Режима на Дюкан аз спазвам и по бански се показвам - 266

• 54 749
  • 734
  •   1
Отговори
# 615
Добро утро!

Днес съм - 500 гр. Вчера имах издънка. Хапнах повече млечени, пих прясно млко вечерта и забавих победния ход. Важно е, че се движа изобщо.
Доволна съм, че не се нахвърлих на сладките неща, в момент на напрежение  Simple Smile. Това си е успех!

Днес ще търся овесените трици по-серионо и дано ги намеря.

# 616
  • Пловдив
Не съм изоставила режима. Нямам и намерение да го изоставя. Трудничко ми е малко защото:
1. Финансовата част. Как с малко пари да купиш режимни храни и да мисли някакво поне малко разнообразно меню. Сътворих 2-3 рецептички. може и да го сложа в темата с рецепти, ако преодолея мързела.
2. Очаквам МЦ до ден-два. Тази седмица бях гладна, като  Animal Pig. Гладна за храна и сладко. Въпреки това максимално се опитах да съм режимна. На работа обаче добавях към обичайната си закуска от мляко с трици и телешки суджук или телешка шунка (шунката е по-добре, защото е с много по-малко мазнини, но понякога не откривам отрязани парчета). 2-3 тази седмица си позволих и сухо мляко 1,5% + нискомаслено какао (цялото погълнато количество е 6-7 супени лъжици). Мисля обаче, че не е правилно за 2 фаза.
3. Откак имах колебания около 1 кг. горе-долу и накрая се махна за миналата седмица съм успяла да спечеля само - 0,200 кг., което е малко демотивиращо, но също го отдава на предстоящия МЦ и ужасния глад, които изпитвам целодневно.
Това ми е нещо, като седмичен отчет. Чета редовно темата, пиша рядко, защото на работа пак беше много гадна седмица.
Вчера купих пуешки пържоли мариновани и сега не мога да реша, какво да ги правя за утре (на ПЗ съм). Ако някой даде идея приветствам.
Hope_54 не мога да повярвам, че имаш затруднения с овесените трици при условие, че си от София. Овесени трици вече има на всякъде, във всички големи магазини (Билла, Кауфланд), а дори и в кварталните магазини в Ямбол (аз съм от там и там правих режима за първи път) ги имаше още през 2008. Държат овесените трици или в сектора за диетични храни или до овесените ядки и брашна. Както всички знаем обаче триците не са ядки, за това е задължително на пакета да пише "Овесени трици". Аз не знам дали освен размера има разлика в качествата на обикновените и фините трици, купувам и ползвам и от двата вида.
Пожелавам на себе си и на всички в темата мотивиращи минуси и воля за режима.

# 617
  • София :(
                    Добро утро  Hug
               Нещо е позахладняло навън..., чашка ароматно горещо кафе ще ни дойде добре  Wink

Hope_54 , трици има вече буквално във всеки магазин, намирането им съвсем не е мисия невъзможна  Peace
              poohito, почти всички сме на същия финансов хал  ooooh! Но с малко повече изобретателност...  Wink Не бих си купила мариновано в магазина месо, не само защото "маринатата" е предимно химия, а и защото след единствения ми опит с такива пържолки преди години, всички в къщи бяхме  Sick, а уж нищо им нямаше... Иначе пържоли какво да ги правиш - печеш, правиш една салата и някакво сосче и... в тумбака  Wink
                    Усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug

# 618
  • Пловдив
А не те не са мариновани в магазина. Замразени са, мариновани от производителя, за да може да имат повече вода  Grinning.  На фирма "Хеликс" са. Пише 25% вода, т.е 5% по-малко от замразеното пилешко и пуешко на "Екстенд" в Кауфланд, което е с 30% вода. Вчера не хванах никакви промоции на охладени пилета  Sad.
Иначе е вярно, че обикновено в магазините се сещат да ги мариноват когато са "тръгнали" (лепнат или намирисват).
Взела съм ги обаче,значи ще ги ям. Дано само подправките не са такива, каквито не обичам.

