За есента се готви вече ЯНУАРСКОТО човече! (42)

• 33 822
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
Бебеш, разбира се! Можем да се направим форумна група за екскурзия до там.  Simple Smile А още по - добре с Транссибирския експрес, които се вижда  в началото на "Маша и мечокът". Пътят е 7 дни, а дестинацията Москва - Пекин. Сега, ако някой много богат и чете и желае да ни спонсорира ще сме му вечно благодарни.  Laughing

# 136
Записче в новата тема , ще чета обаче по-късно или утре като имам време  Heart Eyes

# 137
Влизам да се похваля, че прегледът мина супер, т.е. ръчичката зараства добре, всичко е наред.  newsm44 След седмица сме на вторичен. Но гипсчето ще си го влачим още почти месец...
Иначе докторът се оказа много печен, набута ни пред една купчина сърдити пенсионери, които се разправяха чий ред е и кой е по-болен...  ooooh! То не че няма луди хора по принцип, ама с годините направо изпращяват всички...

Бебеш, а какво казва кардиоложката за връзката между боледуванията и сърчицето? Какво се предприема в такива ситуации и израства ли се този период?

Калифорния, аз една екскурзийка до Чайна няма да откажа. Интересна култура, именно защото е много различна. Европейците вече съм ги научила наизуст и не са ми толкова интересни... Виж Изтокът е друга работа... ММ е ходил на екскурзия до Пекин преди да се запознаем, сега е мой ред.  Wink

Мерси за отговорите за спането с две зверчета. Едва ли ще можем като Нощни всички в една стая, защото Зорница е уникален слухар, буди се от най-малкия шум и ако бебето е в същата стая, това значи никой да не спи...  Confused Пък и ми се ще ММ да се наспива за работа горкия...  Heart Eyes

Вал, честит празник! Бъдете най-щастливи на света, обичайте се много и винаги се подкрепяйте!  Hug

Последна редакция: чт, 13 сеп 2012, 17:08 от bubi_barabata

# 138
Роси и Зая да казват как се справят с бебоците и батковците  Wink Как големите бебета възприемат малките? За Рая вече всички са бебета, а тя е голяма и ми е много смешно като каже на някой 3-4 годишни "бебе". Освен това да си я похваля и аз - вече плува сама - без жилетка и под вода.

Ние ще сме в отделни стаи 100% - Рая се буди дори само от вибрацията на телефона.

Вал - честит празник - още дълги сговорни години.  bouquet

Браво на всички бързо адаптирали се с яслите. Ама така е - децата си искат деца, на мойта Маша и дошло до гуша от мене и само се чуди с кой да ме замени.

# 139
Браво на всички бързо адаптирали се с яслите. Ама така е - децата си искат деца, на мойта Маша и дошло до гуша от мене и само се чуди с кой да ме замени.
Така си е Simple Smile Плюс това, че Ивчо се строява най-късно в 8 ч на вратата да излиза  hahaha

# 140
емили, браво на Самчето! дано все така леко да приема новото място!

пепинка, димара, принципно казват, че с вторите бремнности коремът е по-голям, защото се отпускали мускулите.

буби, знам, че не е много добре да се отделяте в отделни стаи, нещо от психологически гледна точка беше...и то май беше по-скоро за родителите...а може пък и зоринката така да свикне да си заспива пак, кой знае. съзнавам, че го казвам като майка на хлапе, което никак не се буди лесно де Simple Smile

вал, честита ви годишнина! още дъъъълги години да се обичате!

# 141
емили, браво на Самчето! дано все така леко да приема новото място!

пепинка, димара, принципно казват, че с вторите бремнности коремът е по-голям, защото се отпускали мускулите.

Моя корем беше по-малък с тея, съществено по-малък. мога и да предоставя снимки  Flutter ако не ми вярвате.

# 142
Аз по размери на корема май си вървя същата като със Зори, само дето там по-плавно ми растеше, а сега след морето като че ли от нищото изникна корем...  Rolling Eyes

Елч, Дара е моят пример за подражание, ама де тоз късмет...  Mr. Green И на мен не ми се дели много от ММ и Зори, ама май няма друг вариант за момента. Кой знае... ще действаме според обстоятелствата.

