Прах за пране и омекотител за дрехи / тема 9

• 108 086
  • 728
  •   1
Отговори
# 30
  bouquet за темата.

Как да избегна усукването на блузите.Така грозно става Tired И на малки градуси и на лека центрофуга -пак става така Tired

# 31
И не си ни казала?! Shocked А аз де ли чакам отзиви от теб за тези капсули   bouquet Hug Peace
Положителни отзиви.
За разлика от капсулите на Ариел, тези се разтварят напълно и не оставят топченца от филма върху дрехите и барабана. Перат добре, дрехите и чаршафите са бели и хубави. Изпраха не много големи петна от домати, Кока-Кола, чеснов сос от Лидл и други - просто пръски, които не съм третирала предварително. Ароматът им е много хубав, но само по време на пране и докато са мокри. След изсъхване не се усеща. Нарочно ползвах омекотител без аромат, за да видя как са в това отношение. Чудно защо гела Персил с тази гадна миризма мирише толкова трайно, а тези - не.
Това е. Скоро ще пробвам и капсулите за цветно.

# 32
  • София
Запис и в новата тема, че без прах за пране и омекотител за къде  Laughing

# 33
  • в огледалото на живота
Открих ''Омо'' за цветно в паралелния внос на нашия магазин НО...
първият го дават за цветно и за бели тъкани а вторият само за цветни.
Кой от двата е за предпочитане когато имам цветни дрехи  newsm78
Гес  Rolling Eyes

Скрит текст:

# 34
Следващата седмица има намаление на Первол в Кауфланд  Peace
Здравейте  Simple Smile На каква цена ще е Первола?   bouquet
Учудващо ниска,според мен- 9.49 за 4.5 л.

Peace

Още обмислям дали да отида да взема 1 черен. Нямам нужда в момента, ама на тази цена...
То, докато го наумувам, може и да свърши - пише, че е специално предложение, до изчерпване на количествата.

# 35
  • на Земята
Съжалявам,че не точно по темата....Доволни ли сте от цветоулавящите кърпички на Карфур?

# 36
Открих ''Омо'' за цветно в паралелния внос на нашия магазин НО...
първият го дават за цветно и за бели тъкани а вторият само за цветни.
Кой от двата е за предпочитане когато имам цветни дрехи  newsm78
Гес  Rolling Eyes
За цветни дрехи е OMO Color. Това, което си дала като снимки, е паралелен внос от Австрия.

Съжалявам,че не точно по темата....Доволни ли сте от цветоулавящите кърпички на Карфур?
Аз съм доволна, защо? Ловят си цвят. Плюс това те са най-евтиният подобен продукт. Бяха дори и още по-евтини, но ги увeличиха.

Последна редакция: пн, 10 сеп 2012, 11:42 от Guess Who

# 37
Аз също съм доволна от кърпичките на Карфур.
Според вас от Ариел и Персил кой е по-добрият прах за пране?

# 38
  • Варна
И колко струват тези кърпички? На всяко пране ли ги слагате?

# 39
Който е на промоция с по-ниска цена.

И колко струват тези кърпички? На всяко пране ли ги слагате?
2.30 лв. за 20 броя, ако се не лъжа, че като бяха намалени на 1.60 лв. си бях накупила доста и скоро не съм взимала. Слагам ги, ако се съмнявам, че някоя дреха може пусне. Общо взето, рядко ги ползвам.

# 40
Благодаря, Guess! Hug

Вечният въпрос Laughing Даже мислех да го задам като анкета в началото на темата Peace

# 41
  • в огледалото на живота
Благодарско Гес  Hug
За първи път виждам цветно Омо,незнаех ,че има ...  Embarassed  ще го изпробвам  Peace

# 42
  • Бургас
И аз съм доволна от кърпичките на Карфур,но също ползвам рядко.

# 43
Понеже вече се сдобих с Первола на промоция от Кауфланд, да поясня - цената наистина е 9.49 лв., но разфасовката е 3 л., а не както е публикувано в брошурата им 4.5 л.  Peace

# 44
Вечният въпрос Laughing Даже мислех да го задам като анкета в началото на темата Peace
И отговорът, който съм дала, е единственият верен за мен. Това са мастодонтите в прането - единият на над 100 г., а другият почти го догонва по вързраст.
В Германия Ариел (P&G) и Персил (Henkel) са най-върлите конкуренти и не могат да си позволят единият прах да е по-добър от другия. Дишат си във врата нонстоп и постоянно правят подобрения. В Англия отново Ариел и Персил са най-върлите конкуренти, но този път битката е между P&G и Юниливър, защото Персил там е марка на Юниливър, но нещата стоят по същия начин като в Германия, че и по-зле. Даже прочетете (на английски език е) докъде се е стигнало в Англия заради огромната конкуренция между двете компании. С две думи, Юниливър пуска прибързано на пазара компактен прах Персил, който прави дупки по някои дрехи, както съобщава конкурентът им P&G.

Общи условия

Активация на акаунт