За есента се готви вече ЯНУАРСКОТО човече! (42)

• 33 967
  • 742
  •   1
Отговори
# 390
Здрасти!
Аз съм много доволна от СПОТ-а  Peace
Честит празник   bouquet
мрън
Скрит текст:
мама днес замина за Италия да бачка и ми е отвратителен ден!

# 391
Привет и от мен!

Ох, чакам вече да се стопли и у нашия край, че само един ден се захладня, но вече ми омръзна .И днес много духа.Вчера излязохме преди обед за 40 мин.- ами аз замръзнах, носа ми текна.Борис спа в количката-бях го завила, ама като се върнахме пихме чай и двамата. cold

Отдавна не сме купували играчки, защото съм запазила от батко му доста и сега се възползваме- играе с дървени и метални коли, пушки и мозайка - по- едрите части , предварително преброени  и под надзор.Последната много внимателно хваща с пръстчета и с техника на хирург се поставя внимателно в/у дъската!Тренираме фината моторика доста успешно!

Забелязвате ли коя ръка е водеща в действията- лява или дясна?
При нас е лявата ръка и левия крак- храни се с лява ръка и рита топка само с левия крак.Изкачва стълби винаги първо с левия крак!

Аз също ползвам СПОТ за петна отдавна.Чисти много хубаво, особено пресни петна от плодове, но трябва да се използва внимателно и под надзор, че на една тъмна нова дреха петното стана светло зелено! Naughty

Коментирали сте за дарените вещи и чеизи- моя стои в майка ми и баба ми нямам място у дома.Иначе съм си взела една торба с покривки и карета, плетени на една кука и една българска носия- долна риза, сукман и много красива престилка с шевици и пайети, дарена от баба ми, а тя наследена от нейната майка! bg

И аз дрехи давам на нуждаещи се- имам инфо като има акция за някои домове.Виждала съм как торби с дрехи се ровят до казаните и се пръскат в мръсотията и ми е свидно.

Честит празник и хубав уикенд!

Последна редакция: сб, 22 сеп 2012, 11:31 от Ivimu

# 392
Бенджи, ние сме в Плевен. До кога ще седите? Като се затопли понеденик - вторник да спретнем среща?

# 393
Да взема да ви се оплача момичета. Вчера следобед ми стана лошо и вечерта като взех да повръщам, та цяла нощ. Сега през деня не съм , ама съм простряна като парцал. Наливам се с течности, пих и Хидратин алфа, друго не знам какво  да направя.

bonbolina, съжалявам че майка ти е заминала, предполагам, че се налага.

# 394
  • В две тъмни очички
+1 глас за СПОТ-а

И като сме на тази тема, я да ви питам вие с какво перете? Вече съм се взела в чудо, то не остана прах за пране дето да не е боклук  #Cussing out Последно прах с Ариел и стигнах до извода , че и него са развалили. Преди това Персил ползвах и от него не съм доволна вече. С какво нетърпение чаках да ми свърши Ариела, че да започна един гръцки прах на Ленор - 2в1 и не искам да ви казвам колко разочарована останах от него!!! Така се надявах , че като е гръцки ще пере по-добре...а то ...до сега не съм прала с такава гад! Не изпра и най-най-леките петна! Все едно само с вода съм прала. Единственото , че миришеха страхотно! Но не ми беше това целта! Та сега него ще го ползвам за ароматизиране само...а с какво ще пера не знам

И малко да се оплача сега - днес бяхме на детски РД и Влади я ужили пчела на мекото м/у палеца и показалеца. Жилото беше останало вътре и веднага го извадих, намазах я с чесън и после с фенистил. Сега спинка, ама бая й се е надуло мястото. Главното което ме притеснява, че баща й е алергичен ooooh! Дано не взела тази "екстра" от гена му! Сега ще я следя и ако има някакви притеснителни неща ще бягаме за орбазонче... Ама миличката така изпищя  Cry и цялата посиня. Захласна се и близо 30-40 сек не мога да я накарам да си вземе въздух. То не беше духане в лицето, то не беше чудо. За малко да й лепна едно шамарче накрая, ама слава богу си пое въздух... Та..така с нас...

# 395
Здравейте, момичета!
Пак ви изпуснах края  Simple Smile
Попрегледах страничките назад набързо. Много ученици, много нещо  Heart Eyes Леко адаптиране и на тях, и на вас пожелавам!  Hug

Ние подадохме документи в програмата "Отново на работа" за детегледач. Надявам се до месец да имаме резултат. Свекърва ми ще го гледа, тя всъщност и сега си го гледа, само че ще има и заплата  Grinning

Бебешондел си е замразила акаунта във бг-мама и не смята да го "размразява поне година....  Rolling Eyes
Това защо?  newsm78

# 396
Аз пера с такъв

не бебешки, но само такава картинка намерих набързо. Харесва ми, че няма миризма. Пере прилично. Не изпира упорити петна.
Свеки ми каза за петна, преди да пусна в пералнята, да натъркам със смес от равни части оцет и веро. Не съм го пробвала обаче.

Бубе, Дария много се захласва. И духване в лицето не помага изобщо. Или отпъва сама след 30ина секунди, или пръскам с вода. Бързо да и минава на Влади. Дано да не е алергична  Praynig

Адис, Рал, все се каня да ви питам за английския, на който ще ходят децата. Не че е важно, просто ми е любопитно. От втори клас ще учат чужд език и той ще е същият до 12. Тогава английски ли ще учат, или някакъв друг? Ако е същият, няма ли да им е скучно догодина?

