"Вкъщи смело вече крачи Декемврийското юначе"

• 29 869
  • 728
  •   1
Отговори
# 90
Момичета МЦ дойде,че даже и два дена по-рано!!!Не съм била бременна,нищо не разбирам. Cry Cry Cry
Отиди на лекар,и ако се наложи направи кръвен тест Peace-стискам палци за положителен развой Praynig Praynig Praynig Peace

# 91
И аз стискам палци резултата да е положителен и наистина да си бременна.  Praynig
Иначе и аз в началото на бременността имах леко зацапване, но четох, че се дължи на това, че плода се загнездва /забравих точната дума/.

# 92
  • USA
Теди дано бързо оздравява Ники!.Ние с Лекси също лепнахме един гаден вирус и много повръщахме и двамата ,но за щастие не по едно и също време.Аз го изкарах по-зле от него,но той е ваксиниран с ротата и предполагам за това Rolling Eyes

# 93
Лили,пиша просто за морална подкрепа. Нищо ново няма да ти кажа- и аз ти препоръчвам кръвен тест+ доктор. Поне ще си наясно какво точно става вътре в теб  Hug

# 94
Честит рожден ден на нашето талисманче Криско newsm59 nbirthday newsm38 newsm38  bigdance2

Нека да е жив и здрав,много щастлив,с едно весело и безгрижно детство.

P.S.Фори светла ти памет!Помним те

# 95
Ватци, браво, че се сети!  Hug  Как отлетя цяла година не усетно! Да е жив и здрав Криско! Много радости за цялото му семейство!   bouquet
Лили, кураж!

# 96
Честит рожден ден на нашето талисманче Криско newsm59 nbirthday newsm38 newsm38  bigdance2

Нека да е жив и здрав,много щастлив,с едно весело и безгрижно детство.

P.S.Фори светла ти памет!Помним те
Леле, толкова ли големи станахме, че и рожденник имаме вече? Ами пожелавам му да расте здраво и усмихнато дете, да радва всички, които го обичат и както е бил първи сред нашите дечица, така да бъде и винаги първи в живота. ЧРД, мило дете!

# 97
  • София
Ники да се оправя бързо Naughty!Лили,въпреки отрицателния резултат не губи кураж,този месец е пред теб!
Честит рожден ден на рожденика!!!Много да радва родителите си!

Исках да ви разкажа за едно русначе на плажа.Лазеше бързо като хлебарка Simple Smile.Имаше изкопани дупки от децата по пясъка и то слизаше в дупката с крачетата надолу.За сравнение моето момиче искаше да се бухне с главата надолу.Рускинята каза,че специално го е учила да слиза.Тогава се сетих,че и аз бях учила сина ми как да се слиза от дивана,като спуска първо крачетата,но това беше в по-напреднала възраст.Та сега от време на време и показвам този трик и на нея.
Ние сме на кухня от 1.10.Дано да се хареса.В момента готвя морковче,с една розичка броколче и малко оризче и ще го пасирам.Това ще е обяда днес  chef.

# 98
  • София
Хехей, и аз не мога да повярвам, че се търкулна цяла година, откак се появи първото ни декемврийче  Tada Най-вече здраве желая, то другото ще дойде   bouquet

# 99
Ех,как бързо времето лети Whistling Whistling Whistling-Честита годинка на нашият гооооолям рожденник Криско bigdance2  bigdance2

п.с-понякога като се ядосам за разни глупости ит.н си казвам,че след време така ще го търся това време на умора и сладки грижи,и чак  ми се изправя косата като си помисля,че ще се връщам на работа,пък и др работа ще се налага да търся ooooh! ooooh! ooooh!-ама да не го мисля от сега Rolling Eyes

# 100
  • София
Аз пък да ви питам с какво затваряте чекмеджетата и шкафовете. Последния хит е да допълзи до някое чекмедже, да извади всичко от него и щастливо да се пльокне отгоре. Аз търчя и събирам след нея.
Да използвам и да се похваля колко е порасла вече е 69см и 7.100кг.

# 101
  • София
Честит първи рожден ден на малкия голям Крис  bouquet Да е жив и здрав и да продължава все така да радва мама и тате Peace

Лили, не се натъжавай! Дори и този месец да няма резултат, времето е пред вас Peace

Maria_Dr, аз още не съм се сблъсквала с твоя проблем, защото нашия мързелчо не бърза да се учи да пълзи, но освен да слагаш някакви прегради пред желаните обекти, като например столове или табуретки, за да не успява да ги достигне, друго май не се сещам....  newsm78

Теди, как са нещата при вас, надявам се че последиците от вируса отшумяват Praynig

Ние вече бележим някакъв успех с храната от кухнята Simple Smile Днес изяде 1/3 от супата с надробено сухарче и нито веднъж не се потресе Wink Дано след десетина дена да имаме пълен успех и да оставим пюретата само за събота и неделя Grinning

# 102
  • USA
Maрия ето това е за да не отварят чекмеджетата и шкафовете и е много дискретно http://www.google.bg/imgres?hl=en&sa=X&biw=1314&bih= … 29,r:18,s:0,i:126

# 103
  • Стара Загора
И ние днес бяхме на консултация- 11,300кг. и 76 см Сложиха ваксина за хепатит, Алекс поплака малко. Добре, че Теди не беше с нас, че миналия път искаше да бие докторката за това, че боцка братчето.

# 104
Здравейте момичета!Честита първа годинка на Криско!Да е много здрав,послушен и да расте безгрижно! nbirthday
Да се похвалим и ние...Вече 9 месечинка 8,250кг. и 73см.Момичета давате ли грис и ако ДА какъв.Днес педи ни каза че може малката да яде всичко.Каквото готвя да и давам без силни подправки обаче+кисел,грис,грис с мляко(което няма да дам,мисля че е рано за прясно мляко)ориз,картоф и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт