Аз съм много доволна от СПОТ-а

Честит празник

мрън

Последно прах с Ариел и стигнах до извода , че и него са развалили. Преди това Персил ползвах и от него не съм доволна вече. С какво нетърпение чаках да ми свърши Ариела, че да започна един гръцки прах на Ленор - 2в1 и не искам да ви казвам колко разочарована останах от него!!! Така се надявах , че като е гръцки ще пере по-добре...а то ...до сега не съм прала с такава гад! Не изпра и най-най-леките петна! Все едно само с вода съм прала. Единственото , че миришеха страхотно! Но не ми беше това целта! Та сега него ще го ползвам за ароматизиране само...а с какво ще пера не знам
Дано не взела тази "екстра" от гена му! Сега ще я следя и ако има някакви притеснителни неща ще бягаме за орбазонче... Ама миличката така изпищя
и цялата посиня. Захласна се и близо 30-40 сек не мога да я накарам да си вземе въздух. То не беше духане в лицето, то не беше чудо. За малко да й лепна едно шамарче накрая, ама слава богу си пое въздух... Та..така с нас...
Леко адаптиране и на тях, и на вас пожелавам! 

!
Основно в първи клас по англ. в уч-ще ще учат песнички и азбуката + по една,две думички с всяка буква от азбуката. Тя след обяд няма да е на занималня,така че съм се опитала да й уплътня времето с англ.,ходи на балет /от 4 годишна/ и рисуване - това, за да не стои пред ТВ да ми гледа Disney Chanel
Не е чак толкова от родителски амбиции /не мисля да я правя балерина или художничка,ама нея я кефят тия две неща,засега
/Освен това мисля че от сега й е времето да учи език - сега най-лесно запомнят
/само два пъти са имали англ. в у-ще миналата седмица и вече знаят една песничка - вярно тя е от 6 реда ама пак е нещо
/ 

Има и течен Первол, трябва да взема и него да пробвам.
- имаше фокусник - -Вивка се забавлява, но Стасьо не беше впечатлен, предпочиташе да се рови в топките в басейна и да кара колички 
Препоръчани теми