Прах за пране и омекотител за дрехи / тема 9

• 108 338
  • 728
  •   1
Отговори
# 465
diana lobodova, струва ми се, че слагаш малко. Дозата на Ариел за 4-5 кг нормално замърсено сухо пране при средно твърда вода е 130 мл. Щом имаш видими петна, това вече е силно замърсено и дозата става 195 мл. При половин зареждане се слага с 35 мл по-малко. Пробвай с тези дозировки и пиши има ли подобрение.

# 466
diana lobodova, струва ми се, че слагаш малко. Дозата на Ариел за 4-5 кг нормално замърсено сухо пране при средно твърда вода е 130 мл. Щом имаш видими петна, това вече е силно замърсено и дозата става 195 мл. При половин зареждане се слага с 35 мл по-малко. Пробвай с тези дозировки и пиши има ли подобрение.

Гес, този Ариел е super compact

# 467
О, да, сега като ми обърна внимание видях ситните буквички над логото.
Значи това, което писах по-горе, не важи. Слага си колкото трябва. Явно или петната са лоши, или прахът. diana lobodova, освен да пръскаш само петната с някой спрей за петна, друго не мога да измисля. Докато свърши (прахът).

# 468
  • Den Haag
Благодаря ви   bouquet, ще го избутам някак  Rolling Eyes. Ще прегледам темата назад, за някой хубав прах за цветно пране  Peace

# 469
Благодаря ви   bouquet, ще го избутам някак  Rolling Eyes. Ще прегледам темата назад, за някой хубав прах за цветно пране  Peace

За  петна - задължително - преуош .  Спрей  , гел  - каквото имаш. Без  това   няма как.  Пробвай  малка  разфасовка  немски  Ариел  или Персил - ще откриеш  своя прах Simple Smile

# 470
  • Den Haag

За  петна - задължително - преуош .  Спрей  , гел  - каквото имаш. Без  това   няма как.  Пробвай  малка  разфасовка  немски  Ариел  или Персил - ще откриеш  своя прах Simple Smile
Как да разпозная немския Ариел и Персил?  Grinning

# 471
Диана...надписите трябва да са на немски.Нищо гръцко и турско  Laughing
И обикновено се продават в магазинчета за паралелен внос ,а не по маркетите.Поне аз така разбрах от всичко изчетено.Понякога се появява и в Карфур нещо немско,но доколко е сигурно...  Rolling Eyes Трябва да си много навътре в нещата като момичетата тук,за да го разпозная,а аз не съм  Laughing

Така,че от магазинче за немски препарати е най-добре.И аз съм се запътила от доста време към едно такова,пък да видим  Whistling

# 472
  • Варна
Какво ви е мнението за тези таблетки на Ариел. Простете ако са коментирани  Peace
Скрит текст:

# 473
  • Русе
Здравейте, отдавна надничам в темата.
Аз от днес с малко новости :
Скрит текст:
PERSIL Персил концентриран гел за 25 пранета

Какво бихте казали за този Персил? Онзи ден го гледах в едно магазинче, препаратите им са внос от Испания и Франция. Доста се позамислих дали да не си го купя, но после абсолютно същия го видях и в Пени маркет и май клоня да се откажа  newsm78

# 474
  • Den Haag
Елфичка ами аз уж от такъв магазин пазарувам с препарати паралелен внос, ама пусто се набутах с този Ариел  ooooh!. Взех и син Софтланд, но жълтия по ми харесва  Peace

# 475
Елфичка ами аз уж от такъв магазин пазарувам с препарати паралелен внос, ама пусто се набутах с този Ариел  ooooh!. Взех и син Софтланд, но жълтия по ми харесва  Peace

А траен ли е аромата на Софтлана?

Зависи магазинчето какви препарати продава.Защото има такива за паралелен внос,но продаващи Холандски,Белгийски,Гръцки....Италиански...

Поне в Пловдив е така  Thinking Само едно е за немски  newsm78

# 476
Привет!
Вчера в Пикадили видях промоция на този Ариел http://buy-at-home.in/product/53/ariel-basico-techen-perilen-pre … r-24-praneta.html за 24 пранета - цената беше 7,99 лв. Доста се зачудих. Някакви отзиви?

# 477
  • Den Haag

А траен ли е аромата на Софтлана?

Зависи магазинчето какви препарати продава.Защото има такива за паралелен внос,но продаващи Холандски,Белгийски,Гръцки....Италиански...

Поне в Пловдив е така  Thinking Само едно е за немски  newsm78

Траен е, поне при жълтия имам дрехи които съм прала с него преди 2-3 месеца и съм ги изкарвала от гардероб и са ми миришели на него. Peace

# 478
Привет!
Вчера в Пикадили видях промоция на този Ариел http://buy-at-home.in/product/53/ariel-basico-techen-perilen-pre … r-24-praneta.html за 24 пранета - цената беше 7,99 лв. Доста се зачудих. Някакви отзиви?
Чети от тук надолу.

# 479
  • София
Не се лъжете с омекотителите на кристали. Пълен боклук са. Нито омекотяват, нито ароматизират. А при мен се появява и статично електричество всеки път, щом ползвам такъв вид омекотител. Изпробвани - Вернел и Силан. Истински добре служат обаче за ароматизиране на гардероба - като се сложат в платнени торбички. Simple Smile

Едно питане за прах LEL от Lidl. Може да е коментиран, но съм го изпуснала. Не че имам кой знае какви очаквания, но просто за инфо. От Формила не съм доволна, поне от този за цветно, другия не съм го пробвала.

Общи условия

Активация на акаунт