# 619
Привет и от мен!
Първо да честитя на имениците от вчера!
За себе си направих откритието, че от доматите и чушките качвам. Жалко, защото много ги обичам, но няма как. Красотата и режима изискват жертви.
Вчера в Кауфланд си намерих нискомаслено сирене чедър 1,3% масленост с диетична сол. Добре, че беше при преоценените продукти. Мисля да си направя принцеси с тричав хляб, кайма и чедър smile3508

# 620
Привет и от мен!
Първо да честитя на имениците от вчера!
За себе си направих откритието, че от доматите и чушките качвам. Жалко, защото много ги обичам, но няма как. Красотата и режима изискват жертви.
Вчера в Кауфланд си намерих нискомаслено сирене чедър 1,3% масленост с диетична сол. Добре, че беше при преоценените продукти. Мисля да си направя принцеси с тричав хляб, кайма и чедър smile3508
А прочете ли, че има захар и растителни масла.

# 621
                    Добра ви вечер  Hug
              Не ми казвайте, че е безумно рано, няма да сте първите, но на мен така зверски ми се спи..., така че

Лека, мека, палава, розова, режимна и спокойна нощ  Hug

# 622
Здравейте и от мен,сладурки! Hug
Режимствам си,карам си втора спокойно ,килцата вървят надолу,кога по-бързо,кога по-плавно,
важното е да е надолу! #2gunfire
poohito ,аз през целия режим до тук съм си хапвала дюкански шоколад със сухо мляко 1,5 %,и не ми е пречило на свалянето.Е,не съм прекалявала,разбира се,но и вчера си спретнах едно бриошче и го напълних с течен шоколад/разрязано по средата/.Страхотно стана!  chef
mimensita , Hug,тази събота не дойде на палачинка със сладко от годжи-бери,другата е задушница,значи остава или  по-следващата,или на предстоящата срещичка да ви спретна  newsm64
polikz    bouquet,добре дошла в двуцифрените! Hug
Хубава и отслабваща нощ на всички ! newsm51

# 623
Привет, момичета,
и днес бях 73,5 кг, но на обяд ми дойде МЦ и съм супер щастлива, значи съм по-слаба, но Кантарев не го е отчел, заради МЦ  Party
Пухи, радвам се, че писа  Hug

# 624
  • Пловдив
Късно вечерта (през нощта) да се похваля, че не знам утре сутрин дали ще имам време.
Първа мисия изпълнена Успях да се побера в есенно- зимните си панталони от миналата година. Няма да ходя по без гащиили да си купувам някакви парашутести нови панталони. Утре ще видя как съм с кг.  преди МЦ. 30 дни за зимните панталони. Продължавам още 30 за да ми оширеят и после още 30 за да мина на нови по-малки панталони и така ... Та да да...
Пуешкото задуших в йенската тенджера с броколи и бейби моркови + сух гъбен бульон нямах време много да му се занимавам. Утре ще го дегустирам. Днес готвих предимно за милото анти-режимни неща,които не съм опитала, но изглеждат добре и той каза, че му харесват. Все пак нали му готвя 0 до 1 път седмично  Grinning, а на мен всеки ден.
Лека нощ.
Аз утре ставам нахлузвам зимния панталон и айде да се трудя по новото време.
* Зимния панталон е просто панталон който не е от лен иначе пак е тънък нищо, че аз си ходя с него и на -20, не е някой вълнен  Laughing

# 625
                    Добро утро  Hug
               По една кафенце за разсъване след дъъългата нощ искате ли  Wink

Усмихнат, слънчев и режимен ден  Hug

# 626
  • Испания
Добро да е!  Grinning

Иииииииииискам, Мимсче, как да не ииииииииискам. Благодаря!  Hug

# 627
Току що по БТВ, в предаването си "Тази неделя", Лора Крумова имаше интервю с актьора Георги Стайков и той спомена, че за един филм му се е наложило да отслабне и той отслабнал 12 кг. с диетата на Дюкан. И тогава Лора Крумова каза - "Това е лекаря (Дюкан) който почина"  Shocked Shocked а Людмил Стайков каза: - "Той сигурно от диетата си е починал"  Shocked Shocked

Наистина ли Дюкан е починал и кога??? Аз съм изтървал тази новина. Или Лорчето пак не е в час нещо...

Последна редакция: нд, 28 окт 2012, 11:42 от bezkrayna sineva

# 628
  • Испания
Лора - поредната тъпанарка, която не прави сметка какво говори. И аз го чух. Жив е Дюкан.

# 629
  • Пловдив
Само че Людмил Стайков е режисьор  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт