Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 5

• 46 165
  • 746
  •   1
Отговори
# 45
  • плевен
Здравейте.Тази вечер в един хранителен магазин до нас видях че 3в1 пак ще има игра,но няма правилата още даже и в сайта...пише очаквай скоро много награди в Nescafe 3in1 GOFFEE CUP Peace

# 46
Добро утро!Току що спечелих 5 лв от Димива hahaha
Гръмнаха ми 10-те сектора Crazy
Това е първата награда в живота ми,която печеля и е редно да го отпразнуваме 1dating

Последна редакция: сб, 08 сеп 2012, 09:17 от Кристал

# 47
Да се запиша с едни слушалки от кола. Казаха в че ще ги донесат в срок от 10 работни дни.
Късмет на всички
Чак сега ли ти се обадиха. Аз така и не спечелих, та за това питам да пазя ли кодовете....?

# 48
Късмет на всички   bouquet

Току-що спечелих от Димива ваучер за 3 посещения на фитнес, обаче не смятам да го ползвам. Отивам да разучавам как да се откажа от наградата  Mr. Green
Spodeli как става отказването.  Simple Smile

# 49
Момичета, много благодаря на всички, които цъкнаха на линка на Шамбала Simple Smile Успях да събера 200 клика  Hug

Много, много Ви благодаря !!!  Hug  bouquet Hug  bouquet

# 50
  • София
Късмет на всички   bouquet

Току-що спечелих от Димива ваучер за 3 посещения на фитнес, обаче не смятам да го ползвам. Отивам да разучавам как да се откажа от наградата  Mr. Green
Spodeli как става отказването.  Simple Smile
Има бутон да се откажеш от наградата, в такъв случай ти се възстановяват половината от наличните сектори. Аз имах 5 сектора, отказах наградата и ми останаха 3 сектора. А също така има бутон "Реши по-късно", който ти дава възможност да помислиш, там вече не зная как стоят нещата със секторите.

# 51
 имаше една игра да си снимаме кафените чаши  някой може ли да ми даде линк  за нея   newsm78

# 52
Тук ккави точно са наградите? Не намерих информация, иначе гласувах вече  Grinning

# 53
имаше една игра да си снимаме кафените чаши  някой може ли да ми даде линк  за нея   newsm78

http://www.facebook.com/pages/Delonghi-Bulgaria-Better-Everyday/ … p_160430850678443 - обаче не знам до кога е срока

# 54
  • навсякъде
От известно време нищо не печеля  Cry ,
ама да ви следя.

# 55
Тук ккави точно са наградите? Не намерих информация, иначе гласувах вече  Grinning

Участвайте! Можете да спечелите нашата голяма награда - комплект от четири броя зимни автомобилни гуми NOKIAN, или някоя от по-малките награди - луксозни книги на автомобилна тематика, модели Bburago, абонаменти за списанията AUTO BILD България и TopGear България.  Simple Smile

# 56
До тук спечелих крем от Виши, продължавам да ви следя.   bouquet  bouquet  bouquet 

# 57
Момичета, изпратили са ми ваучер за отстъпка  за 6 лв или за 15 лв за 2 продукта за гривните шамбала, ако някой иска мога да ми дам номера на ваучера за го използва до 14,09  newsm10

# 58
Себестойността на тия гривни е под левче. Мънистата и кордата от ибей струват центове, а се правят за отрицателно време. Правя за близките си същите от бели и червени мъниста за Баба Марта.  Rolling Eyes Ама изобщо не знам как им се връзвате на рекламата. Признавам им, добри са в промотирането! Също като ония с магнитните гривни. Народът се изтрепва, мята линкове насам-натам, други шарани лапват по веригата и после нещо, струващо левче, се продава за 15-20лв. И те карат да мислиш, че нещото е с 6лв. отстъпка!  finger
Пък и хм... не виждам да се закича с такава гривничка, с изключение март месец- гривна тип мартеница.

# 59
  • Стара Загора
Спечелих мултифункционален химикал от димива с 15 сектора. Мога да кажа само голям китайски боклук, не знам кой би могъл да ддаде 12 лв. за него- химикал с лазер, малка лампичка, показалка за тъч скрийн телефон.

Общи условия

Активация на акаунт