За есента се готви вече ЯНУАРСКОТО човече! (42)

• 33 820
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
  • Пазарджик
мрм честит рожден ден ,много здраве и късмет ти желая!

# 106
Мрм, честит ти рожден ден! Много здраве, радост и любов!

Моето хлапе е болно, температура и сополи!  Sad Настинал е. Не съм го водила при ЛЛ, ще видя как е утре и в петък евентуално ще го заведа.

Буби, аз съм дребна и клющава и малкият се роди преко сили 2900 гр.., но и накрая не искаше нещо да расте, и изоставяше, беше наблъскан с хапчета за подобряване кръвотока на плацентата. А пък колко ми беше малък корема!  ooooh! Изобщо не ми пречеше, а тук мацките се оплакваха, че като седнели на масата и им се подпирал корема, аз това не можех да се го обесня. Ала, пък змеят се роди по тежък и от мен и от татко му даже. По принцип дребните жени раждат и по - дребни бебета, защото нали трябва да излезнат.

Тути, камък ти е паднал от сърцето!

# 107
Тая малката направо ме разби днес. Излязохме 9  и и сложих памперс, защото щяхме да се разхождаме дълго, после и до болницата... та излязохме разходихме се, свършихме си работата, тя заспа и се събуди в 14 ч. със АБСОЛЮТНО сух памперс. направо ме разби.

# 108
Мелона, ще видиш, че всичко ще е наред, няма начин да не е при цялата тази положителна енергия която се сипе върху нас от всички в темата когато някой има проблем  Hug
Елч, и Кали дълго време използваше "мамо" като възклицание, а не като обръщение, но ела да я видиш сега, устата и не спира  ooooh!
Еления, добре дошла отново в редиците на работещите, а че бабите често прецакват възпитанието е от ясно, по ясно. Бях научила Кали да заспива сама в леглото си и в стаята, а сега трябва всяка вечер да лягам с нея на спалнята и да я приспивам.
Малката се роди по-дребна и по-къса от голямата.

А аз чакам да стане 16,30ч. за да отида да прибера Кали от яслата. Днес и занесох и биберона с който се приспива, казаха, че няма проблеми и явно е подействал, защото не ми звъннаха да ходя да я прибирам.

# 109
Ехо,привет wavey

Мрм Честит Рожден Ден! Бъди здрава и всичко за което си мечтаеш да стане реалност!

Пепита Щом не са ти се обадили значи бибата е свършила работа Peace Ей,супер е Кали - браво на нея Heart Eyes

Kalifornia Има някакви вируси върлуващи сега - с гърло, темп. Дано е само настинка и бързо да се оправи малкия герой Peace

Буби Аз хич не съм едра,ама първото бебче го родих 3850 и 54 см Whistling Виж Буба е по-финна още от раждането - 2900 и 47 см  Wink Даже АГ-то ме пита дали са от един баща /обикновено когато са от различни бащи се получавало такава разлика/ Rolling Eyes Mr. Green

Какче Радвам се,че Вики вече е по-добре Hug Ама и вие сте си изкарали една почивка.... Tired

Тути Поеми въздух, хубаво е,че ТМ го е подминала вълната Peace Егати и напрегнатия живот... Sick

Hug

# 110
  • София
мрм, Честит рожден ден и от мен!!! Бъди много обичана и щастлива!

какче, благодаря за отговора. Големи премеждия сте имали, да не се случва пак! Всъщност съм чувала добри отзиви за гръцките болници.

пепитка, брави на малката самостоятелна Кали. Все повече да й харесва в яслата и да е здравичка!

# 111
mrm,бъди жива и здрава!

# 112
Мале, мале, колко сте писали, искам да се включа и ще забравя нещо...

Мрм, ЧРД и от мен! Най-хубавото ти пожелавам - здраве, щастие и обич, и разбирателство у дома!  Hug   bouquet

Какче, малко стресова почивка сте имали, но важното е, че детето е добре вече и не се е обезводнило от вируса! Дано това да е било!  Hug

Калифорния, и вие ли в отбора на болните?! Айде, дано по-леко!  Hug

Инка, пробиотикът е добър вариант за есента, а клеевата тинктура и аз знам, че е много полезна. Даже давах, когато Зори имаше стоматит. Давала съм и Саностол, него го пиеше с кеф, че е сладичък. Другото много добро, за което се сещам е Самбукус - сироп от бъз. Проблемът беше, че Зори отказваше категорично да го пие, нищо че е сладичък. И още нещо, което нашата педи ми каза, че е заместител на вит.Ц, даже по-добре - сиропче Шипко (извлек от шипки - много високо съдържание на вит. Ц).  Peace

Елч, усещам и аз, че Дара съвсем скоро ще почне да те мамосва яко. Тя и Зори в началото така викаше "мама" просто ей така, не конкретно на мен. Сега ме мамосва здраво из всички стаи и ме вика.  Mr. Green А за Лъч не мога да повярвам, че се е родил такова гигантче, дето викаш.  Laughing

Адис, Рал, Еления,
може да направим още едно черно тото със залагания за теглото  на мъжа, важното е хазарт да има!  Joy

Тути, дано и догодина се размине съкращаване!  Praynig Много ми става гадно, като чуя, че хора губят работата си...  Sad
Момичета, мерси за подкрепата за мойто гипсче!  Hug Тя е добре, не дава вид да страда, стискайте палци утре сутрин прегледът да покаже, че зараства добре!  Praynig

# 113
дара тези дни е най-прекрасното дете на света! вчера цял ден повтаря "мама" с различна интонация. хем ми е много миличка, хем ми е малко криво, че не ми го казва на мен Sad

Елч - Радвай се! На мен Рая вече ми вика Пепи и аз се ядосвам и я поправям непрекъснато да ми вика мама, а тя "Нееее Пепи". Зверче.
Мрм - Честит Рожден Ден - много здраве и усмивки за теб и за всички около теб.
Калифорния - да се оправяте бързо.
Не знам още дали вторите бебета се раждат по-едри, но сега коремът ми е в пъти по-голям. С Рая така ми беше в 7 месец. Още 4 месеца и ще стана като топка.