Светослава, Ивчо и той е от отличниците в яслата май...  Laughing

# 143
Пловдивските мами, да направим една срещичка в събота?

# 144
Буби, и аз знам че по фън шуи семейството /родителите/ не е хубаво да са отделени, ама като не става- и аз бях в детската стая с Борис, а ММ и баткото в спалнята.След това се пробвахме да преместим кошарата в спалнята, ама нещо не ми хареса и обратно.После пък баткото свикна да се шири в спалнята и не можем да го изгоним в неговата стая.Сега още още след 22,00 ч. е много оживено у дома- уж всеки ляга по леглата, а на сутринта никой не е където е бил Rolling Eyes Rolling Eyes
Не го мисли сега- ще нагодите според случая  Peace

Тези почивни дни ММ приспиваше Борис  към 15 ч и то трудно, защото си вземаше по едночасова дрямка към 11 ч.Та в понеделник ми заяви : Не знам как ще го бъде със спането в яслата. Трябва да им занесем диск на Стинг- само това го приспива ! hahaha hahaha

Лека вечер !

# 145
  • София
Мерси за поздравите. ММ ме заряза на рд - по работа отиде в Бургас и аз с децата си бях при мама:) Днес се върна, ама нещо ме нервира...
Моят корем с Боян беше огромен. Той се роди по-голям от сестра си - и аз съм чела, че 2-рите са по-едри.
Буби, много се радвам, че ръчичката зараства добре!
pepink@, супер, малката е уникална! А другите мъници плуват ли сами - тук в Бг не е практика да се пускат без нещо надуваемо по себе си и ми е интересно в Щатите как е.
Лека нощ от мен, че мм се събуди и пак нещо се оплаква...

# 146
pepink@, супер, малката е уникална! А другите мъници плуват ли сами - тук в Бг не е практика да се пускат без нещо надуваемо по себе си и ми е интересно в Щатите как е.

Нямам много наблюдения в/у американчетата в това отношение. Честно казано тук от 2-рия месец майките тръгват на работа и ги оставят на гледачки, които не ги изкарват от вкъщи. А после и на детска градина. Това, което не ми харесва тук в големият град, е че дечицата са като в затвор.
Ние сме един катун българи тук в комплекса и основно ние използваме басейна. Всеки ден и сутрин и вечер по 2-3 часа. Рая има за пример 5 по-големи момчета и не може да остане по-назад, редовно се съревновава с тях, а не се вижда какъв е изтърсак и си мисли, че всичко може. Следващият по възраст е с 1 год. по-голям от нея и си е с жилетка, но тя като каза не. Махна си я сама и се бухна във водата. Ела да видиш как скачам с тумбака след нея. Инато и диво хлапе е. По- вероятно мен да ме удавят.

# 147
Добро утро!

Аз съм мощно недоспала, така че:

И то, заради тъпата аларма на някакъв комшийски телефон, който звъня през 10мин от 4ч до сутринта... #Cussing out

Бебеш, кога мислите да идвате? Аз не знам дали ще успея да се включа, понеже ще водя Зорница при нашите и не знам кога ще слезна обратно в града.  Rolling Eyes

Пепинка, няма такова дете като Рая! Тя не е просто палава, тя е уникална!  Mr. Green Направо не знам как препускаш след нея! Аз със Зорница съм вдигнала ръце, която все пак колкото и да е щура, не е чак толкова бойна, а за Райче направо не знам...  ooooh!

И понеже Тути повдигна въпроса за махането на бибата онзи ден, има ли вече отучили се? Аз хем искам да я махна, преди да се роди бебето, хем не виждам как да стане... Това е най-лесния начин, по който заспива, а и нощем се буди да си я търси и ако не я намери в кошарата се почва яко мрънкане...  Tired

# 148
най-вероятно към 11 и нещо ще се стоварим с влака и до към 12 ще се довлачим до градската.

# 149
  • Пловдив
Пловдивските мами, да направим една срещичка в събота?
Аз ги пращам при баба им още довечера, за да мога да си свърша работата  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт