"Вкъщи смело вече крачи Декемврийското юначе"

• 29 865
  • 728
  •   1
Отговори
# 75
Ние започнахме много сериозно да повръщаме. Ходихме привечер при още един док и той каза, че имаме яко зачервено гърло и от там става така. Вероятно ни е пипнал вирус. Къде - още не мога да си отговоря. Лошото е, че тя връща всичко, което приеме. Той каза да й давам по 3-4 глътки кърма, ама как да стане тая работа... Давам й по един рефлекс на потичане и после повръща всичко. Поне до одеве, когато си лягахме. Сега се събуди в 3, със сигурност гладна, и пак й дадох един рефлекс. До момента не е повърнала, но не успя да заспи и ги оставих с баща й да се приспиват, защото знам, че като съм наоколо й мирише на мляко и тя иска да си засуче, за да заспи. Не ми пречи засукването, страх ме е да не й пусна кърма и да повърне и количеството, което одеве все пак изпи. А няма как да си огранича гърдите да не потече нищо... Дано спре да повръща, че изпадам в ужасна паника да не се обезводни. Док каза ако до утре не овладеем нещата, да отиваме да ни влеят система, за да не стане по-зле.

# 76
Теди, дано се включиш днес с добри новини!  Hug
Отдавна се отказах да си обяснявам от къде се разболяват децата. Особено, след като Ния не ходи на градина, а те се разболяха няколко пъти и след това. Явно вирусите са във въздуха, в храната, знам ли... Или контактуват с някой здрав, който само пренася вируса...

# 77
Нощта мина културно. В 7:30 се събуди пак, отново дадох 1 рефлекс. Не повърна, заспа. Чак ей сега в 10 стана. Чакам баща й да се появи и да й дадем поне единия сироп, че тогава да дам кърма, за да не предизвикам повръщане със сиропа (щото имаме проблеми и с пиенето на лекарства още от предния път - отказва). Дано да сме прескочили момента с повръщането, с другото ще се справим. Praynig
А иначе явно действително или с някой само пренасящ, или са във въздуха. С никой болен не сме контактували, с повече народ се видяхме в събота. Силно се съмнявам ако се е заразила тогава, да прояви симптомите чак във вторник. Че няма да го измисля къде се е разболяла - няма. Важното е да оздравява!

# 78
*Teddy* Дано се оправите скоро!Ние бяхме така таткото донесе вируса без да се разболее,зарази малката,хвана я след два дни,тя се оправи и след нея аз.Но при нас поне нямаше повръщане,само Т и леко зачервено гърло.Първоначално го отдадох на зъбки,ама не.

# 79
Teddy, пожелавам бързо оздравяване и възстановяване на Ники  Hug

# 80
Теди Hug Hug Hug-бързо оздравяване и от нас Peace Peace

Да доложа-от днес  сме на кухня-резултат-нулев Mr. Green Crossing Arms-имаше супа/зеленчукова и според мен  не много вкусна/от нея хапна няколко лъжици,а основното бе пълнена чушка с ориз-оризът му е явно много противен,защото хич не го хареса,макар че сложих и малко кисело млекце....ще видим как ще продължим Whistling Whistling Whistlingследобед ще дам и грис...не е злоядо дете,но определено нещо като не му хареса и просто не го яде,в такива случаи какъв е вашият резервен вариант-дадох пюре,но все пак идеята нали е да се премине на обща храна newsm78 newsm78

# 81
me4koni, много от децата на мои приятелки храна от кухня не ядат. Тези, който я одобряват са на частна кухня. Аз на моето му готвя и не мисля да го пиша. Като готвиш за вас му отделяй преди да сложиш подправки. Това ми идва като само на акъла.

# 82
  • Beyond the Frontiers
Теди, бързо да оздравявате.
От нашия педиатър знам, че при малките деца при възпалено гърло и кашлица много лесно се стига до повръщане - някаква недоразвитост на организма е, а не задължително чревна инфекция.
София също беше 2 седмици с жестока хрема, която прерастна и в кашлица. Като спрях всички капки и й мина Embarassed Според лекарите всичко от зъбите идвало. Rolling Eyes

me4koni, много от децата на мои приятелки храна от кухня не ядат. Тези, който я одобряват са на частна кухня. Аз на моето му готвя и не мисля да го пиша. Като готвиш за вас му отделяй преди да сложиш подправки. Това ми идва като само на акъла.

Синът ми ходи на детска кухня - ядеше си като разпран Peace И в София и в Бургас съм я ползвала държавната детска кухня, смятам че там контролът е по-сериозен.

# 83
Явно е до дете Peaceзнам ли Rolling Eyes Rolling Eyesно определено ориз няма да ядем,не че е болка за умиране.. Rolling Eyes

# 84
Мечкони, аз също като Леана отделям от нашата храна преди да я доовкуся или просто всеки си доовкусява после порцията.  Peace

# 85
  • София
me4koni, ние сме от 2 дни на кухня и при нас резултата е почти нулев - от супичката десетина лъжици, от второто почти нищо, а кремчето го хареса много ясно Laughing Но аз съм на мнение, че това си е като един вид ново захранване и им е необходимо на бебчовците известен период на адаптация към новите вкусове и консистенции Naughty Поради тази причина не бързам да му давам цялото количество и дохранвам с пюре Wink

# 86
Момичета МЦ дойде,че даже и два дена по-рано!!!Не съм била бременна,нищо не разбирам. Cry Cry Cry

# 87
  • Стара Загора
Момичета МЦ дойде,че даже и два дена по-рано!!!Не съм била бременна,нищо не разбирам. Cry Cry Cry
Може да е цветна бременност. Ако теста е бил положителен, отиди на лекар да те види.

# 88
Да се похваля, че днес бяхме на консултация Simple Smile
Малката дунда тежи 9,750 кг. (+0,750 кг.) и е 74 см. (+1 см.). Можеше и още на височина, ама нищо, другият месец Wink
Вие как храните децата си? Колко често?
Николета още суче основно. Закуска не давам. За обяд - половин пюре. Следобед - плод. Вечер - каша. Но педиатърката каза да давам каша само 2 пъти седмично. Чудя се как да я храня, че да не стане дебела. В същото време се притеснявам да не е гладна.

# 89
MariyannaK Поздравления много добри резултати ние сме утре на консултация да я видим нашата дунда колко е станала.Lily Trifonova И моя съвет е да отидеш на лекар.Ще стискаме палци! Hug Момичета гледам че доста от дечицата са на детска кухня явно при вас е от по-рано.При нас(Бургас) е от 10месеца,ще почакаме малко че да видим дали ще я харесаме ние.

Общи условия

Активация на акаунт