За есента се готви вече ЯНУАРСКОТО човече! (42)

• 33 810
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Хайде и аз да се включа, че малко се позагубих.
Миналата седмица бяхме във Велинград и учудващо успяхме да си починем. Grinning По цял ден бяхме или навън по площадките или в топлия минерален басейн. Чудо просто. А моето хлапе не знам защо, ама държи непрекъснато да е център на внимание и целия хотел го знаеше и на закуска сумати хора идваха на нашата маса да го закачат. Mr. Green Интересното е, че аз пък хич не обичам да съм централна фигура, но явно ще трябва да свикна, че с това дете... Blush

Днес софийската среща беше както винаги мноооого приятна и за моя радост се събрахме доста народ. Запознахме се с Мишо  Heart Eyes, толкова е сладък и мъничък, чак не ми се вярва че и нашите хлапета са били такива! Ех, колко бързо лети времето....

Димара, лелее време не остана. Започвам пак да се вълнувам... Heart Eyes
Буби, още малко и ще махнете гипса и малката сладурка ще вилнее на воля! Hug
Бързо да оздравяват всички дечица! Hug

О, обувките са наистина трепач, аз си харесах едни кученца! Joy

# 436
абе я ми кажеше какво е суеверието за името?
ние с дара не казахме името, за да не ни разубеждават за него, че преди това споделихме няколко варианта и луди ни направиха. ама за суеверие не знам...

мелона, радвай се, че расте само на височина, че може да е като дара - да расте само на шкембе...и на двойна брадичка Simple Smile

адис, обувките кефят Simple Smile
има едни, дето изглеждат като пантофки, ама има и издигнато - феноменални!
абе много са идейни всичките!

ама то и вие сте го виждали мишо...преди 1,8 г. Simple Smile)) много прилича на калин това бебонче. браво, зайка! много готини ги раждаш! Simple Smile))))
иначе срещата беше мнооого масова, голям кеф! аз си починах перфектно. дара се залепи за бубето и не можах да я отчегъртя цяла среща Simple Smile

# 437
Ей, пак започнахте срещите..завиждам откровено
Ние пък име не можем да изберем. Много трудно се оказа. За момиче имаме, ама като ще е момче  Mr. Green Една вечер четохме и мъдрихме 3 часа, главата ми се пръсна и нито едно не ми лепна на 100%. На Рая го избрахме буквално за 5 мин. Вече се ядосвам.

# 438
  • София
Оф, и на нас ни беше много труден изборът на мъжко име. Последните дни преди раждането отворих именника и избрах що годе любими имена. Направих дълга листа, от нея направихме къса и ... пак не можехме да изберем. Родих, а име нямахме. ooooh!
А нали се оказа, че Вико е N-ти номер бебе в Шейново, та го снимаха за 24 часа и трябваше да кажа име за статията, та набързо съкратихме любимото ми женско име Виктория на Виктор и така! Mr. Green

# 439
Хехе какче помня го този момент със статията хехе звездно бебе!  Heart Eyes Heart Eyes

Ей много зареждащо ми действате!!!  Hug Hug Айде пак!!!

Елч Joy Хубави ги правим, мъ съ надявам този момък вече повече на мама да прилича  Whistling  Най-вече да не хваща смотаният ген на мъж ми с астмата  Tired

# 440
  • В две тъмни очички
Добрютро!

Аз съм като прегазена с товарния влак! Ама от хубаво де! Вчера бях на РД на една приятелка, а малката и татко й се гледаха. Прибрах се по никое време (сабахлен) и ми е малко...спящо сега. Добре , че бях шофьор и не пих, че и ако това бях направила сега сигурно щеше да ми е мнооооого зле  Mr. Green

Елч
, какво чагъртане бе , жена! Аз си го искам това детенце лепнато за мен! Милото ми Даренце, то!

Зайке, да не те отчайвам, мацинко, ама като гледам и тоз е копие на татко си! Дано наистина само пропусне частта с лошите астматични гени! Praynig

Изоставям ви, девойки, че куп задачи днес...и като за начало с малката при педи, че трябва да оправим документите за яслата! Като си представя сега как ще висим пак пред кабинета ooooh! на миличкото хич не му се седи на едно място толкова дълго, ама няма начин!

# 441
Аз си имам любимо име за момче, но ММ не го хареса. На мен ми беше трудно с имената, защото всяко име го свързвах с определен човек, а не исках да ми напомня на никого. И седя милият 2 дни без име в родилното. И уж на никого да не е кръстен, а то индиректно на баща си, а и на свекървата, че тя със същото име като ММ, и като за последно първата буква е на лелята на малкия. Абре, кръстен е на половината рода по бащина линия!  Joy

# 442
  • ул. "Мечтание"
Без паника за имената, дами!  Mr. Green Ще ви осенят като си видите бебчетата!  Wink

ще ни пращат на хирург защото не е забелван,но педи каза като навърши 2г.

