Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията за бебешките чаршафи и одеяла?
Какви са мненията за контракциите и болките при бебета по време на бременност?
Какви са мненията за бебешките терлички?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията за бебешките чаршафи и одеяла?
-
Какви са мненията за контракциите и болките при бебета по време на бременност?
-
Какви са мненията за бебешките терлички?
-
Какви са мненията за матраците от интернет и тези от магазина на Haappy Dreams?
-
Какво е мнението за козметиката A-Derma?

Не знам дали ще купуваме олекотени завивки, харесва ми идеята за чувалчетата- струват ми се много по- удобни и практични, дори поръчах едно. Имам бебешко одеалце, подарено ни специално от едната баба на сватбата ни миналата година и ще влиза в употреба при нужда. 
Засега със сигурност харесвам този 2 в 1 гел на Avene, много е добър:
мда прочетох ти поста - значи в общи линии правилно съм се насочила относно козметиката - и аз си мислех евентуално за комбинирано сапун+шампоан, но просто като чета разни списъци, се споменават и двете като задължителни и се зачудих .. аз още не знам към каква марка козметика да се насоча - по принцип и двамата с таткото нямаме никакви кожни проблеми, а пък А-дерма примерно я препоръчват точно в случаи, когато има някакъв дискомфорт .. та ще видим .. а този прах - как 500гр=34 пранета .. че то това, ако струва 9.90лв. и пере както е на рекламата, ще е някаква уникална далавера 
Събудих се в 3,00 ч от това, че ми е лошо.От тогава до сега не съм се спряла да повръщам, имам разтройство и ме тресе.Нямам температура.Повръщам си стомашни сокове и вода дето пия, направо е ужасно и се чудя какво да правя.Предполагам, че някакъв вирус ме е тръшнал и няма какво да пия освен деган.Ама ако отида в спешното в МД дали няма да ме оставят и нищо да не ми правят, а само да си тровя нервите там....Някой друг да е минал през такъв вирус ? 
Да ви се похваля, след две седмици им се видя края на 2/3 от ремонта.
Спираме за профилактика, че каката беше рожденничка онзи ден,пък и започнахме да се гласим за учебната година:) И като включим 5-6 семейни празника този месец,хич няма да ми остане време за обновленията по спалните . Иначе мамита, незнам за вас но вече определено си ми тежи бебчо и се движа като баба Меца .
Всичко ми отнема два пъти повече време да го свърша от обикновено . И малчо, не ще да се обърне с дупето нагоре та си ме рииита из деликатните части.
Веднъж се излъга и на следващия ден,хайде пак наобратно. От вчера започнах и лека полека да си глася сакчето за родилното, че таткото да не се види в недоумение какво да ми носи
и много усмивки 
Ама сега с бебето съм чувала, че направо си е опасно да стигаш до там. Моят съвет е да се обадиш на лекаря си при първа възможност и по лъжичка течности през 15 минутки. И дано те пусне бързо, като при мен
чудна работа си свършила отново! Относно спалните комплекти ние сме ги смятали да са 2 и както някой беше писал повечко калъфки за възглавничка и някое резервно долно чаршафче. За козметиката го умувам още, но мисля да е Бюбхен. За праха за пране гледам много хора са отбелязали Тео Бебе и май ще го пробвам
Учудвам се даже как тази не си го е получила и въобще, че си се въздаржала да я сложиш къде и е мястото.
Остави я да си мисли каквото иска.......... С глупавия не изглупявай и ти