Режима на Дюкан аз спазвам и по бански се показвам - 266

• 54 990
  • 734
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
Пловдивска среща- неделя-30.09.2012 г.,17 часа ,Симфонията в градската градина !

Присъствието е задължително:GalaEluard,Freshh,Velvetvoice,Almeg,Slavincheto,dodojoro,Only ,забравих и новото момиче- pouhito !!!

Всички ,които са в района да заповядат !

# 241
  • Пловдив
Глупаво е да се изброяват причини, но няма да присъствам на тази среща защото:
1. Мисля, че още ми е рано за срещи. Все пак днес ми е едва трети ден.
2. В неделя аз работя до към 16.30 часа и няма да успея до 17 часа да съм там (ха ха ха дори не ми е много ясно, къде точно е това място в градината, не че е трудно да разбера, като питам.)

Друуго. Днес на работа е Ужасссс.
Но накратко да кажа. Справям се с режима. наруших една от моите си стъпки и днес се претеглих, но резултата не го считам за действителен и няма да пиша още нищо, че е рано.
Пия вода нон стоп и пишкам нон стоп. Изкушавам се, но не нарушавам.
Бързааам. Поздрави на всики.

Последно. На каква честота са срещите да мисля за следващата, на която вече ще съм супер вталена и прекрасна  Laughing.

# 242
Ама ние на срещите ще се мерим ли  newsm78 Simple Smile Шегувам се Simple Smile poohito не се засягай заповядай когато решиш . В 5 остава нали , че да не сбъркам пак и да увисна Simple Smile

# 243
  • Пловдив
И аз не мисля,че това има значение ! Няма да се мерим,да се теглим.....а ще си поприказваме,ще се посмеем и ще се запознаем с новичките ! Така че-ИДВАЙТЕ ВСИЧКИИИИИИИИИИ !!! Peace

# 244
  • София
Привет, момичета!  Hug
Минавам, за да кажа, че нашите мръвки са вече с нови цени в Кауфланд  #Cussing out И пуешкото на Орехите, и пилешката шунка на Браво - от няколко дни са с по няколко лева нагоре. Става дума за готовите за консумация мръвки. Казвайте алтернатива, че не се виждам да закусвам пиле или риба  Blush Обичайно две-три резенчета от такова месце с чаша нес-кафе, в която съм добавила мъничко обезмаслено прясно мляко, са ми закуската.

# 245
 newsm53 newsm03  .... искате ли ново , старо попълнение ... от неделя мисля да започвам ... мисля да е от тогава , за да го съчетая с луната

# 246
  • Русе
За съжаление е така.Вчера казаха че месото поскъпва с 50% и мисля че и така ще стане.Сспокойно, като намалее консумацията пак ще го намалят.Все пак 50% увеличение, ще има поне 30% спад, няма къде да идат, ще го намалят, ама нека да си поиграят сега малко с нас!!!
и аз вчера в метро за 3 тарелки пилешко, 2кг свинско, 1 прясно мляко и един шпек 68 лева

mamashu добре дошла.Престави се за тези които не те знаят, като мен Simple Smile
Колко имаш за сваляне, снимка Simple Smile
Защо никой не се показва вече, ей така за стимул.
А що се отнася до течната Стевия няма да я ползвам,след като я ползвах вчера , цяла вечер ми застана някаква киселина на гърлоно  ooooh!

# 247
maikinatati , аз правих режима 2008година , свалих за 6 месеца 28кг и се чувствах чудесно , после лека полека поради причина лечение на здравен проблем подчертавам НЕ ПРИЧИНЕН ОТ ДЮКАН , а напровтив донякъде решен от режим качих 10кг , след това забременях , родих и ето сега вече е дошъл момента отново да направя нещо за себе си. Снимки имам от преди и сега от миналия път , но предпочитам сега като постигна нещо , да се покажа , а за старите нови попълнения като мен , ако се сещат , аз съм shushy80
за сега съм поставила като цел 20кг  , надявам се да успея и този път , знам от опит , че режима работи , съмо се иска режимност! Малко ще ми е трудно с моя сладур да готвя и незнам как ще се справям , но понеже се налага да готвя за него , ще съчетавам правенето на неговата супа с моята и така. Мисля да започна с 5П на  5 ПЗ

Последна редакция: чт, 27 сеп 2012, 16:04 от mamashu

# 248
Шушоноооу..... Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Видях тЪ и дотърчах..... Laughing

# 249
ооооооооооо Мастърче сладко , така се радвам , мисля наистина да се заема с режима  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug  

Лятото видях Тяна , когато си беше в БГ и така ме стимулира с визия и прочие , прекрасна е ... та си казах тогава , като се наям хубаво на дини , пъпеши и прочие , се заемам

Вещи , спирам със спама , че да не се развихри тигана , преди да съм приготвила мЯсОтО в хладилника   bouquet

# 250
  • Пловдив
Снимки не съм показала не толкова от срам, а от мързел и нямане на време. Не знам даже дали имам снимки от скоро. Ако открия нещо ще споделя.
И за срещата причината е по-скоро втората (т.е., че съм на работа).
За месото да ви кажа. Зле е положението относно цени. Казвам го, защото работя в месопрароботвателно предприятие (за жалост не работим с птиче месо  Grinning). Цените на суровините обаче са безбожни. 6 лв. е кг. трупно свинско - това значи цялата свиня с всичките кости и всичката сланина, с мазните гърди и осмянката, само без глава. Ние няма как да направим  сушен салам за 8 лв. на това положение.
Предполагам всички знаем какво съдържат евтините неща. Аз считам, че знам много добре, но като не мога да си позволя друго си ги купувам (например Пилешка шунка от Т маркет 300 гр. за 2 лв.). Лошото е, че в България дори няма гаранция, че като дадеш повече пари ще получиш нещо по-добро.
Моето мнение към момента за закуската е да си закусвам трици с кисело мляко, по-бързо ми е и по- ме засища от колбас.
Днес ще ходя да проверя в Лидл какво значи Консерва пуешко месо в собствен сос 300 гр. за 2.50.
Още нещо: в Билла цяло охладено пиле 3.80 кг.

# 251
Здравейте и от мен Hug.Не съм писала отдавна,не знам дали ме помните.Миналото лято свалих 25 килограма като почнах от 100кг и бях стигнала 75кг. като целта ми беше това Laughing.Но през 3-та фаза качих и 3килограма.Но сега мисля,че имам нужда да стигна 65кг(според калкулатора 68кг.) и се заемам сериозно с това.Имам въпрос към по старшите,да направя ли ударна или да почна 5П и 5ПЗ.Много е мотивиращо да се покрепяме тук и да сваляме заедно килца  bouquet.Някой неща съм ги позабравила,но се надявам бързо да вляза в час.Много ми липсват и менютата,хем да се регулираме Laughing,хем и за идей.Лека вечер и много минуси

# 252
  • Пловдив
Минавам набързо, и се отчитам със снимки от срещичката. Супре си беше както винаги, понаприказвахме се, понаклюкарихме се, за Дюкан време нямаше много, пък и то к'во да го обсъждаме, той си е ясен като бял ден  Peace
Шушинкооо, а добре си ни дошла  Hug
p_i_i
........да направя ли ударна или да почна 5П и 5ПЗ.
newsm78 Ми както и да го погледна това са си 5 дни П  -> Ударна и после почваш II-ра с 5ПЗ/5П  Peace

Еййй Пловдивчанки бееее, съкън да не видите нещо и веднага се организирате за срещи  Mr. Green
И poohito жива - умляла...абе требе си на линия там в неделя  Peace

# 253
  • Пловдив
Чи как пък ние ще останем по-назад,всички ще се съберем  Peace

Пу-пу-пу,ама немам думи аз за русенките,големи Дюкански убавици  Peace

Отварям снимките и очите ми върху потника на Исачееее......ИСКАМ И АЗ ТАКЪЪЪЪЪЪЪЪВ ПЪК  smile3516

Да рекна пак :

Пловдивска среща в неделя,17 часа,на Симфонията !

# 254
Шушкооо - добре дошла отново ,пак  Wink Сигурна съм,че ще се справиш, а Тяна е страхотен стимул  Peace
Мастър дър бър  newsm51
Благодаря за милите думи,момичета   bouquet
Усмихнат ден на всички  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт