За есента се готви вече ЯНУАРСКОТО човече! (42)

• 33 838
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
  • Пазарджик
Добро утро!
Пепинка ,браво на Райчето,все ми напомня за моята Таня,но тя си хвърли пояса на 2г.8-9мес. Mr. GreenКаза,че такива работи не и трябват.
Буби,много се радвам,че ръчичката на Зори е по добре,и все така да продължава възстановяването и.А за спането,въпреки ,че нашата кака е голяма,имаше период в който спеше с баща си на дивана в хола.Детската и спалнята са преходни,та все едно сме в една стая.Абе както и да се разместите,важното е да не губите връзка с тм.
За корема ,с втората бременност ми пролича доста по рано.С първата нямах корем до към 5-6мес.,но вече се бях замзала,та се повтарях,че искам да изглеждам бременна,не дебела Mr. Green
Много се радвам на всички дечица,които тръгнаха на ясли,много здраве и весели игри им желая Hug

Днес с мм имаме годишнина,на мене ми харесваше идеята да се отбелязва този ден(нещо само между нас си),но той не приемаше идеята.И тази година с нищо не съм се приготвила,а снощи той ми казва:
-Утре имаме годишнина,да не си забравила?
Та закуската днес ще да е от мене

# 151
Добро утро!

Както си и подозирах Петър вчера доста си е поревал на яслата. Днес наду гайдата още от стълбите. Светослава, браво на Ивчо, дано скоро достигнем и ние това положение.

Тути, честита ви годишнина!
 Много години щастие  и любов ви желая!

Буби, при нас разпределението ще е - ММ и Петър в детската, аз с бебка - в спалнята. Като лека-полека ще свикваме Петър да спи сам в детската. Така ще ми е по-спокойно и на мен като се събуждаме нощем с бебка, да не тормозя и другите. А бибата още няма да я махам, ползваме я само при спане. Много неща ще му се струпат на малката шушка наведнъж, та смятам още да не му отнемам тая утеха.

# 152
Тути, честита ви годишнина! Много щастие ви пожелавам и много мир и любов у дома! Hug

Бебо, Честит Рожден Ден! Да си жива и здрава! Пожелавам ти всичко най-хубаво и най-щастливо!   bouquet

# 153
  • Пазарджик
Момичета благодаря ви за пожеланията Hug
Бебо,честит рожден ден,много здраве и усмивки ти желая! Hug

Днес ми беше термина на Таня Mr. Green

И съвсем се отплеснах,и забравих да честитя имения ден на всички ,които празнуват днес.Много здраве и късмет ви желая!

# 154
Тути, честита ви годишнина с ТМ! Много любов ви желая!

Честит рожден ден на Бебо!

Ние уж преборихме настинката! Вчера не е имал температура, влачи леки сополи.

# 155
tuti Честита годишнина!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Още 100 такива  Wink
Буби При нас Калин си спи в стаята на нормално легло с преградка, аз ММ и Мишо в спалнята. Хола ни е преходен.

Болничките бързо да се оправят!  Hug

Ех, гледам яслени вълнения...някой смята ли да почва курс с имуностимуланти от септември и с какво?
За сега ръгам Калин с цитросепт, от снощи му давам и кърма да пие преди лягане, да видим колко ще устиска  Mr. Green

# 156
Благодаря ,за пожеланията. Влизам  на бързо , че нещо не смогвам
Надявам се всички да сте добре и малки и големи.

# 157
  • София
Тути, честита годишнина! Бъдете много влюбени и щастливи!  bouquet

Бебо, Честит Рожден Ден! Бъди здрава, щастлива и много обичана!  bouquet

Снощи софийската ни  среща мина както винаги много приятно. Едвам се наприказвахме и пак се прибрахме по никое време! Mr. Green

Пепинка, браво на Райчето, много е смело и оправно детето! Heart Eyes

Буби, много се радвам за Зори! Hug

# 158
тути, много много щастие, любов и разбирателство ви желая! честита годишнина!

бебо, чести рожден ден и на теб! да си все усмихната и да те радва малката синеочка!

ох, моят мъж преди 2 дни ми подари нов телефон. старият ми беше на 6 г., модел от преди новата ера. и не че се оплаквам, ама още не мога да свикна с новия телефон. сега ги разбирам възрастните хора как губят връзка с новата техника Simple Smile

# 159
Понякога имам чувството, че всички други, освен мен имат "живот". Преди като сме обсъждали темата кои си гледат детето/цата сами без помощ, доста  се бяха оплакали, но като гледам 99% от тези които се оплакаха, все пак си почиват с половинките, от време на време. И наистина имам чувството, че няма други/освен мен и може би пепинка/, които да не са излизали нито веднъж с мъжа си, да не са прекарвали нито един ден със съпруга си без децата...

# 160
  • София
Аз, бе Бебеш:)
Е, ти поне ходи на море за 2-3 дена и на изпит 2 без деца:)

# 161

искам с мъжа си да ходя  на море не сама Sad

# 162
  • София
Еее, ти пък. И сама не бих отказала, с приятелки Whistling
Откакто се е родил Боян:
Излизане само с мъжа ми, дори на кафе - 0
Ден/нощ без деца - 0

# 163
  • Пазарджик

искам с мъжа си да ходя  на море не сама Sad

За последно сме ходили сами на море(и изобщо почивка)с мм през 2003г. за три дни.Въпреки децата успяваме да намерим време за нас си(в къщи).Колкото по бързо приемеш действителността и спреш да и се съпротивляваш ,толкова по бързо ще свикнеш.Ще видиш ,че има "живот".На мене ми се струва,че проблема при вас е многото изпитания през които минахте за изключително кратко време.И двамата имате нужда от почивка,силно се надявам това да ви се случи скоро Hug

# 164
  • бургас
ТУТИ чЕСТИТА ВИ ГОДИшНИНА  bouquet

БЕБО чЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  bouquet

БЕБЕш,и аз съм сама с детето по цял ден,скоро обаче ще го пратя на майка ми заради училище,но като цяло нямам никакъв социален живот.
много ми е неприятно в бургас,чувствам се самотна,ММ по цял ден на работа,нямам приятели(или поне такива с които да ми е приятно да поговоря) малкия си е залепен за мен,няма на кой да го оставя дори за 1 мин. колкото и да е наложително понякога,родителите на мъжото изобщо не виждат внучето си,а когато ми се налага да им го оставя (досега не се е случвало НИКОГА) все измислят нещо,а живеят на 2 пресечки от нас,на училище ходя с дребосъка,на погребението на приятеля ни пак бяхме с детето и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт