Прах за пране и омекотител за дрехи / тема 9

• 108 130
  • 728
  •   1
Отговори
# 540
Аромат на божур! Брейиииииии! И такъв ли има?
На мен божурът ми напомня 24 май, учителки и тем подобни Laughing
с този спомен няма да те интересува чистотата на дрехите.  hahaha

# 541
Дайте отзиви за Даш за бяло пране, италианския.

За тези от Бургас- в магазина на ул. Калоян няма Омо, освен някакъв течен универсален. Изборът ми се сведи до Даш- италиански и Ариел- немски.

# 542
Здравейте на всички,тъй като от темата научих много неща за прането и перилните препарати ,
реших че тук ще получа и най точния отговор на моето питане.Та-пристигна ми поръчан прах от Германия-Персил голд-за 100 пранета,но кутията е без баркод,ама никакъв.Какво значи това?
Предварително ви благодаря.

# 543
Здравейте на всички,тъй като от темата научих много неща за прането и перилните препарати ,
реших че тук ще получа и най точния отговор на моето питане.Та-пристигна ми поръчан прах от Германия-Персил голд-за 100 пранета,но кутията е без баркод,ама никакъв.Какво значи това?
Предварително ви благодаря.

първото, което ми идва наум е, че не е предназначен за продажба, а може би за обществени перални, хотели и т.н. Аз скоро не съм виждала продукт без бар код.

# 544
Чудя се от известно време дали мога да мента ученическа раница Габол в пералнята?
без проблеми на 40 градуса.на децата раниците ги пера на две седмици заедно  с цветното пране(и нашите раници са  "габол")

# 545
Попитах в едно магазинче за българския прах Изи и продавачът ме направи на две стотинки, както се казва, били му дали мостра, пробвал я и беше ужасен, не знам какво да си мисля, все пак ще го пробвам, ако го открия.

# 546
cwetoslava си рекламираше 100%. Регистрирана вчера, първият ѝ постинг е за този продукт, повече не се появява. Толкова прозрачно, че няма накъде.

Прахът е добър, но, както писах, има още какво да се желае. За съжаление, малките фирми не могат да се мерят с гигантите що се отнася до съотношение качество:цена, затова правят по-евтин продукт. Ако произведат прах премиум качество, по редица причини той ще е много скъп. Като сложим и изнудването от разните вериги, производителят или няма да продаде нищо, или с компромис ще продава, но и в двата случая ще е на загуба.

Ако намерите малки кутии, пробвайте го. Много по-добър е от Елви, Бене, Флекс, Виа и т.н. Не съдържа фосфати, концентриран е. Съдържа много малко кислородни избелители, затова винаги като го ползвах, слагах избелваща добавка. Не очаквайте и някакъв аромат от него - почти не е парфюмиран.
Г-жо, нямам време постоянно да влизам в този форум.....и понеже един път влязох, реших да се регистрирам и аз да изкажа мнение, както всички тук...това, че всички пишат за различни прахове, означава ли че работят в тези фирми и че рекламират?....Аз не мисля! нали затова е форум...всеки да каже и сподели каквото мисли за даден перилен препарат...А вие откъде толкова много знаете за праховете...особено пък за Изи, като все още е нов на пазара? Вие повече рекламирате, ...да не би Вие да работите там?

# 547
Попитах в едно магазинче за българския прах Изи и продавачът ме направи на две стотинки, както се казва, били му дали мостра, пробвал я и беше ужасен, не знам какво да си мисля, все пак ще го пробвам, ако го открия.
Какво толкова го е ужасило този продавач?

# 548
cwetoslava, не се пали толкова. Извинявай, ако съм избързала с обвиненията, но беше някак подозрително. По форумите са много разпространени подобни рекламни „включвания“, та затова. Нито съм те нападала, нито съм те обиждала.

Аз вече не работя работа, свързана с перилни препарати. Работех някога.
Писах откъде знам за този прах - мой приятел работи там и ми даде няколко кутии, за да се похвали с работата си. Той ми разказа и за скъпата техника. А съставът на продукта е достъпен на сайта на фирмата. Който се интересува, знае. Ти вероятно знаеш други работи, от които се интересуваш.

Честно казано, и аз се учудвам какво толкова го е ужасило продавача. Прахът се разтваря идеално, не прави никаква пяна, пере сносно. Какво пък толкова?

# 549
cwetoslava, не се пали толкова. Извинявай, ако съм избързала с обвиненията, но беше някак подозрително. По форумите са много разпространени подобни рекламни „включвания“, та затова. Нито съм те нападала, нито съм те обиждала.

Аз вече не работя работа, свързана с перилни препарати. Работех някога.
Писах откъде знам за този прах - мой приятел работи там и ми даде няколко кутии, за да се похвали с работата си. Той ми разказа и за скъпата техника. А съставът на продукта е достъпен на сайта на фирмата. Който се интересува, знае. Ти вероятно знаеш други работи, от които се интересуваш.

Честно казано, и аз се учудвам какво толкова го е ужасило продавача. Прахът се разтваря идеално, не прави никаква пяна, пере сносно. Какво пък толкова?

Всичко е наред, няма проблем, просто трябваше да се изясни ситуацията! Simple Smile

Та и аз очаквам да разбера какво толкова го е ужасило този магазинер...

# 550
Дайте отзиви за Даш за бяло пране, италианския.
Много добър, особено ако си намерила от този с бикарбонат. Изпира идеално и мирише много свежо.

# 551
Имам възможност да си избера бял или син омекотител Вернел. Белия май е сензитив. КОй е по-миришещ ?

# 552
Имам възможност да си избера бял или син омекотител Вернел. Белия май е сензитив. КОй е по-миришещ ?

синият е по-миришещ. Но аз съм ползвала само немски Вернел, не знам твоя какъв е, защото знам, че има и испански и други.

# 553
От Турция е купен. Но какво му е производството как да разбера ?

# 554
От Турция е купен. Но какво му е производството как да разбера ?

в Турция също имат производство на Вернел. Може да са различни ароматите от немския. Не мога да дам съвет.

Общи условия

Активация на акаунт