Прах за пране и омекотител за дрехи / тема 9

• 108 277
  • 728
  •   2
Отговори
# 495
Имам малък проблем с отделението за омекотител в пералнята, които не успявам да реша. Постоянно е пълно с вода и съответно не мога да сложа нова доза омекотител без да прелее в отделението за прахта, оттам пък тя засъхва и така.  Rolling Eyes
Имате ли идея защо се получава и как да го оправя?  Thinking
освен това има някакви черни мазни натрупвания пак там, които доста трудно чистя  Sick
Може би е запушено от натрупания неотмит омекотител (както е обяснила Гес по-нагоре). Вадиш чекмеджето и почистваш основно - с четка за зъби става лесно. Като го извадиш ще погледнеш дали надолу по пътя към барабана на пералнята има нещо, което пречи на оттичането на омекотителя.
ок, ще пробвам, то май има болт и ще ми трябва отверка, за да го отворя, сега ще видя  Thinking много съм зле по тези въпроси, съжалявам ако досаждам на по-посветените   bouquet

# 496
Имам малък проблем с отделението за омекотител в пералнята, които не успявам да реша. Постоянно е пълно с вода и съответно не мога да сложа нова доза омекотител без да прелее в отделението за прахта, оттам пък тя засъхва и така.  Rolling Eyes
Имате ли идея защо се получава и как да го оправя?  Thinking
освен това има някакви черни мазни натрупвания пак там, които доста трудно чистя  Sick
здравейте на всички....пробвайте от троянския прах, наистина е много хубав и пере перфектно...Да же произвеждат още куп почистващи препарати, включително и омекотител..Много съм доволна...Наистина трудно се намира, но си заслужава!
Точно днес си чакам пратка ат фирмата производител на прах " Изи " . Писах им, да ги питам дали в нашия град имат дистрибуция , оказа се че нямат и бяха така любезни да ми предложат изпращане по куриер на нещата които съм харесала . Избрах си прах за бяло , течен за цветно и спрей за петна . Да видим какво са ми изпратили , че го чакам с нетърпение ..... Simple Smile
Сигурна съм,че ще ти хареса...аз вече изпробвах доста от продуктите им....Simple Smile))

# 497
здравейте на всички....пробвайте от троянския прах, наистина е много хубав и пере перфектно...Да же произвеждат още куп почистващи препарати, включително и омекотител..Много съм доволна...Наистина трудно се намира, но си заслужава!
В миналата или в тази тема писах за праха на тази фирма доста ласкави неща, но май никой не ме отрази по простата причина, че никъде го няма. Аз се снабдих с него чрез приятел, а после го видях в един-единствен магазин в Бургас. Ето за този прах говоря.
И понеже ти явно си от тази фирма, cwetoslava, ще ти кажа първо да си оправите дистрибуцията. Второ, прахът е добър наистина, но с техниката, с която разполагате, можете да забиете в земята по качество и Ариел, и Персил, и Тема и всички останали; кулата ви, доколкото разбрах, е може би най-добрата на Балканите. Обаче определено има още какво да се желае по рецептурата.

Последна редакция: чт, 18 окт 2012, 14:44 от Guess Who

# 498
  • Стара Загора
В миналата или в тази тема писах за праха на тази фирма доста ласкави неща, но май никой не ме отрази по простата причина, че никъде го няма. Аз се снабдих с него чрез приятел, а после го видях в един-единствен магазин в Бургас. Ето за този прах говоря.
И понеже ти явно си от тази фирма, cwetoslava, ще ти кажа първо да си оправите дистрибуцията. Второ, прахът е добър наистина, но с техниката, с която разполагате, можете да забиете в земята по качество и Ариел, и Персил, и Тема и всички останали; кулата ви, доколкото разбрах, е може би най-добрата на Балканите. Обаче определено има още какво да се желае по рецептурата.
Всъщност , аз те " отразих " и ми стана интересно , затова се поразтърсих и както писах преди малко , сега чакам да го получа и да го пробвам .

# 499
Сега искам да си купя хубави прахове.
Ако искаш гарантирано хубави - Персил мегаперлите и за цветно и за бяло, за мен няма по-добро.
Този месец обаче изглупях, стиснах се за няколко лева и си купих холандските ариели за бяло и за цветно, сега колкото пъти ги видя в къщи ги ритам .... Crossing Arms  не си ги купувайте, въобще не струват... А мегаперлите на персил са ми абсолютно идеални. С риск да ми се смеете, дори мокета и гарнитурата си изпрах с мегаперлите за цветно, с обикновена прахосмукачка за мокро чистене, светнаха....

# 500
Вижте с каква нова Тема се сдобих днес:

Sensual Peony с аромат на божур. Досега не съм виждала прах за пране с аромат на божур. Изключително прекрасен аромат. Дано да остава в дрехите и след изсъхване.

# 501
Използвам основно течни перилни препарати /от Англия ако има значение/ изсипвам винаги в чекмеджето и омекотител слагам, е не ми се е случвало да мирише на лошо, камо ли на тиня. От време на време вадя чекмеджето и го слагам да се измие в съдомиалната, пералнята е доста стара и въпреки това няма проблем.

# 502
Най-накрая се сдобих с кутия(от тези,които са за бомбичките) и си изсипах Омото там.Нали е по-добре в кутия Thinking

# 503
  • Варна
В Пикадили има прИмоция на официалния внос Персил дуо-капсули - 9.99 за 15 пранета, 13.59 за 32 Peace
То наистина много изгодно. В кауфланд за 32 пранета е над 20 лв. Май ще ги купя най-накрая тези капсули. Дали са качествени кой ги знае. Искаше ми се от паралелния внос от немските, но тези ме изкушават с цената за 32 пранета.Някой ще каже ли дали си заслужават?

Последна редакция: чт, 18 окт 2012, 23:18 от jijo2233

# 504
Ако искаш гарантирано хубави - Персил мегаперлите и за цветно и за бяло, за мен няма по-добро.
Този месец обаче изглупях, стиснах се за няколко лева и си купих холандските ариели за бяло и за цветно, сега колкото пъти ги видя в къщи ги ритам .... Crossing Arms  не си ги купувайте, въобще не струват... А мегаперлите на персил са ми абсолютно идеални. С риск да ми се смеете, дори мокета и гарнитурата си изпрах с мегаперлите за цветно, с обикновена прахосмукачка за мокро чистене, светнаха....

Има ли значение от къде се купува- от кой да е магазин или от паралелен внос?

# 505
  • софия
В Пикадили има прИмоция на официалния внос Персил дуо-капсули - 9.99 за 15 пранета, 13.59 за 32 Peace
То наистина много изгодно. В кауфланд за 32 пранета е над 20 лв. Май ще ги купя най-накрая тези капсули. Дали са качествени кой ги знае. Искаше ми се от паралелния внос от немските, но тези ме изкушават с цената за 32 пранета.Някой ще каже ли дали си заслужават?
Мисля Гес ги беше пробвала и беше писала, че не са лоши Peace И мен ме поизкуши цената, но имам от паралелния внос и други, та ще се въздържа. Нямам място къде да ги слагам.

# 506

Има ли значение от къде се купува- от кой да е магазин или от паралелен внос? 
Аз не съм виждала Персил мегаперли в "нормални супермаркети", само в паралелния внос.

# 507
  • Den Haag
Вижте с каква нова Тема се сдобих днес:

Sensual Peony с аромат на божур. Досега не съм виждала прах за пране с аромат на божур. Изключително прекрасен аромат. Дано да остава в дрехите и след изсъхване.
Може ли после отзиви за праха, дали пере добре и остава ли аромата след пране?  Grinning

# 508
В Бургас къде има този прах ИЗЗИ
Заинтрегува ме .

# 509
В магазин „Анет” до Краснодар (ул. „Климент Охридски”). Те са всъщност един магазин за хранителни стоки, втори - за плодове и зеленчуци и трети - за козметика и битова химия, но и трите са под шапката на „Анет”. Аз си го посещавам, защото е с доста приятни за джоба цени, има разнообразие, пък и ми е близо. Последният път имаше от този прах, но само големи опаковки - 2.4 кг за 48 пранета на цена 15 лева.

Общи условия

Активация на акаунт