Прах за пране и омекотител за дрехи / тема 9

• 108 125
  • 728
  •   1
Отговори
# 555
Guess Who, довърши си моля те, мисълта за моята бяла дреха. На предната страница описах какво съм я правила. Седи и чака наставления, милата.

# 556
Дайте отзиви за Даш за бяло пране, италианския.
Много добър, особено ако си намерила от този с бикарбонат. Изпира идеално и мирише много свежо.

Не знам дали е с бикарбонат. Имало френски и италиански Даш, продавачката каза, че последния бил по-добър.
В магазинчето на ул. Калоян има интересни неща, но продавачката хич не й се обяснява  Crossing Arms

# 557
  • Русе
Момичета и Дедо,
вижте какво си купих: на http://www.arbrevert.ch/ омекотител този. Не съм го пробвала още, но какво ще кажете за него. Уж био бил, не го взех заради това, а си търсех бебешки омекотител, но нещо не ми хареса миризмата на наличните Ленор, Коколино, Сано, Малициа.

# 558
  • Стара Загора
В събота и неделя се наслушах на рекламата на Изи, реших ще се купува да подкрепим българското  все пак. В кварталния ми магазин го няма обаче Simple Smile

# 559
Много добър, особено ако си намерила от този с бикарбонат. Изпира идеално и мирише много свежо.

Не знам дали е с бикарбонат. Имало френски и италиански Даш, продавачката каза, че последния бил по-добър.
В магазинчето на ул. Калоян има интересни неща, но продавачката хич не й се обяснява  Crossing Arms
На този с бикарбоната пише al Bicarbonаto в долния десен край на предния етикет.
Но и да не е той, а някой друг вид - италианският Dash е много добър продукт (някой по-напред в темата беше похвлил и Dash-а за цветно)! Взимай смело, ако не ти хареса, ще ми го подариш  Laughing
.... но се съмнявам.

# 560

В магазинчето на ул. Калоян има интересни неща, но продавачката хич не й се обяснява  Crossing Arms
На този с бикарбоната пише al Bicarbonаto в долния десен край на предния етикет.
Но и да не е той, а някой друг вид - италианският Dash е много добър продукт (някой по-напред в темата беше похвлил и Dash-а за цветно)! Взимай смело, ако не ти хареса, ще ми го подариш  Laughing
.... но се съмнявам.

Хахахха, ок. Мерси   bouquet

А между турския Омо и италианския Даш- кой да избера?

Последна редакция: вт, 23 окт 2012, 15:03 от Анонимен

# 561
  • Под гъбата
Сега виждам брошурката на Пени маркет и в нея има Даш. http://www.penny.bg/index.php?id=468&tx_nxoffers_pi1%5Bdetai … c1c739045afb3aac5 Кой от двата е за бяло пране? newsm78

# 562
  • Стара Загора
Сега виждам брошурката на Пени маркет и в нея има Даш. http://www.penny.bg/index.php?id=468&tx_nxoffers_pi1%5Bdetai … c1c739045afb3aac5 Кой от двата е за бяло пране? newsm78
И двата са за бяло - единият с омекотител, а другия е без омекотител. В темата за течните , на стр.25 и 26 е коментирано точно за тях.

# 563
В събота и неделя се наслушах на рекламата на Изи, реших ще се купува да подкрепим българското  все пак. В кварталния ми магазин го няма обаче Simple Smile

На мен ми го доставиха по куриер Simple Smile

# 564
nali tvoi poznt raboti tam
eeeeeeeeee
ne shvashtam

# 565
  • София
eeeeeeeeee
ne shvashtam

Flutter Схващаш, схващаш ...

Последна редакция: вт, 23 окт 2012, 22:27 от veka

# 566
Привет на всички, записвам се и аз за ухаещата темичка!  Grinning

Любимият ми течен препарат за пране е Persil Small & Mighty - зеления. Мирише толкова силно и невероятно, че изобщо не използвам омекотител. Преди ми го доставяха внос от Англия, мисля че затова миризмата беше толкова трайна, но в момента нямам от къде да си го купувам. Ако някой е попадал на същия по магазинната мрежа (английския), моля да ми каже!  Heart Eyes

За пуловери любим ми е розовия Первол, обожавам миризмата му.

Не знам дали си внушавам, но си мисля е перволът за черни дрехи нещо не ми пере добре черните пуловери, предложения за добър такъв течен?

От праховете най-много харесвам един Персил, но не мога да се сетя в момента кой вид е, но миризмата му значително се различава от другите Персил-и в супермаркета. Него го ползвам с класическия син Ленор.

# 567
  • Русе
Здравейте!
С предното ми питане никой не ме отрази. Да се надявам, че сега ще ми отговорите  Wink

Разгледах новата брошура на Пени маркет и видях, че в събота и неделя ще има АРИЕЛ Актилифт XXL, 5,6 кг., 70 пранета за 20,99 лв. Пише "качество от Германия". Дали наистина ще е немски и дали си заслужава да си купя  newsm78

# 568
eeeeeeeeee
ne shvashtam
Мой приятел работи в Троян. Аз го писах това.
Добре е все пак да следите действието. Laughing Hug Шегувам се, да не се разсърдиш.

Искам да кажа на tanya_p и други, които се интересуват, че не си струва да се занимавате с куриери и да плащате допълнително. Не е чак такава сензация. Ако го видите, пробвайте, ако не - да си оправят дистрибуцията. Не се занимавайте с глупости.

Здравейте!
С предното ми питане никой не ме отрази. Да се надявам, че сега ще ми отговорите  Wink

Разгледах новата брошура на Пени маркет и видях, че в събота и неделя ще има АРИЕЛ Актилифт XXL, 5,6 кг., 70 пранета за 20,99 лв. Пише "качество от Германия". Дали наистина ще е немски и дали си заслужава да си купя  newsm78
Преди няколко седмици пак имаше оферта за този прах в Пени. Тогава стигнахме до извода, че е немски и цената е много добра.

# 569
  • Русе
Момичета и Дедо,
вижте какво си купих: на http://www.arbrevert.ch/ омекотител този. Не съм го пробвала още, но какво ще кажете за него. Уж био бил, не го взех заради това, а си търсех бебешки омекотител, но нещо не ми хареса миризмата на наличните Ленор, Коколино, Сано, Малициа.

Гес, имаш ли мнение за този омекотител, че ми е много ценно твоето?

Общи условия

Активация на акаунт