# 114
  • В две тъмни очички
Пепинка и дребната само върви и ни търси по имена  Mr. Green На мен ми вика Буба , а на баща си Боби, ама само да видиш като иска да се подмазва - "татенЦЕ", "мамИ"....така че не обръщам внимание на това. Всеки път различно ме вика.

За фините мами, ами и аз като Елч имам обратното виждане по въпроса. Ето на, зълва ми е 45кг, 162-3см , племенницата се роди 4.300кг. Една съседка дето е кажи речи със същите мерки на зълвата роди секцио, защото детето беше 4.500. Та...не знам дали има значение колко е едра майката...

Аз да ви се оплача малко....чувствам се като мишка! Ама в ужасния смисъл на думата. Трети ден не съм излязла от вкъщи, ама като ви казвам, че не съм излязла, наистина не съм. От вратата на вън не съм си показала носа  Sick Това учене ме смачква малко по-малко.... Имам надежда, че утре ще приключа с писането и след това оставя оформянето и ученето...

Мрм, весел празник!

Елч, Дара е прекрасна малка кукла, която съм сигурна, че много добре знае, коя е мама. А това, че повтаря само тази дума е нормално. Първата дума на Влади беше "тати". След като я научи не спря да я повтаря повече от месец....като латерна беше. После това се повтаряше и със следващите, които научаваше. Според мен се упражнява и е доволна от наученото! Като го усъвършенства ще мине на следващ етап

Замислям се за тези пробиотици, ама мисля да ги пропусна за сега. Може би ще действам по-нататък, ако положението започне да се влошава. Честно казано малко съм против това да се дава каквото и да е на детето, когато е здраво. Може би няма да мисля така след 1-2 месеца когато е на ясла, но.... ще видим!

Почивката ми свърши, хайде до скоро, отивам пак да пиша!

# 115
mrm ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Пожелавам ти здраве, любов, много щастие и топлина да има в дома ти!

Днес беше първия ден от яслата на Сами! Представил се е повече от добре...миличкия, цял ден го мислих как е...сутринта като го е водил ММ не е плакал, вечерта като го взехме, госпожата каза че е СПАЛ сам....не можах да повярвам.Но беше зверски гладен и жаден. Купихме два банана, натъпка ги за нула време...после си вечеря...Предупредиха ни, че утре може и да плаче, понеже вече ще знае къде отива...дано да не е така... Praynig Казаха ни, че днес отвреме навреме се е присещал нещо и му ставало тъжничко, но иначе си играл с децата.

Елч,  Hug Дара е казала първо най-хубавата думичка, скоро ще следват още...

На всички болни - бързо оздравяване! Hug

Браво на Кали за бързата адаптация в яслата!

Тути Hug радвам се, че ТМ си остава на работа. Голям стрес е това да очакваш съкращения...

Какче радвам се, че Вико е добре.

Еления стаята на децата е страхотна, всичко направено с любов е красиво. Много щуротийки и приятни емоции на Стелче и Вики в нея! А за дисциплината - гадно е, когато трудно установиш някакви правила, а после е най-лесно да се развалят...разбирам те... ooooh!

Пропуснала съм много неща....прегръдки на всички.... Hug

# 116
Давайте да залагаме за килата на младежа на Буби!  Sunglasses

Емили, при вас още от първия ден в яслата ли са целодневно?

# 117
Kalifornia не знам дали има опция да си вземеш детето по някое време през деня...Но ние и двамата с ММ сме на работа, и решихме направо да си кара по цял ден. Понеже аз съм от 7 до 16 ч., а той от 8 до 17 - той ще го води, пък аз ще го взимам. Simple Smile Днес бяхме двамата, като за първи ден!
Искат ни по 3 литра мин.вода да носим за седмица - Сами беше изпил днес едва 100 мл....

За младежа на Буби - залагам на 3,500 кг. Heart Eyes

# 118
Емииии Ох,така се зарадвах че малък сладък Сами днес се е държал като голяяяям мъж Heart Eyes Hug Браво на него Hug Дано и утре да не плаче Praynig,да спинка и всичко да е ОК Praynig Praynig Peace Пиши вечерта как е минал денят Hug

# 119
  • Пловдив
Моя "ученик"  като го заведе баща му и не плакал за мен, а аз вчера като го оставях като ревна Маааама, и Виолета и тя - искам Стаско, той плаче...... Като отидохме да го вземем, танцуваха. Госпожата ми казва - Бебе Стаси е уникален, много танцува и пее  Laughing Та трябва да свикне, само със спането незнам как ще е.

Онзи ден ходихме при ортопед - каза че това накуцване, което вече не се вижда е  вследствие на боледуване - настики,сополи и т.н. - събрала се е вода в тазобедрената става и вече се е резорбирала - да му давам само нурофен 5 дни - реших да не го правя щом не мрънка и няма темп.

По принцип и двамата ядат всичко, но вече проявяват претенции   Whistling
Вчера на обяд Стаско яде хляб и синя слива  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт