Хитринки за всякакъв случай - 7

• 113 196
  • 908
  •   1
Отговори
# 705
Оставих мокър съд на секцията и стоя цяла нощ.  Embarassed Предполагам, че се досещате за резултата - огромен бял кръг. Имате ли идея как може да се махне?

# 706
Каква е тайната на този Кислол? Какво съдържа, предполагам не е хлор? Не е ли опасно да се използва в дом, в който има и малко дете?
Изкушавам се да мина терасата ни-  зелена музайка е, но само името Кислол ме кара да си задам орните въпроси  Mr. Green

Ако след като до използваш, отминеш с подобаващо количество вода, няма проблем.

# 707
  • София
с какво мога да почистя не миещ са цветен латекс..петната са малки,но много ме дразнят  Praynig

# 708
  • Варна
Моля ви кажете как се маха силикон от термо плот -кухненски
имах снаждане на плот и една лайсна която беше залепена с силикон
и сега няма махане на тоя силикон  Cry
от вчера се мъча , лекичко с ножче да не нараня плота но доникъде не съм стигнала
има ли нещо с което мога да го намажа или пък истържа без да нараня плота ?

# 709
С ножчетата за чистене на стъклокерамичните котлони за нула време ще го махнеш без проблем!

# 710
  • Бургас
Привет дами тениска черно и бяло в комбинация как да я изпера страх ме е да не я съсипя

Peace

# 711
  • Провинция
Привет дами тениска черно и бяло в комбинация как да я изпера страх ме е да не я съсипя

Peace

На ръка с не прекалено гореща вода. Peace

# 712
Как да избеля бели хавлиени кърпи? Памучни са и от белината ми пожълтяват Sad

# 713

Peace
И аз ги харесвам тия комбинации бяло/черно и бяло/червено, обачееее заради прането не ги купувам. Лекинко си шетам на мързела.

# 714
Как да избеля бели хавлиени кърпи? Памучни са и от белината ми пожълтяват Sad
На високи градуси в пералнята, с хубав прах за бяло пране.

# 715
с какво мога да почистя не миещ са цветен латекс..петната са малки,но много ме дразнят  Praynig
Пробвай с гъба Fino (Magic Scourer)

# 716
  • у нас
Оставих мокър съд на секцията и стоя цяла нощ.  Embarassed Предполагам, че се досещате за резултата - огромен бял кръг. Имате ли идея как може да се махне?
Ако секцията е с фурнир от стария вид,слагаш сол в  малко парче тензух да се получи като бохча.След това топиш в олио бохчата и триеш с кръгови движения.По този начин съм махала и петна от ракия по холната масичка.

# 717
  • Ланкър, планините Овнерог
Каква е тайната на този Кислол? Какво съдържа, предполагам не е хлор? Не е ли опасно да се използва в дом, в който има и малко дете?
Изкушавам се да мина терасата ни-  зелена мозайка е, но само името Кислол ме кара да си задам горните въпроси  Mr. Green

Правилно си задаваш въпроси. Днес го взех, утре ще го хвърля. Това трябва с противогаз да се ползва, в мозъка ми влезе направо. Най-тъпото е, че на опаковката нямаше точни указания - намокрете, оставете за 20-30мин и изплакнете. Толкоз. Да, ама като ме удари в носа и гърлото, реших да питам Гугъл - ето както излезе. След Кислола минах с друг препарат, за да разкарам смрадта, но не ми се получи.

# 718
  • София
Ще го пропусна...

# 719
Е, Кислолът е разредена киселина. Какво се чудите?  newsm78 Ама като го купите още по-разреден и парфюмиран на цена 3-4 лв, вместо 60ст, тогава вече ви харесва, нали. Всички почистващи препарати са на основата или на белина или на кислол. Simple Smile Това е.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт