"Вкъщи смело вече крачи Декемврийското юначе"

• 30 140
  • 728
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте на всички ! Ако съм се ориентирала правилно тук е точното място за мен и моя малък разбойник , който се роди на 21 декември 2011 Simple Smile Ще ми е много приятно да се присъединя към вас !  Hug

# 121
Т. А. Л. Добре дошла Simple Smile Да ти е жив и здрав малкия разбойник!

# 122
Ще ми трябва малко време да се ориентирам за дечицата ви и а вас , но се надявам да сте търпеливи с мен Simple Smile Simple Smile Simple Smile Много ще ми е приятно да си пиша с вас , понеже определено ще има какво да си споделим Simple Smile

# 123
T. А.Л., добре дошла!  Simple Smile

# 124
Благодаря ви ! Хайде малко да ви се представя , че не е прилично така Simple Smile
Аз съм Теодора . От Варна съм на 21 години . Това на аватара съм аз Simple Smile . Синът ми се казва Красимир. Роди се на 21 декември 2011 г. Виждам на първата страничка сте писали за всички мами и бебета тука кой кога и как е роден Simple Smile Ние се родихме 3,100 кг , 50 см Simple Smile Нормално раждане Simple Smile Снимката в подписа ми е на малчо.
Та след, като ви се представих официално вече се надявам да ви запомня бързичко и да вляза в час с коментираните от вас теми Simple Smile
Та , за какво си говорите напоследък ?  Simple Smile

# 125
Т.А.Л., може да се върнеш в началото на темата и да прочетеш последните обсъждани неща. На първата страничка са посочени и старите теми, ако са ти интересни ..  Peace

# 126
Добре дошла Т. А. Л.  Hug
Моя  юнак е Даниел.Напоследък се радваме на успехите на някой ,на други обсъждаме  захранването с какво и кога и те така Laughing

# 127
Ахааам ми да се похваля тогава , че ние още на 6 месеца бяхме опитали всичко . Всъщност единственото , което не беше опитал и все още не е е рибата . Simple Smile От 6 месеца и половина бяхме на кухня Simple Smile Сега го спрях  че кухнята е далеч и вече не ми се ходи всяка сутрин до там и си му готвя вкъщи Simple Smile
И да се оплача, че ние сме с алергия към млякото .. Няма такава гадост !  Sick ... Много ни е трудно с яденето заради това . Нито мляко нито сирене, масло , кашкавал , сметана и т.н. ... направо ми се плаче !

# 128
Уф гадно.Аз искам мойто диване изведнъж да почне да не харесва кърмата ама няма да ме угрее.С  два реда сълзи и сополи ще се отказваме Heart Eyes

# 129
много е хубаво да кърмиш Sad Не го осъзнавах докато не ми се наложи да го храня с АМ .. но може би щях да съм го отказала вече на тази възраст от кърмата .. знам ли според мен те вече осъзнават много неща   newsm78

# 130
Здравейте,
Аз кърмих последните 2-3 месеца само нощно време, и през деня се цедях на работа, но взех много да се уморявам от цялата тази гимнастика, та от 1-2 седмици спря с цеденето и остана само кърменето през нощта, което е по 1-2 пъти на нощ и от една седмица и това го спрях, чуствах напрежение в гърдите 2-3 дни, но днес вече съм ок, гледам да избягвам да пия много течности за да може са поспре млекопроизводството Wink При условие че Еми си яде всичко, както и пие АМ без проблем, мисля че и е време да се откаже от мамината ц*ца на 9 месеца е вече  Heart Eyes Mr. Green

# 131
Мимето* , напълно съм съгласна ! между другото , когато аз спрях да кърмя ми изписаха едни хапченца две са и са съвсем миниатюрни .. пие се по половин хапче сутрин и вечер .. т.е. два дни . Вярвай ми вечерта изпих първото и сутринта не можах да изцедя и 20 грама .... и нямаше помен от хубавия ми бюст хахах
Само дето тея две хапченца , които са наистина миниатюрнички струват 20 и кусур лева ..

# 132
Т. А. Л. , добре дошла  Hug
И аз съм нова тук, но момичетата са много дружелюбни и приемат нови попълнения  Grinning И моя син е роден на 21.12.2011  Wink

# 133
Т. А. Л. , добре дошла  Hug
И аз съм нова тук, но момичетата са много дружелюбни и приемат нови попълнения  Grinning И моя син е роден на 21.12.2011  Wink
Ти си стара пушка вече.  bouquet
Аз твърдо до годината ще кърмя,че и без тва не пие нищо друго.

Последна редакция: нд, 16 сеп 2012, 21:37 от vatzi

# 134

Ти си стара пушка вече.  bouquet
Аз твърдо до годината ще кърмя,че и без тва ме пие нищо друго.
Няма лошо ! Щом не е проблем за теб и за детето  значи всичко е нормално ! Дано после и лесно го отбиеш ! Simple Smile
Т. А. Л. , добре дошла  Hug
И аз съм нова тук, но момичетата са много дружелюбни и приемат нови попълнения  Grinning И моя син е роден на 21.12.2011  Wink
Това вече е любимата ми дата !!! Да ти е жив и здрав малкия момък !!!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт