За есента се готви вече ЯНУАРСКОТО човече! (42)

• 33 989
  • 742
  •   1
Отговори
# 345
  • sofia
Кате, за сега не бързам да работя. Ще видим. На ММ му е скучно без мен, нали сме скачени  Simple Smile
Осцилококцинум помага за сополите, но давай поне 2-3 през 2часа. Пресича настинка и грип за една нощ.
Довечера всички ученичета- малки и големи на отчет.

Кате, дай една среща да спретнем през деня, Рали ?

# 346
Привет от нас!

Джанче, данке за красивото морско кафенце, ще ми липсва лятото...  Sad

Како Рали
, и аз се изчерпах съвсем от към идеи какво да правим по цял ден. Ние сега заради пустия гипс не излизаме по площадки, а и аз не смея много да я мъкна по тях, че нали не ми дават много да търча и да се напрягам, та вкъщи подивява...  Tired Играем, ама все й писвам по някое време. Гледаме Маша и мечока и чакаме баща й да си дойде, за да поизлезем по-задълго...

Инка, бърза адаптация и на Емата, и на теб пожелавам!  Hug

Ние днес сме на вторичен преглед за ръчичката, пак ще ни снимат сигурно, ама май няма как... Иначе гипсчето е добре, хвърчи като хала с него, много е смешна милинката!  Heart Eyes

Аман от "височайши" особи по у-ща и детски градини, то не са Цецовци, то не са Бойковци... Може би са закъсали за събития с рязане на лентички...  ooooh!

И аз май ще взема осцилококцинум, че нещо се мъчи да закашля или поне на мен така ми се стори, че я чух на 2-3 пъти вчера.   newsm78
Дано ясленските вируси пощадят децата поне още малко, то е ясно, че ще има болнички, но поне да не е толкова скоро.  Praynig

# 347
Еее, как ще ме накарате да взема от сребърната вода. Змейко влачи бистър сопол вече повече от седмица и ме е страх да не е бактерия.

Бимбим, в крайна сметка Дани на колко проходи? Все искам да те питам, че нали бяхме останали той, Тея и Змейко.

Змейко, също подивява яко вкъщи. Става му толкова скучно, не си иска играчкките, само ходи да пипа тук и там, и крещи.

Аз и ти, как се чувства баткото в новото школо?

# 348
  • Варна
bubi дано ръчичката ви да е О.К. и скоро махнете на гипсчето!
П.П.Каква е случката с Бебеш?

# 349
  • София

Бимбим, в крайна сметка Дани на колко проходи? Все искам да те питам, че нали бяхме останали той, Тея и Змейко.

Мани не питай, преди 2 седмици най-накрая се осмели да се пусне. Без кръст бях останала да го държа за ръка, но пък сега ходи много стабилно и вършее из къщи. Сега на дърти години ще му правя прощъпулник  Joy

Последна редакция: чт, 20 сеп 2012, 13:34 от bimbim

# 350
Е, бимбим, честити ви ходещи крачета!   bouquet

Кате, Ади е отличник  Heart Eyes пожелавам на всички мами, така бързо и леко да свикват мушмороците в яслата  Hug

А, за училище, какво да кажа, вчера следобед свършиха към 17ч. , доста уморени ми изглеждат децата, но си мисля че е нормално, не са имали такъв тип натоварване до сега. Според г-жата от занималнята добре се справя, но ако може и вкъщи по половин час да поработват, ще е добре...те така дават заето, че не знам честно казано как може и вкъщи да се занимават, освен може би събота и неделя, но пък все трябва да си починат. Но пък сутрин тичал за у-ще, дано ентусиазма го държи по-дълго време. все още всичко е ново и интересно, днес му обяснявам, че ще има физическо, а той ме пита какво е това... Simple Smile вчера ходил с неговата приятелка няколко пъти до лафката, да си купуват разни неща, той разбира се, не гледа цени, за какво да се затормозява, защото като го питам кое, колко струва въобще не може да ми каже, добре, че жената там явно си ги знае и им връща ресто. А, вчера от тренировките вкъщи за пазаруването се отчаях, след всичките ми обяснения, накрая го карам да си купи химикалка, която струва 80ст., той гледа, гледа стотинките пред себе си и ми казва, ама аз нямам 80/той очаква да са му нацяло... Joy/

Рал, вие сте си преценили явно плюсове и минуси, дано успееш да напаснеш така режима на спане на малката, че да не пречи на кака, а и на теб да ти е спокойно  Hug А, на англ. и аз го записах, сега си мисля, че може да му идва в повече, но да видим...

Хубав ден  Hug

# 351
Буби, все забравям да ви пожелая скорошно оздравяване и махане на гипса

И ние лятото имахме няколко неприятни инцидента, но то така се расте явно

# 352
  • София
Адис, забавлявате се забелязвам.

Нашата Яна не е много изморена, но госпожата от занималнята каза, че изпреварва другите и изглежда не й е толкова тежко. Вчера, като истинска блондинка, тръгнала къ лавката без пари, та кавалерът й я почерпил един бейк ролс. Както каза баща й, защо трябва да плаща, тя е руса. Тази сутрин заелязах, че изглежда не сме единствените, които имат проблем с парите, защото доста родители даваха на други пари Laughing

Ива много се изморява от яслата, а и започвам да се чудя хранят ли ги, защото вечер е прегладняла. И е голям киселок. Изглежда й се доспива по-рано и само мрънка.

Бубе, не точно работа. По-скоро временно решение, докато се върна в Ейвън. Mr. Green Но е приятно и не си седя в къщи по цял ден. Въпреки, че вечер ми идва нанагорно, но какво да се прави...

# 353
  • Пазарджик
Привет и от мене.Изпратих каката на у-ще,а Нелката приспах и сега ми е скучно Mr. GreenНе ми се чете,нито ми се гледа телевизия,прави ми се нещо ,но и аз не знам какво Embarassed

Учудващо добре мина първият ден с учене на уроци,успявах да разсея Нелката да не пречи на кака и.
Да се похваля ,вече си имаме и акт 16 на апартамента

За хрема ползвам Коризаля

# 354
Адис, забавлявате се забелязвам.

Вчера, като истинска блондинка, тръгнала къ лавката без пари, та кавалерът й я почерпил един бейк ролс. Както каза баща й, защо трябва да плаща, тя е руса.
hahaha Joy

# 355
  • В две тъмни очички
Ети, уби ме с таз Яна  Mr. Green

Люба, браво на Ирен! Ама тя е тренирана вече  Wink Другата година може и учебниците да си купува сама Hug А Виена..........еххх Виена!!! Може ли да ме вземете (в багажчето)

Кате
, Ади е пич! Бравос и на него! Оправното ми детенце то!!!

Аз и ти
, не съм го приела хич на вътре  Hug Идеята ми е, че почти всяка 2-ра длъжност (административна) се нарича "офис" вече и няма как да се предпазиш  Confused

тути, честит ви акт 16  Laughing

Бим бим, не те мисля....лелелле до сега наведена  Shocked милата! Хайде сега се отдай на лежане  Mr. Green

Аз днес свърших почти всичко! Ходих да видя какво трябва да взема за изследванията. Дадоха ми стъкълцето, шишенцето за ако и утре сутрин ако се изака душицата отиваме да ни боцкат и двечките. 
Ходих да говоря с директорката, че от 1-ви я пускам, да я запишат. Минах да купя пижамки, че нямах за яслата. Купих и картон за медицинската сестра, та почти с всичко привърших!
Има още малко неща, ама нека и за утре остане нещо Joy

# 356
Здравейте

в момента и двечките спят,а аз на компютъра Whistling Laughing

Аз и Ти Благодаря че попита Hug Каката в у-ще е била добре,госпожата я е похвалила няколко пъти /както се сещате крилца са й поникнали Mr. Green/,бяхме навън /добре че излязохме по обяд,че като гледам сега какво е ooooh!/ написа домашните и сега спи /явно се е изморила Confused/ Но като цяло - добре Peace Малката също спи Hug

Ети Оправно дете си имаш,не може да се отрече Hug

Люба - Браво на Ирен! Завиждам благородно за Виена,надявам се да отида и аз някой ден Peace Какво значи ,че сте "скачени с ТМ"? Sunglasses Wink

Тути - Честит ви Акт 16 Hug

Кате - Браво на Ади и дано сопола да е минал вече Peace

Буби Надявам се ръчичката да е вече по-добре и скоро да махате гипса Praynig Hug

Бимбим - Честити ходещи крачета! Това е супер момент за всяка майка Heart Eyes

Hug

# 357
  • sofia
Рал, все заедно навсякъде и щяло да му е скучно без мен  Crazy ако съм на работа.

Буби, как сте?

Бубе, ако си 20кг скачай в куфара.

# 358
Момичета, благодаря, че ни мислите. Добре е гипсираната буболечка. Ръчичката зараства много добре, всичко е наред, просто сега остава да си влачим гипса още 20 дни и после свободааа!  Hug

Ох, хубавичко се посмях с първолачетата ни!  Laughing

Ети, Яна е оправна мацка от малка! Да дерзае с пълна пара!  Wink

Адис, Рал, предполагам, че вечер им тежат главиците на малките ученичета, след толкова уроци... Досега е било все игри, сега вече иде време да се потрудят и ще им е трудничко да се нагласят в самото начало, но ще свикнат.  Hug

Бимбим, честит ходещ пакостник!   bouquet

Тути, честит ви акт 16!   bouquet

Люба, Бубето както се е мотивирала, нищо чудно скоро да стане 20кг.  Mr. Green Мушкайте я в куфара и отивайте да маате гащи из Виена!  Laughing Приятно изкарване от мен, да не пропуснете виенските сладкарнички с разните му там щруделчета, тарталетки и т.н. изкушения!  Wink

Ставам, че гипсът ме зове!  Mr. Green

# 359
  • В две тъмни очички
Люба, Бубето както се е мотивирала, нищо чудно скоро да стане 20кг.  Mr. Green Мушкайте я в куфара и отивайте да маате гащи из Виена!  Laughing Приятно изкарване от мен, да не пропуснете виенските сладкарнички с разните му там щруделчета, тарталетки и т.н. изкушения!  Wink

Де да бях....за мотивацията де, 20 кила не ща да ставам  Mr. Green Пък ако се излъжат да ме вземат на отиване ако платят да кажем 50$ за багаж, на връщане ще са минимум 100$...то сладкарници, то чудо там  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт