Режима на Дюкан аз спазвам и по бански се показвам - 266

• 54 736
  • 734
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Добро утро, момичета!  Hug
Мирка, поздравления и от мен - и по повод отминалия вече твой празник, и за начина, по който изглеждаш. А изглеждаш стра-хот-но!  smile3501
Аз отбелязвам днес един скромен минус от 0.400 кг  Blush

# 226
  • Русе
Аз  Embarassed Embarassed Embarassed не знам дали ще дойда  Cry

Мирка е моята гордост   bouquet

# 227
Майки,Карима - благодаря от сърце за милите думи - в момента съм драстично по-слаба от това,което се вижда на снимките,за съжаление от огромен стрес и неядене - не се гордея с това,но съдбата ме тресна така,че не мога да контролирам храненето си в момента,ако изобщо моето се нарича хранене - дано само този глад не ми изиграе лоша шега - след четири и половина години режим,би било жалко ако се издъня ... дано имам силата да преодолея и това ... живи и здрави бъдете ,и не подценявайте здравето си - грижете се за себе си,защото идва момент,когато разбираш ,че по-ценно от здравето и живота НЯМА ,а понякога този момент се оказва фатален ... ай стига философствах - усмихвайте се  Simple Smile
Смайлсче,Мимс,Флучи,Мастърко   Heart Eyes

# 228
  • Испания
Мире, ти си страхотна и много те обичам! Много здраве, сили, кураж ти желая от сърце.  love001  love001  love001

Анче,   love001

# 229
Аз  Embarassed Embarassed Embarassed не знам дали ще дойда  Cry
Мирка е моята гордост   bouquet

maikinatati и що пак така? Изтърваш поредна среща....Да знаеш, че така не отиват на добре работите.. Naughty
Особено пък сега като ще имаме и почетен гост  Sunglasses е недопустимо, за 1 седмица предварителния от предварителния анонс можеше да изчистиш график, да уредиш идване-пребиране...хич не се и оправдавай сега, а мисли варианти Peace
Присъствието е задължително!

# 230
  • Русе
проблемът не е че нямам време - напротив, просто ме е срам от себе си и ме е яд, за това че съм издънка, но ще се поборя със себе си за да дойда.......

Искам да попитам нещо. Някой ползвал ли е течна Стевия.Преди малко си купих и сега като я помирисах ми мирише на ракия, одеколон, не знам някаква химия. Да я ползвам ли се чудя сега ?  newsm78

Последна редакция: ср, 26 сеп 2012, 13:22 от maikinatati

# 231
          Майки, и от какво де те е срам?Че си изтъвала прасето?Няма страшно-стегни се всичко ще си дойде на мястото!Бъди силна!Не се отказвай!Гала се взе в ръце,аз също ще продължа,мъкар,че нямам покачване,не успях да сваля килограмите до този момент!,нали затова сме тук -да се борим.
    Анафейс съветва да се мине бързо през втора,да ама не се получаава при всеки...когато-тогава.Всеки има да сваля различно...целите са различни,преоритетите -също.
      Важното е да сме здрави,все пак свалили сме по над 30 кг.,съвсем различно е от някои свалили по 10-20 кг.
      Срещите са винаги мотивиращи и зареждащи,липсват ми всички,момичета Hug

# 232
  • София
Мира  Hug 

# 233
Здравейте момичета, напоследък рядко се включвам, защото не ми остава време. Но реших, че е добре да добавя, че дори и в Германия кашкавалът и сиренето не са достатъчно обезмаслени, поне тези които аз съм намирала, а не е било да влезна в магазин и да не се залепя на млечните. Сиренето, вкл и моцарелата са обезмаслени до 8,5%, което определено не е 0% мазнини Naughty Кашкавалът е в най-добрият случай с 12% масленност. Това определено не е по изискванията на режима. Ще се радвам, ако Танте е намерила по-подходящи за режима такива, да ги сподели - фирма и масленност, може и снимки. Аз лично гореописаните си ги позволих едва в 3-та фаза, вместо дневната доза сирене. Иначе сирене тип Котидж има с 0% масленност, също и с 2,2 % което консумирам също откакто влезнах в 3 фаза.
Иначе при мен нищо ново, караме си по график, килограмите се движат 62-63, опитвам се да
спортувам, когато успея да намеря пролука.
Честит рожден ден и от мен на Мирка    bouquet и също така и на Вещи, макар и на огромна патерица   bouquet

# 234
  • Русе
надявам се да не е спам, ама сега си направих кисело мляко със Стевия, но течна.ползвала съм на прахче и защо ли не си взех пак такава  #Cussing out Тази да не би да е развалена.Моля ако някой е ползвал да каже все пак.Мирише си на спирт и е една мазна на вид  ooooh!

Абе къде е Мимс?  newsm78
Миимс да не си сърдита на някой?  newsm78

# 235
Смайлсче, Hug
Майки, Naughty,я горе главата!!!ОТИВАШ на срещата,без никакво колебание!
Това ще те стимулира и зареди,повярвай ми!А,и още нещо-изглежда,че при по-голямо начално свръх тегло,какъвто е и моя случай,организма се съпротивлява повече,и по-бавно и трудно стават нещата.Ето,например аз съм режимна вече осем месеца и 12 дни,и съм смъкнала повече от 30 килограма.И като зациклих от месец на сам ,1 назад,2 напред и така...голяма борба,за да видя пустата 9-ка на кантаря!ЕЕЕЕ,не се дава пустия Animal Pig,бори се гадината му с гадина!Е,ама аз съм инааат! Twisted EvilИ всеки момент ще се похваля с 9 -ка отпред! Mr. Green
Та затова-на срещата отиваш и хич да не се притесняваш!Ще стане,вярвай и действай!  bouquet
mirka75   Hug,Честит Празник и стискам палци при теб всичко да се оправи!

# 236
Мишето02
Цитат
А сега си пека тиквички на грил тигана утре за обяд с кисело мляко.
Само не забравяй,че това не е достатъчно,а трябва да ги ползваш за гарнитура към основото П ядене. Naughty  
Благодаря! Бях си приготвила и една пилешка пържола, но нея изядох по-късно някъде около 16 ч. Обикновено обядвам около 13,30 - 14,00 ч. тиквичките ми дойдоха доста / бях си приготвила една кутия с кисело мляко, копър и малко чесън/.
Сега имам един въпрос днес си купих риба "Маслена", за първи път купувам такава, но беше най-евтина та въпроса ми е може ли някаква рецепта и как приготвена става най-вкусна? Търсих рецепти, но нещо нито една не ми "хвана" окото, та ще разчитам на вашата помощ.
Лека и спокойна вечер. Целувки на всички ви   bouquet

# 237
Аз се включвам да ви кажа, че в Кауфланд има прИмоция на пилешки копанчета  Laughing т.е на долната част на бутчетата. Вместо 8 лв, килото е 5 лв и са на "Бест Фарм" Simple Smile
Утре ще се меря и ще докладвам!
Другор, друго......., а да - ходете по срещите, момичета, няма нищо по-мотивиращо от това  Hug

# 238
РУСЕНСКА СРЕЩА  ДНЕС ОТ 18ч. ПРЕД ДОХОДНОТО (ТЕАТЪРА)!!!

# 239
  • Плевен
Добро утро, момичета!
Нямам никакво време нито да пиша, нито да чета, но хвърлих бръснещ поглед през пропуснатото и установих няколко неща:
Мимс не пише! Къде е Мимс и кой я ръзсърди?
Пропуснала съм рожденичките - Вещи и Мирка! Да сте живи и здрави! Мирка, дано да са отшумели проблемите! Наистина на никого не пожелавам така да слабее!
Танте, изглеждаш страхотно и много ти прилича бритона!
Майки, първо - иди на срещата и не се притеснявай - все ще се случат по дългия път на отслабването и такива моменти, но това да не пречи на социалните ти контакти! Второ - наскоро четох, че стевията е бъкана с химия, така, че не се уповавайте и на нея! Ако открия материала, ще пратя линк!
За останалите, както и за по-горе изброените - целувки и успешен режим!
За мен - зациклих пред МЦ и пълнолуние...нередовно хранене, не влизане в залата на фитнеса... Въобще - от 1 октомври дано да вляза в пътя, че сега хич не ме радва кантара!

Общи условия

Активация на акаунт