мрм, Честит Рожден Ден! Желая ти много здраве, щастие, по-малко ядове с роднини и близки, и много любов от цялото ти семейство. Весело изкарване.

А сега и закуската:

Честит рожден ден, мила!
, което незнам добре ли е, зле ли е?

Ако имам нужда от специалист, ще ви пиша пак за координати.

бързо и безпроблемно адаптиране в яслата ви пожелавам, както и на всички останали дечица, на които им предстои 

моята свекърва е кинта и двайсе, слабичка, а мм се е родил 4,5 кила, аз пък съм дебеличка, а дара се роди малка - 2,8 кг. (нищо, че все я водеха 2 седмици по-голяма) 

за темичката!
за теб!
А колко кисел беше, няма да ви казвам, но е разбираемо предвид състоянието му. Хубавото беше, че не престана да пие вода.
Аз доста се бях стреснала, но с помощта на момичетата и малко четене на статии разбрах, че всъщност дявола не е толкова черен и просто трябва да се правят по-често прегледи и да се наблюдава процеса. 

не и се занимава на бабата, не го слага, храни го от 8 до 12 като през цялото време го преследва с баничка,пица или шоколад.Няма го вече този режим-закуска ; обяд и.тн. Дрехите му са изцапани до неузнаваемост.Мурзи я да сложи лигав,или проста да бъдата по-вмнимателни...При опит да се намеся с тактична забележка -ръмжи.Това е положението.Точка.