Режима на Дюкан аз спазвам и по бански се показвам - 266

• 54 990
  • 734
  •   1
Отговори
# 285
  • Русе
Парафиновото олио който иска си го ползва.Не е вредно,а да се задържа от не го, не ми се вярва ама никак.!
Аз от една седмица имам проблем с ВЦ, чудно защо  newsm78
Хапвам си триците, но от днес вкарах и топлата чаша вода на гладно.При мен също помага.Претеглих се, не съм свалила нищо за 5 дни, но и честно казано и до ВЦ ходя мн рядко и го отдавам на това.Мнооого мацки казват да се теглим всеки ден и аз така правех преди , но сега си давам и друга равносметка.Освен прилошаването и ниското кръвно, преди да я наруша имах задържане над 20 дни ако не се лъжа.Знам че имах много голямо задържане.Затова не мисля да се тегля.Фикс идея няма да са ми килограмите.Важни са ми дрехите, да ми омаляват, да се харесвам. Хапвам си когато съм гладна, спазвам режима и това е.Днес е големия ден на готвенето.
Дадох една рецепта на колежка за пиле с къри от Смайлс, но лично не съм я правила.Каза че е страхотно.Мисля да направя това, пилешка супа и пиле с зеленчуци ( гъби, морков,чушка,лук).Май това ще ми е, отделно и на мъжа  #Cussing out

# 286
  • София
Майки, ще успееш!
Аз съм от тези, които се теглят всяка сутрин, ама това при мен е въпрос на навик.
И аз свалям доста бавно сега, втория сезон на Дюкан, обаче в толкова дрехи от светлото си минало успях да вляза вчера, че... Grinning Чак не повярвах, че толкова много дрехи имам Laughing Как да не съм happy! Ето откъде ще спестя, за да финансирам скъпо струващото удоволствие да съм на този режим  Laughing

# 287
  • Пловдив
Ден 6 - претеинов, ударен.
Чувствам се добре. От много време насам за пръв път усещам, че правя нещо наистина правилно за храненето си и фигурата си. Просто, защото знам, че този режим работи, каквото и да показва кантара, а той показа сутринта минус 1,5 към минус 2.
Бях писала в списъка си със стъпки, че не искам да се тегля. Наистина неискам, за да не ми накриви нещо, но не успявам да не се претегля.  Cry Simple Smile разберете ме хлип, хлип всяка сутрин минавам край 5-6 подови кантара за теглене на месо, просто не мога да не се кача, не мога, не успявам да ги заобиколя всичките, без да погледна, какво показват.
И на мен първа цел са ми дрехите. Не искам да купувам нови дебеланковски дрехи, искам поне да ми станат от миналата зима и пролет дрехите, когато захладнее сега. Предполагам, че ще успея, ако до тогава стана 80-тина кг.
Не ми е проблем и ще продължа с още 4 ударни дни. Благодарение на МЦ все още не съм имала проблеми с тоалетната. МЦ ми е слабително  Laughing
Миналия път 2008 г. имах малко проблеми. Чудя се дали, ако имам дискомфорт ще е ОК да пия чай със слабително действие ???
Никога не съм ползвала парафиново олио, просто защото ми звучи гадно.
Стига пак словоизлиания.
Чакам отзиви от срещата в Пловдив, че сега още работя. Другия път, ако е в петък или събота или по-късен час съм там.

# 288
  • Пловдив

ВЕЩИ парафиновото олио подходящо ли е за режима някъде четох ,че говори за него ,но дали става за нас ,АЗ предния път когато карах режима го пих ама май задържах ,най -  много ме е страх от този запек .
след ударния който тоя път ще е 5 дена мисля 4П/3ПЗ да карам имам към 15 кила пак да свалям . Удачно ли е тая схема ?
Много минуси мили момичета режима е страхотен .

Парафиновото олио е подходящо, ама ударната и схемите не са. Все още кърмиш, така че - 3-та олекотена за кърмачки.

# 289
Привет на всички   bouquet

Днес имам рожден ден и както обикновено ще ви почерпя с пресни снимки  Grinning

http://tqnaus.snimka.bg/graduates/gorda-i-shtastliva-mama.676853 П 3009

Качеството е много зле.Извинявам се от тел са.

# 290
tqna  Hug newsm59 newsm38 Бъди здрава и много обичана! Страхотно изглеждаш!
Момичета вчера бях на телешки кюфтенца, като се претеглих сутринта -1кг, направо се изкефих.
Днес съм на скумрийка във фолио пекната във фурната.

# 291
tqna     bouquet  bouquet  bouquet
Честит рожден ден!
Бъди здрава,усмихната и все така позитивна!

Прекрасно изглеждаш на снимките!
Весело изкарване на празника! 1dating  bigdance2
При мен вече и мъжът ми е на режима,по здравословни причини,но 3-та фаза.
Това ще ме облекчи доста по отношение на готвенето,но ще ми натовари бюджета.... Mr. Green

# 292
Вече си имам дънки №28, не че ми стават Laughing. Наврях се зорлям, но го очаквах. Когато вляза в тях, минавам в трета Mr. Green. Борбата продължава. Майки да не си се отказала  bouquet

# 293
  • Русе
Таня  newsm59 , пожелавам ти здраве, късмет и щастие. Евия, хайде на другата среща с тях   bouquet

# 294
Здравейте момичета! От две години съм с вас,но  само ви  чета и не мога ,не мога да се реша на този режим.Нова съм и искам да опитам да сваля излишните килограми с вас Embarassed По време на бременността и след раждането качих  много килограми задържах ги  и не мога да ги сваля.Сега ще следвам вашият пример и започвам Simple Smile.Желая на всички хубава вечер.

Последна редакция: нд, 30 сеп 2012, 22:01 от meri---

# 295
  • Пловдив
Тяна, честит Рожден ден! Щастие, здраве, късмет и любов!  newsm51

Мери, кърмиш ли?

# 296
  • София :(
                    Добро утро  Hug
               Забравихте ли ме вече, защото аз вас не съм, но почти цял месец нямах време за никакви екстри... Сега вече зора свърши и се връщам да ви будя с

сутрин  Heart Eyes
               В темата, гледам е станало доста интересно, появили са се нови и позабравени стари муцунки, mamashu , *АДРЕНАЛИНКА*   Hug.
               tqna, станала си с една година по-красива, чаровна и мъдра  Hug ЧРД, на патерица   bouquet
                  Усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug 

# 297
ДОБРО УТРО! Имам дъщеря на 6 години Simple Smileт.е не кърмя.Домакиня съм и по цял ден съм си в къщи,мога да си позволя да си закупя нужните продукти и да следвам указанията ви Grinning Благодаря предварително на всички  Praynig и хубав ден! Hug

# 298
  • Щастлива мама на 3 слънца
здравейте днес почвам от страшните 74 килограма ,как се докарах така само аз си знам от много диети и режими.

tqna, честит празник пожелавам много щастие.
mimensita  грабвам кафенце и силно те прегръщам .
Много ми липсвахте момичета  знам ,че пак с ваша помощ ще успея . Днес не съм кърмила и мисля вече да я отбия ,макар че за 2 години само смъквам и качвам едни килограми. Но малката е вече голяма за мамино мляко.
Ще си пазарувам тези дни и мисля да уговоря някакви по нормални цени в новия ни рибен магазин .Надявам се да им стана вип клиент Simple Smile)
Много усмивки и свалени килограми мили дами .

# 299
Тяна - честит Рожден ден,прекраснице   bouquet Да си жива и здрава  Hug

Общи условия

Активация на акаунт