.Колосването дали ще помогне, и с какво да я колосам?

Общи условия

Активация на акаунт