142 Американки бистрят политиката и мръсното бельо в Ганкиното кафене!

• 35 445
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
  • WA, USA
Честито Уинкс! Да е много здрава и все да ви радва  bouquet и много да се разбират с баткото.

Ирка, и на мен Джамбуре не са ми любими. Почти всички дрехи са от чилдрънс плейс, тук-таме от Гап, Павел е трето дете, което ги носи защото ги бяхме дали на едни приятели с момченце по-малко от Иво и те ни ги върнаха като се роди Павел. И сега като станат малки пак ги прибирам за следващото. Хвърлила съм може би 3-4 тениски, които са на лекета, всичко друго е супер запазено.

А много си харесвам дрехите за момчета. Ако има трето се надявам пак да е момче. Днес ходих на бебе на една приятелка и й накупих малко дрешки, направо ми се пригади от толкова розово и лилаво, и панделки и дантели. Вярно че и момчешките има големи простотии с разни супермени и спайдърмени, но като цяло съм намирала доста приятни неща без да трябва да се ровя по магазини много.

# 631
Аууу Уинкс, каква прекрасна новина  Hug. Да е здрава и много усмихната Ема, бързо възстановяване на теб   bouquet

Ирка, в събота е homecoming и каза- мамо, нали мога да ти избера дрехите с който ще ходиш  Laughing после се усети и започна да ми обяснява, че харесва как се обличам, ама...ОК.

Леле, не искам да ви мисля с по две моми - теб, Яна, Фей... То е homecoming, после Sadie Hawkins...

# 632
Честита госпожица на Уинкс.   bouquet

# 633
  • The QC to be!!!
Уинкс, честита щерка! Да е здрава и щастлива.  Praynig (само аз ли съм изненадана?)

Аз явно съм голям чип скейт, щом за мен даже гледам роклите ми да са на мн по ниски цени от посочените тук от някой от вас.  Blush

# 634
Winx, честито! Прекрасна новина, много да се радваш на малката госпожичка   bouquet
(благородно ти завидях)
На мен рядко ми се случва да купувам дрехи, свекървата ме залива, имам за още три деца. Иначе и аз в пристъп на лудост накупих тениски на Боби за по 15$ и са с петна след първото носене, та хайде няма нужда, докато не се научи да не се маже като прасе, ще си ходи с тениски от олд нейви за по 5. Лятото му накупих ризки за по 5$ от чилдренс плейс, шаренки и му държаха прохладно в бг жегите. А за розово и лилавко само си мечтаем с Боби
И аз съм в търсене на обувки, но за разлика от Солей съм мега доволна от страйд райт, първо че са единствените, които му стават, защото Бобин е с широк крак, второ че един чифт си ги носи близо година и трето му бяха видимо много удобни. За съжаление моделите им са скучни и се опитвам да намеря нещо по-хубавко. Някакви отзиви за некст или кларкс?
Лукановата зима и аз помня. но най-горчив спомен ми е 96-97, спомням си как мама беше взела заплата и я похарчихме за два сладоледа, толкова отчайващо беше положението(тате беше безработен). А от комунизма-празни рафтове Simple Smile

# 635
Уинкс, честито, майчице! Да ви е жива и здрава хубавицата, да ви прослави рода с добро! Чудно име сте й избрали - нежно и мелодично.

ВанхHug Аз съм "демократичен деспот". Ще наредя нещата  Mr. Green

Терминатор, само Киин и Вибрам бих препоръчала. Здрави, устойчиви и на всякакви повърхности, и на тормоз, и на ежеседмично пране.

Не харесвам Джамбурето. Джъстис пък ме отвращават - кичозни грозотии!

# 636
  • USA
Много благодаря за поздравите и хубавите пожелания!!  Hug

# 637
Уинк, честито!   bouquet (И аз съм от изненаданите.) Да се къпеш в щастливи моменти с момата и семейството.  Heart Eyes

Терми, много марки имат обувки за деца с широки крака. Аз редовно купувам на племенника ми от тук (същия проблем има като твоя син) и пращам/нося в БГ. Като се замисля сега всичко, което съм му купила - лятно или зимно, е на Кийн и Тива.
Страйд райт буквално вмирисаха краката на Алекс, а уж бяха естествена кожа-не-нам-си-кво. Не се шегувам. Откачих просто. Няма по-гнусни... Дори и Крокс са по-Убави.

# 638
Страйд райт буквално вмирисаха краката на Алекс, а уж бяха естествена кожа-не-нам-си-кво. Не се шегувам. Откачих просто. Няма по-гнусни...
Стига бе, нашите си седят все едно не са носени, пък мирис никога не съм усещала  newsm78
Мерси ви за препоръките, разгледах някои от марките, ще се ровя още.
И пак въпрос, как се казват тукашните пликове за юрган, че аз онзи де открих, че съществуват, а ми писна да пера тъпите комфортъри всеки месец, да не говорим, че ме е гнус да спя без чаршаф с тях (мъжът ми много мърда нощем и за обикновен чаршаф и дума не може да става). Гледам comforters covers, но ми се струва, че те са си с comforter, a не пликът за тях.

# 639
Честита радост, Winx! Щастие и здраве за всички ви! Simple Smile

# 640
Браво, Уинкс. Честита рожба, да ти е жива и здрава!

# 641
Терми, Duvet Simple Smile

# 642
Уф, аре бе, още едно гениално изказване против абортите!

С'я па някакъв си Джо Уолш, републикански конгресмен от ИЛ казал, че вече не съществуват случаи, в които аборт се налага с цел да бъде спасен животът на жената... Ей такива нА идиоти създават славата на американците като прост и тесногръд народ.

# 643
Еха, Уинкс, страхотна новина! Ще пуснеш ли снимки? Да сте живи и здрави и много да се обичате всичките!

Нямам никакви спомени нито от опашки, нито от прибиране на невръстен брат - направо ще се оплача на нашите, че са ми откраднали комунистическото детство. Simple Smile

Обувки за широко краче много харесвам тези: http://www.zappos.com/tsukihoshi-kids-euro-toddler-youth-navy-red
(но не са за мокро време)

Солей, и моят бебок е на 12-18 за дрешки, направо прелетяхме през дрехите на баткото.

Моля кажете от къде се купуват завеси? Трябват ми такива, които да спират вятъра (не мога да уплатня прозореца, защото искам да го отварям и през зимата)

# 644
Ати, от Таргет, блекаут завеси евентуално може да ти свършат работа и съм вземала от там.Нормални има селекция в ББ&Б.

Уинкс, честита рожба!

Общи условия

Активация на акаунт