Ивиму, нали казват, че чак след три годинки се разбира детето дали е левичар. Дария май предпочита дясната. Не яде сама, но пък рита с десния крак.
 Наскоро установих, че никой не е показвал на детето, че топката може да се хвърля, всеки я кара да рита  Mr. Green

# 397
Бубе, с ето това пера вече 6м http://www.iherb.com/GrabGreen-3-in-1-Laundry-Detergent-Gardenia … -2-oz-432-g/44037 много съм доволна  Peace

# 398
Дейзи, голямата дъщеря учи английски в у-ще от 1-ви клас. В пети клас започнаха изучаване на втори чужд език, в нейният случай -руски. Учи в обикновено у-ще. След 8-ми клас вече зависи в какво у-ще учи детето.

# 399
ами то и по наше време беше така, само че ние започвахме от 2 клас руски и от 5-ти - английски (или какъвто там си избереш).

аз пера с течния первол. колкото пъти съм се опитвала да сменя, толкова пъти съм съжалявала.

# 400
Привет!  wavey

Ние се завърнахме от гостуването. Добре мина, всичко беше тихо и спокойно и аз съм доволна.
Днес времето е супер и предполагам, че сте по разходки...

Бубе, горкото пръстче! Да й минава бързо на Влади и дано нямате проблеми с алергии!  Praynig
За праха за пране - последно си взех един течен Dash, от който съм доволна - хубаво пере, хубаво мирише. Изпира петна, но ако са застояли или някакви упорити, предварително слагам Вениш. Този Dash си го купувам от един магазин за вносни препарати, то вече навсякъде има такива магазинчета и мисля, че са много по-качествени от тези в магазинната мрежа. От там си взимам и верото - ами нищо общо с останалите боклуци. Купувам си едно Fairy 500ml и с него откарвам по няколко месеца...  Wink
Ето така изглежда перилния препарат (зеления етикет):

Димара, оправяй се бързо и пий повечко течности, за да не се обезводниш!  Hug

Бонболинаspoko !

Засега Зори върви десничарче, като че ли, макар че татко й е левичар, така че не се знае... Но в момента с този гипс дясната  е водеща така или иначе...

# 401
Дейзи В училището на дъщеря ми от първи клас учат по три часа седмично английски, от втори клас - информ.технологии, от трети клас почват руски език  Crazy Основно в първи клас по англ. в уч-ще ще учат песнички и азбуката + по една,две думички с всяка буква от азбуката. Тя след обяд няма да е на занималня,така че съм се опитала да й уплътня времето с англ.,ходи на балет /от 4 годишна/ и рисуване - това, за да не стои пред ТВ да ми гледа Disney Chanel Mr. Green Peace Не е чак толкова от родителски амбиции /не мисля да я правя балерина или художничка,ама нея я кефят тия две неща,засега Peace /Освен това мисля че от сега й е времето да учи език - сега най-лесно запомнят Peace /само два пъти са имали англ. в у-ще миналата седмица и вече знаят една песничка - вярно тя е от 6 реда ама пак е нещо Peace/ Hug

Бубе -  Как е Влади? Дано да не е наследила този ген от баща й Peace

П.С. И ние вчера бяхме на детски Р.Д. - на едно приятелче на каката. Буба се изкефи много на всичко вътре в клуба,не се спря през цялото време,а аз пих на спокойствие кафе защото когато се опитах да отменя какичката,която я пое още в началото като влязохме тя ми каза - Ама,моля ви това ми е работата на мен, та и аз бях два часа Човек Hug Heart Eyes

# 402
  • Пловдив
На тази бг ф-ма , ползах препарат за фаянс, чисти хубаво. Ще търся и това за петната, сега ползвам този от ДМ, но не чисти всичко  Whistling
Пера с турските Персил и течен ариел и пак техни омекотители. Дори имам един багажник за продаване - един приятел ми ги натовари, ако мога да му помогна да ги пласира Simple Smile Има и течен Первол, трябва да взема и него да пробвам.

И ние бяхме вчера на детски рожден ден - на една първокласничка  Simple Smile - имаше фокусник  - -Вивка се забавлява, но Стасьо не беше впечатлен, предпочиташе да се рови в топките в басейна и да кара колички  Simple Smile

# 403
  • В две тъмни очички
Благодаря че питате, Влади е добре! Слава Богу ръката й беше спаднала още след обедния сън и днес няма и следа от подуване. Вижда се само къде е ужиленото.

Благодаря и за отговорите за праховете за пране. Ще пробвам вашите варианти - 1 по 1  Mr. Green

# 404
Добро утро!

Дейзи, марти ходеше на англ. ез. в дг и за моя най-голяма изненада, доста неща научиха децата, дори и азбуката взеха накрая, знаеха и по няколко думи с които започва всеки звук/това, което Рал е писала/. За това исках да продължи с англ. ез., а и на него му харесваше много да ходи. А, колкото до чуждия ез. в у-ще, той и сега изучава по 2часа седмично итал. ез., за мен избора на учител беше водещ, и така просто се случи, да учи в паралелка с изучаване на итал. ез. Аз лично смятам, че с два часа, няма да научи кой знае какво, но пък за късмет попадна на добра учителка, така че може и да опровергае мнението ми, и той още от първия час беше научил песничка.

Рал, в какво се състои рисуването и къде ходите?

Марти пък, е с Т от събота, гърло червено, сливиците са оточни, въпреки всичките мерки, които взех, явно на инфекцията и трябва време да отмине и днес не е на у-ще, а той миличкия при всяко вдигане на Т, започва да плаче, че иска да ходи...

Общи условия

Активация на акаунт