Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 5

• 46 092
  • 746
  •   1
Отговори
# 690
# 691
  • Стара Загора
Във фейсбук открих една група "Размяна на точки в различни сайтове за реклами". Имам предложение да си постваме там линковете за гласуване, за да не пълним тук темата и без това от форума редактират някои линкове. Групата е тайна, пуснете заявка за приемане.

# 692
  • Mediterraneo
Във фейсбук открих една група "Размяна на точки в различни сайтове за реклами". Имам предложение да си постваме там линковете за гласуване, за да не пълним тук темата и без това от форума редактират някои линкове. Групата е тайна, пуснете заявка за приемане.

Амин!

# 693
  • МИНДЕРА
В димива съм със 7 сектора,едва ли скоро ще ми излезе късмета Whistling

# 694
  • Sliven, Bulgaria
Може ли да ми помогнете с кликче и на моя линк:
http://www.facebook.com/ZaharniZavodiBG/app_502772509734115?app_ … 7a23555ad68039880

# 695
Момичета, направете си тема за менкане на линкове, наистина е дразнещо всеки път като видя, че имам известие и реша, че някой е написал нещо интересно... то се окаже линк за цъкане. Tired

# 696
  • Варна

Най-добре нова група да се направи, също тайна, за да си се знаем, че сме тук от форума.  Peace Ако никой друг не направи, довечера мога да спретна една. Peace

# 697
Момичета, има ли някой на който още не са донесли продуктите на Аvon, че взех да се притеснявам вече. Сигурно ги бавят, защото не съм от София (да се успокоя малко...)
 Wink

# 698
Момичета, има ли някой на който още не са донесли продуктите на Аvon, че взех да се притеснявам вече. Сигурно ги бавят, защото не съм от София (да се успокоя малко...)
 Wink
На мен не са ми донесли още нищо Peace

# 699
  • Под кривата круша
 Wink

За тези от играта в бг мама ли?
Защото от страницата им във фейса още май никой не ги е получил.
Провери направо в пощата, аз ходих лично да си ги взема, защото човекът, който ги разнася (че ми е и съсед) го домързя и били тежички.  newsm78

# 700
Имам предвид за бебешките продукти на Avon.

# 701
http://www.facebook.com/ZaharniZavodiBG/app_502772509734115?app_ … 6be494461de6cfc8b
ще помоля и аз за клик,сега се връщам да накликам вашите

# 702
  • Варна
Зная,че досаждам,...моля да ме извините,..поне докато се направи тайната ни групичка във фейсбук,..може ли по 1 клик за тениска
https://www.facebook.com/KFC.Bulgaria/app_360958303980741

# 703
  • Под кривата круша
Имам предвид за бебешките продукти на Avon.

И аз за тях говоря.  Laughing
Имаше 2 игри . Една тук в бг мама и друга в страницата на Ейвън във фейса. Наградите бяха еднакви. Laughing

# 704
  • Sofia
Най-накрая спечелих от димива 5лв,е то нямаше как вече да не спечела със 11 сектора  печелиш хаха

Аз съм с дванадесет сектора и май ми писна вече:(

Общи условия

Активация на акаунт