Осцилококцинум помага за сополите, но давай поне 2-3 през 2часа. Пресича настинка и грип за една нощ.
Довечера всички ученичета- малки и големи на отчет.
Кате, дай една среща да спретнем през деня, Рали ?

Играем, ама все й писвам по някое време. Гледаме Маша и мечока и чакаме баща й да си дойде, за да поизлезем по-задълго... 

пожелавам на всички мами, така бързо и леко да свикват мушмороците в яслата 
вчера ходил с неговата приятелка няколко пъти до лафката, да си купуват разни неща, той разбира се, не гледа цени, за какво да се затормозява, защото като го питам кое, колко струва въобще не може да ми каже, добре, че жената там явно си ги знае и им връща ресто. А, вчера от тренировките вкъщи за пазаруването се отчаях, след всичките ми обяснения, накрая го карам да си купи химикалка, която струва 80ст., той гледа, гледа стотинките пред себе си и ми казва, ама аз нямам 80/той очаква да са му нацяло...
/
А, на англ. и аз го записах, сега си мисля, че може да му идва в повече, но да видим...
Другата година може и учебниците да си купува сама
А Виена..........еххх Виена!!! Може ли да ме вземете (в багажчето)
Идеята ми е, че почти всяка 2-ра длъжност (административна) се нарича "офис" вече и няма как да се предпазиш 
Каката в у-ще е била добре,госпожата я е похвалила няколко пъти /както се сещате крилца са й поникнали
/ написа домашните и сега спи /явно се е изморила
Малката също спи 

Какво значи ,че сте "скачени с ТМ"?

Препоръчани теми