И какво като не е забелван?  Shocked Фимоза ли имате?  Thinking

# 443
Здравейте!

И ние днес бяхме на консултация и последна ваксина. Ама като види доктора в поликлиниката с едни зелени дрехи и надува гайдата, та чак докато си излезем. А същия този доктор живее срещу нас и като се видим в махлата няма никакъв проблем, закача му се, обяснява му. Пусто в поликлиниката се скъсва от рев като го види. И ние седим с едни и същи кила вече трета консултация - 12кг, 86см.
О, а пред кабинета, докато чакаме, пристигат две циганчета тийнейджъри и почват да се обясняват помежду си колко много чакали, всички ги пререждали и т.н. Къде са чакали не е ясно, защото ги нямаше, когато  отидох пред кабинета. Аз почвам да се ядосвам, щото виждам накъде вървят нещата, пък мразя да се конфронтирам с хората. На всичкото отгоре там няма и къде да се седне. Излизат предните пациенти от кабинета и тия двамата тръгват с цялото си нахалство да влизат преди мен. Пък аз съм наистина с един огромен корем, щото десет кила съм ги трупнала само на корема. Даже вчера вървим с ММ и той ми вика "Забелязваш ли как всички се вторачват в корема ти". Лелее, побеснях ви казвам. Изпречих се пред тях и им викам "Така като ме гледате мога ли да чакам или вие можете да изчакате". Ей направиха ми път. Ама много мразя подобни ситуации.

Сега ще се захващам с пране. Дрешките изглеждат добре и даже си миришат на бебе, ама ме убедихте да си ги изпера. То прането не е сложно, ами гладенето след това....

Елч, не е някакво особено суеверие това с името. Просто не го казваме, както и не купувам нищо предварително за бебчо, докато не се роди и не сме сигурни, че всичко е наред.

# 444
ааа, аз не знаех, че суеверието с некупуването на нещата включва и името.
а винаги ми е било чудно после как успявате да напазарувате с новороденото?
аз като раждах пазарувах 3 месеца, то не беше обикаляне, не беше избиране, не беше търсене в интернет. и все си мислех "малеее, а ако го бях оставила за след това!?"

да ви се похваля дара вече казва как прави патето. с това думичките й стават 2 - "мама" и "папа" Simple Smile

# 445
Мацки, как беше рецептата за киселини с издълбания суров картоф и захарта? И за какво точно заболяване беше? Раздразних си стомаха и червата с диклофенака. Имам киселини и колики. Дайте и някакъв друг съвет!

Браво на Дара!  Simple Smile

# 446
  • Пазарджик
Привет и от мене.

Нещо грам не ми остава време да пиша,все още не мога да се организирам както трябва.Трудно ми е с тази втора смяна на Таня.Надявам се повредата да е в моя телевизор и скоро да съм в крак с времето.

Димара,хората са станали супер егоисти.Как да се сетят,че на тебе ти е по тежко,като  мислят само за себе си #2gunfireЛуд бяс ме хваща в такива ситуации

Елч,браво на малката усмивчица Hug
А за суеверията,колкото по малко знае човек за тях ,толкова по лесно се живее.Аз се смятам за разумен човек,но ако знаете какви суеверия спазвам,и то само защото знам за тях Embarassed

Калифорния,хубаво е да пиеш Диклофенака след храна защото много дразни стомаха.Аз съм на мнение,че не трябва да се пият лекарства за понижаване на киселинността в стомаха.Това е защитна функция и като се приемат такива препарати си вредим повече.Това което мога да те посъветвам сега е да пазиш малко диета,без млечни храни,пържено и лютиво,шоколад и газирано.Ако положението е нетърпимо,можеш да изядеш няколко листа на живовляк.Дано ти мине бързо Praynig Hug

Последна редакция: ср, 26 сеп 2012, 14:34 от tuty1

# 447
  • София
Калифорния, намерих това срещу киселини:
Приемайте 2-3 пъти дневно сок от картофи (по 1/2 чаша 30-40 минути преди ядене) или от моркови (1/2 чаша един час преди или 1,5 часа след хранене).
Както и да се яде магданоз и да се спазва диетата, която ти е написала Тути.

# 448
Мерси Тути и Какче!  Hug Спряла съм го диклофенака вече, а и пих такъв който се резорбира в червата, но и тях раздразних. На диета съм от днес, ще пия и сок от морков.

# 449
Здравейте момчета!искам а попитам приемате ли една загубила се и отново завърнала се мама сред януарският отбор? Blush
Честно казано се помъчих дави изчета ,но е доста трудно......
Белослава от 2 седмици насам е станала голяма егоистка нищо не дава и само повтаря "НЕ" и това стана в следствие на игра е едно комшийско дете ,което не и даваше никакви играчки,вземаше нейните и я биеше когато тя си ги поиска обратно,мислите ли че може нещата да имат някаква връзка? newsm78
Хубав и слънчев ден на всички  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт