Пулсиране в главата??!!!

• 37 888
  • 11
  •   1
Отговори
Да питам дали се е случвало на някой и повод за притеснение ли е, от месеци при някакво рязко движение, или като съм с наведена глава и се изправям, почва да ми пулсира много силно главата, не ме боли, но усeщам туптене и напрежение?/ с нормално кръвно съм, към ниско,често го меря/И по някой път, след събуждане усещам тъпа болка в главата отзад в тила, която за около 20-30 мин след сън отминава, незнам дали е от неудобна възглавница или се дължи на нещо по-сериозно?!!!Главоболие до преди да родя незнаех какво е, в годината, веднъж, два пъти да ме заболи глава, сега ме боли всеки път по веднъж месечно  в първия ден на месечния ми цикъл, това е,като закон,откакто съм родила,странно е,но  е факт, корема не ме боли,но главата да!

Последна редакция: сб, 08 сеп 2012, 23:39 от somebody

# 1
И аз имам подобен проблем, само където при мен това приболяване в тила е от около месец или поне от тогава започнах да му обръщам внимание. На моменти имам чувството, че главата от пулсиране ще ми експлодира, когато пия нещо отново на моменти го усещам. Мен лично много ме притеснява и утре съм на невролог, дано не е нещо сериозно, напоследък и кръвно вдигам доста често  /за мен е високо 140/90, макар по стандарти да казват, че все още е в нормата/.

П.С Ще ми бъде интересно да споделят мнение и други хора.

# 2
моля те пиши,какво ти е казал невролога?!

# 3
Пусна ми изследвания - кръвни, АГ, кардиолог и ренген. Между временно ми изписа да пия лекарства и да си мажа с гел -врата. От образната-диагностика - пише нещо и накрая - дископатия?, а в амб. лист ...невровегетативен синдром и още неща, със много съкращения. Предполагам, че ще ми каже диагноза, след като види резултата от всички изследвания, а и аз бях доста притеснена и  Embarassed пропуснах да питам....

# 4
Междудругото и аз съм си  мислела, нещо подобно, това за моите тъпи болки след сън  и пулсирания в главата, че е заради шипове във врата ooooh!, сама съм си поставила диагнозата на база на едно линейно изследване на цялото тяло за болести преди 10 години, но което ми беше показано,че имам предразположеност към образуването на шипове, но дали е това само мога да гадая,ще трябва и аз да отида при някой невролог! Иначе в изминалите  два месеца направих и аз маса изследвания при,които нямаше нищо нередно- всички, които ти си изброила, плюс хормонални правих!

# 5
Как по точно си направи излседване на цялото тяло newsm78 много съм се филмирала...и точно това ми се иска...да се проверя за всичко Simple Smile ти какво точно прави?

# 6
Ето тук съм ходила, но то вече в София има още 2-3 фирми,които предлагат тази диагностика на цялото тяло!
Скрит текст:

# 7
и колко ти струваше това?и надежно ли е newsm78

# 8
сега видях че пише че е 50 лв.... незнам защо малко не ми се вярва newsm78 аз за първи път чувам за това....незнам ако беше истина нямаше ли всеки да си го прави newsm78 малко ми е съмнително...незнам...ти ще кажеш щом си го правила Peace

# 9
Повярвай ми доста хора си го правят, графиците са им доста запълнени, а колко е надеждно не мога да гарантирам.  Peace

# 10
Запис..
това с диагностиката ми се стори интересно..
До колкото разбрах - твърдят, че са по-прецизни от ЯМР?

# 11
Здравейте от няколко месеца имам пулсиране в ушите и тежест в главата.Искам да попитам може ли да ми е от психичното състояние ,аз съм с паник атаки но и в работата имам голямо напрежение,даже ми се е случвало да имам стягане на челюста но съвсем леко за сега  обостря се, когато се ядосам или се преоморя но туптежа в ухото особенно в дясното е непоносимо.Пия бетасерк,невробекс и клонарекс.
Някой има ли с подобен проблем

Общи условия

Активация на акаунт