За есента се готви вече ЯНУАРСКОТО човече! (42)

• 33 821
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
Ние сме вече четвърти ден на ясла, ама днес го броя като за първи, понеже три дни беше с баба си. Свекърва ми работи в яслата и по принцип е в другата група, но директорката им нареди тази седмица двете ясленски групи да са събрани, та нашия дефакто беше с баба си на ясла. Държа се много добре тия дни, на обед си го взимаме. Днес обаче баба му вече не е на работа и сутринта, като го оставях, естествено ревна. Ще видим наобяд като го взема, как е минало.

Виoлини, на нас никой и дума не ни е отворил за заплащане на изследванията за яслата, напълно безплатно станаха.

Нощни, ха дано стане работата, която искаш.

Ей, Бубе, няма какво да я мислим Влади, на два езика бърбори, отличничка.

адис, първата дума на Петър беше "тате", пък сега чакаме девойка.

pepink@ и моят корем е по-голям сега, а бебка си върви нормално за седмиците.

# 121
Emilly1212 Браво на Сами!! Heart Eyes
Буби Стиснати палчета до зараства добре костта! Hug А за малкият мъж ммм залагам 3250  Laughing
Калифорния Да пуснем една анкетка пак за момчето на Буби?  Mr. Green
pepink@ И моят корем този път беше огрооомен! Но и бебо беше по голям този път 3450. Последните 2 месеца пуфтях като влак, хич не съм се грижила за Калин, мъж ми правеше всичко. Аз грам не можех да се сгъна...
мрм честит рожден деен !   bouquet  Ех още една девичка  Heart Eyes Heart Eyes

Бебеш  Crazy Леле, то аз не мога толкова да се стискам...
какче гуш гуш за теб и Вико!  Hug
Бубе Ще се справиш бее! Ай да се похвалиш скоро с взет изпит!

# 122
  • ул. "Мечтание"
Привет!

Последните дни нещо нямам време да се включа. Имам доста работа, малко съм болна на всичкото отгоре.  Confused Днес следобяд чакам гости, а къщата е кочина и има нужда малко да оправя... оф... изморена съм, нищо не ми се прави, ама няма как... и да нямах гости пак си иска да ударя една метла и да поразтребя...

Димара, благодаря!  Hug

Аз съм в някакъв странен период, хем съм в голяма еуфория от разни неща, с които се занимавам. Хем ми е сдухано, имам финансови затруднения, които доста ме въпрепятстват и се ядосвам, че нещата не вървят както би трябвало да вървят.... Ама здраве да е! Ще се напъна сега повечко, надявам се да съм доволна от резултата след няколко месеца...

# 123
Зайче, да и анкета ще пуснем, само да наближи или сега, а? Вие в Смолян ли сте?

# 124
Зайче, да и анкета ще пуснем, само да наближи или сега, а? Вие в Смолян ли сте?

Laughing Дайте да наближи, че ще изпозабравим кой какво е казал... Пък и Димарината мома е на ред сега, така че може и с нея да спретнем някое тото  Mr. Green

Ние чинно и послушно се затътрихме до болницата за преглед и се оказа, че докторът бил следобед от 14ч на смяна, та сега пак ще ходим...  Crazy  Зорницата прави някакви много странни спанета, нали сме в период на адаптация...  newsm78

Мам Зай, я кажи как се нагласихте за спането нощем с бебчо и Калинката? Разпределихте ли се с ТМ или...? Аз се чудя как ще се подреждаме, понеже Зорката още не е свикнала да спи сама в стая и се чудя дали аз и бебето да не се преместим в детската, живот и здраве, пък ММ и каката да си останат в спалнята, както досега... newsm78
Я дайте малко акъл!  Mr. Green

Браво на всички послушковци, които стартираха ясления сезон, гордеем се с вас!  Hug

# 125
Ходихме днес при нашата кардиоложка, вчера бяхме пуснали кръвни изследвания. Оказа се че тея е с вирусна инфекция и зачервено гърло. По-интересното е че еозинофилите са и завишени и май май девойката е с алергия. май ще трябва да даваме 180 лв за кръвно изследване за алергии Sad, зайке вие май правихте, ще кажеш ли къде и какво?  Според кардиоложката пневмониите били свързани със сърцето. В момента на кардиограмата излезе дяснокамерна хипертония, което уж било нормално ама..... не ми се вярва много. Изписа ни антибиотик и противо-алергично.

# 126
Здравейте Simple Smile
Искам да пожелая лека адаптация на дечицата, които са на ясла вече  Hug
Да си похваля момчето , че днес бързаше да влезе сам при децата в яслата и не е плакал  Flutter

# 127
Бебеш, къде я води Тея на кардиолог в 3-тр гр. ли?

Светослава, браво на момчета, пу дано така са всички бебоци.

# 128
Бебеш, къде я води Тея на кардиолог в 3-тр гр. ли?

Светослава, браво на момчета, пу дано така са всички бебоци.
не в д-град при нашата. на 18.10 сме в 3та градска.

# 129
  • Пловдив
Аз се чудя как ще се подреждаме, понеже Зорката още не е свикнала да спи сама в стая и се чудя дали аз и бебето да не се преместим в детската, живот и здраве, пък ММ и каката да си останат в спалнята, както досега... newsm78
Я дайте малко акъл!  Mr. Green
Така бяхме и ние - аз и бубчо в едната стая, Вивка и ММ в другата.
А сега всички сме в една  Mr. Green.
ММ каза че ще идат да спят в другата, като си доведат гаджетата  hahaha hahaha hahaha

Аааа днес имаме годишнина от сватбата - четвърта. Чувствайте се почерпени - аз не съм от много емоционалните и не мисля че е някакъв спец. празник  Embarassed

# 130
Бебеш, милата Тея, не я подминават тези вируси, бързо да се оздравява сега, а за 18.10. стискам палци да няма нищо притеснително  Hug

нощни, важното е да сме живи и здрави, другото ще се нареди все някак, само мисли положително  Hug

мамо зайче, как сте с бебо? кротичък ли е, приспособихте ли се вече един към друг, аз като се сетя какви бяхме с мм, първите дни след изписването ми става смешно сега... Laughing

калифорния, все се каня да те питам, какво казва тм за китай, що за хора са, ти няма ли да отидеш до там, поне за малко, предполагам има доста какво да се види и разкаже за тази страна?

Вал, дълги години любов и хармонични отношения!   bouquet

# 131
Буби, като се роди Тея , мм и Явор спяха в едната стая а ние с малката в другата. Сега Явор спи в неговата стая а ние с мм и Тея сме в спалнята. Когато спре да се буди толкова ще я прехвърлим при брат и.

# 132
Ами, Адис, то при нас положението всеки ден различно. Не е сигурна работата, над 1 година го слушам, че все ще фалирват, а още не са. Сега го чакам октомври да видим какво ще решим. На мен не ми се тръгваше, заради детето, все ми се струва малък. Там е друга вселена, културата им и начина на живот са токова различни от нашите.  ooooh!  Например някои си ходят по пижами навън ("официални"), спят 1 час наобед по офисите (имат си легла), всички обядват точно в 12.00, ама всички. Иначе условията за живот так където е ММ са отлични.

# 133
Калифорния, може ли да ме вземеш в куфара Simple Smile

# 134
  • ул. "Мечтание"
Буби, ние спяхме всички заедно. За мен това е чудесен вариант и така семейството "не се дели". Божидар никога не се е будил от Искрен, нито пък обратното. Но пък и първите 5 месеца бебето спеше при мен в леглото и общо взето гласа му не се чуваше.  Mr. Green В интерес на истината сега е доста по-ревлив, отколкото като бебе.  Laughing Но батко му е шампино в категорията!  Joy

Общи условия

Активация на акаунт