За есента се готви вече ЯНУАРСКОТО човече! (42)

• 33 630
  • 742
  •   1
Отговори
# 450
боб, добре завърнала се! приемаме нови попълнения всякакви Simple Smile

тути, тъкмо днес си мислех за теб! радвам се, че сте добре.

# 451
Привет, момичета!

Днес бях на ЖК, добре е беб. Зорката беше при баба си и аз общо взето циркулирах цял ден...

Димара, поздравявам те за реакцията!   bouquet Точно така, няма да се даваш на нахалниците, не стига, че те винаги се имат за най-правоимащи, ами и на ударени се правят, щото видиш ли на хората не им се разправя... Много добре си ги наредила!  Hug

Елч, браво на Дара за втората думичка! Капка по капка - и утре ще ти надува главата!  Mr. Green

Тути, влизай в час и да пишеш по-редовно!  Wink

Калифорния, и аз този път имам киселини. Със Зори нямах, обаче с това човече често ми се случва, което е много странно, имайки предвид тревопасния ми начин на хранене...  newsm78 Нищо не правя засега, пия сода с лимон чат пат, но хапове не съм взимала... Иначе навремето имах гастрит и си спомням, че ранитидин и алмагел успокояваха много.  Peace

Май ще ходя да залягам, че нещо клюмам вече...  smile3524

# 452
Буби И аз имах ужааасни киселини с Мишонко, но виж ти роди се с мноого коса, че и мигли имаше хаха. Може пък да е верно тва с киселините и косата...друг вариант е ако пиеш желязо пак тръгват много гадни киселини...аз от Малтофера място не можех да си намеря Crazy

# 453
  • ул. "Мечтание"
Спъндж Боб, добре завърнала се!  Hug

Моя милост добър шопинг му спретна днес.  Mr. Green Всеки намаза по нещо. Въобще, супер ден ми е, много изгодни неща намерих, при това се сдобих и с нов телефон, който е с две симкарти. Много яко!  Mr. Green Сега няма да се налагам да си купувам апарат за служебния номер.
Искрен намаза един много сладък суитчър и едни кецки. Голяма радост! Цяла вечер се фръцка из къщи. Аз се сдобих пък с много хубаво есенно яке и едни по-така обувчици. И съм супер хепи!  Heart Eyes

# 454

Моя милост добър шопинг му спретна днес.  Mr. Green Всеки намаза по нещо. Въобще, супер ден ми е, много изгодни неща намерих, при това се сдобих и с нов телефон, който е с две симкарти. Много яко!  Mr. Green Сега няма да се налагам да си купувам апарат за служебния номер.
Искрен намаза един много сладък суитчър и едни кецки. Голяма радост! Цяла вечер се фръцка из къщи. Аз се сдобих пък с много хубаво есенно яке и едни по-така обувчици. И съм супер хепи!  Heart Eyes
Супер! И аз днес го ударих на шопинг  Mr. Green

# 455
Мам Зай, зобя желязо яко! Не знаех, че от него се получават... А за косата, едва ли- Зори се роди с голям перчем, а пък нямах такива пожари с нея... Знам ли...  newsm78

Браво на вас за шопинга!  Hug

# 456
  • Пазарджик
Елч,Буби Hug
Спондж Боб, добре завърнала се!

Така днес,моето голямо момиче навършва 10г.Да ми е жива и здрава.Искам да споделя този много специален ден за мен с вас Hug

# 457
тути, да ти е жива и здрава прекрасната Таня!
да изкара леко пубертета и да ви обича много! (това последното го пожелавам, защото на мм най-големият му страх е, че дара като навлезе в пубертета и ще започне да му казва, че го мрази Simple Smile))

буби, аз с дара от седмия месец до края нямах ден без киселини. да живее талцид-а! Simple Smile
лекарката ми го беше разрешила, без да прекалявам, разбира се Simple Smile помагаше мигновено!

# 458
  • sofia
Тути, честит празник, а на детенце желая здраве и щастие.

# 459
Добро утро!

Тути, ЧРД на Таня! newsm59 Да ти е жива и здрава!

# 460
Тути, да ви е жива и здрава Таня! Да бъде много усмихната, много самоуверена и много поводи за гордост да ви носи!   bouquet
Честит празник и на теб!    bouquet

# 461
момичета, като видях тортата с тези усмихнати цифри, веднага се сетих за едно стихотворение на Дж. Родари http://chitanka.info/text/8110-malkata-nula
 да си припомните и вие детските години  Simple Smile

# 462
Добро утро и от нас!
Много ви благодаря за топлото посрещане Hug
само минавам да се оплача ,че и ние тази сутрин се събудихме с температура и сега отиваме до педиатърката да видим какво ще каже Praynig
После ще мина да дам отчет  bouquet

# 463
  • ул. "Мечтание"
Тутиии, честит рожден ден на голямата ти дъщеричка!   bouquet Hug Много радост да има в живота си и вас много да радва!  Hug

# 464
Тути Честит Рожден Ден на Таня Hug Да расте здрава, умна и красива  bouquet newsm59 newsm67  bigdance2

Общи условия

Активация на акаунт