За есента се готви вече ЯНУАРСКОТО човече! (42)

• 33 451
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
Момичета здравейте и от нас.
Тути с малко закъснение честит рожден ден на  Таня!
Вчера ходихме до доки каза че било никнело кучешкото зъбче и от там била Т .Вчера цял ден беше миличкото с Т и една отпусната като парцал само лежеше и гледаше детски,но днес е бомба(поне до обяд).
Иначе да се похваля след дълго търсене в нашият загубен град баба и вчера и купила Спондж Боб и Патрик и тя така се зарадва,едно гушкане,целувки и даже и мина всичко. Heart Eyes
За сега това от нас!Изчезвам да почивам че довечера съм на   lady's night

# 481
Пус и аз една сълзичка...
Моето момченце тъкмо пое да открива света...  Толкова ми е мъничък още...Heart Eyes А изведнъж се почувства голяЯЯм. Вика "Мамо, чувствам се толкова голям, въпреки че съм от най-малките в училището"(нали още не е навършил 11) Както и да е... Извинете за лиричното отклонение! Тя, Мила е виновна! Hug Heart Eyes

Бубе, мъдростта, която си изпила с кафенцето тази сутрин, дали няма да натежи на везната към мнението на Нощни? Моето изцяло съвпада с нейното!

А, сега се сещам, Нощни, ти още ли си тука? Знаеш ли, аз все се канех да ти пиша, че това със слинговете май е много подходящо, поне за такива като мене - така и не успях да схвана нещата от статиите в нет-а и Снежи е носена в слинга не повече от 3-4 пъти, двата от които от баща си  Laughing
Сега не се смейте, слингът беше ето такъв, т.е. скъп и уж много удобен и лесен за ползване. После го дадох на приятелка, тя се справи също толкова "добре"  hahaha, като реши, че явно 5месечното й бебе е твърде голямо за него... Joy
За това мисля, че идеята е отлична, Яна!
Успех и приятно пътуване! Хууубавичко да се разсееш там! Да си починеш!  Hug

Димара, хайде внимавай с периода на гнезденето, че да не родиш септемврийче!  Mr. Green
Моето секцио беше насрочено за 22.12., но госпожица-ножица пожела да бъде зодия Стрелец и поизбърза. За това ми е познато, та викам, да поукротиш топката... Гушки!

Буби, не можах да устоя - къде го виждаш това лято, все за него пишеш... Това си е една СКАПАНА зима и толкова...  Joy

# 482
  • София
Привет!

Аз зачезнах за малко, защото с Ади бяхме в болница. Уж влязохме заради вирус с висока Т и разтройство, а се оказа уроинфекция  Confused. Докторът (Мангъров) каза, че често се получавало така при момиченца от разтройството да стане замърсяване на пикочните пътища. Както добре знаете обаче, аз съм си хипохондрик отвсякъде, така че другата седмица ще водя Ади на нефролог, за да изключи някакъв по-сериозен проблем. Тръгването на ясла също го отлагам за известно време, че от 10 кг. в момента е 8,5. Като се повъзстанови тогава ще я пусна.

Буби, колко още остава до махането на гипса?

Джанче, много хубаво стихотворение! Светът на момчетата е страшно интересен, пълен с приключения, пакости и вълшебства  Heart Eyes

Бубе, има полза от всяко ходене на интервю. Най-малкото се натренирваш, ставаш по-спокойна с всеки следващ път и увеличаваш шансовете си да се представиш по-добре.

bouquet

# 483
... че от 10 кг. в момента е 8,5.
Shocked Shocked Shocked
Зън, акъла ми изкара! Това е огромна загуба на тегло за едно бебе! Как е сега малката шушулка?
На д-р Мангъров се доверявам изцяло, а и това за късата уретра при момиченцата се разпространява от всякъде и звучи логично...
Ако искаш, пиши на лични да ти дам телефона на доц. Анелия Буева, може би най-именитият детски нефролог (нехирург), много мила и коректна жена. Знам точно какво изпитваш и те подкрепям в решението ти да се успокоиш за здравето на Ади.  Hug

# 484
Много гушки за милата ни Ади!

# 485
  • София
Зън, бързо да се оправя малкото зайче! Hug

Момичета, ако някой има по-захабени дрешки, може да ми ги прати, една циганка тук все ме врънка за дрехи, има 4-5 деца плюс още толкова на снаха й. Дадох каквото имах, е, по-хубавите си ги пазя поне за някое познато дете, но ако се чудите къде да се отървете от стари дрешки, пишете на лични.

# 486
Зън, много кофти това с малката!  Sad И бая отслабнала душицата... Дано бързо да се оправи и няма нищо лошо, че си решила да я заведеш на нефролог - ти да си спокойна, пък нека после си хипохондрик...  Peace
Гипсът ще го влачим още 12 дена. Вчера го пребинтовах, че приличаше на дрипа вече...  ooooh!

Аз и ти, вярваш или не - в момента седя и се потя.  sweating В Пловдив не знам колко градуса е в момента, но със сигурност над 30 и бая жежко. Вчера излязохме към 4ч следобед на разходка и се крихме под дърветата, че на слънце голям пек и Зорка става вир вода, а и аз покрай нея... Не знам при вас как е, но аз все още имам спомен от един септември в София, когато умрях от студ, хората си бяха наизвадили зимните якета, а като се прибрах в Плд всички се переха още по къс ръкав...  Mr. Green

# 487
  • София
Аз и ти, наистина много отслабна миличката, но вече започна да й се възвръща апетита и се надявам бързо да се възстанови. Благодаря ти за предложението за доц. Буева  Hug, но засега съм си записала час при един друг нефролог д-р Русинов, защото при него можем да отидем на консултация още във вторник, а при по-големите светила се чака поне месец за преглед. Този доктор също е много добър, но ако открие проблем тогава смятам да търсим и второ мнение.

Калифорния, Мелона , Буби благодаря и на вас Hug

# 488
Аз и ти, вярваш или не - в момента седя и се потя.  sweating В Пловдив не знам колко градуса е в момента, но със сигурност над 30 и бая жежко. Вчера излязохме към 4ч следобед на разходка и се крихме под дърветата, че на слънце голям пек и Зорка става вир вода, а и аз покрай нея... Не знам при вас как е, но аз все още имам спомен от един септември в София, когато умрях от студ, хората си бяха наизвадили зимните якета, а като се прибрах в Плд всички се переха още по къс ръкав...  Mr. Green
hahaha newsm62 smile3532
Бубииииииии, шегувам се, душа, не помниш ли вица за скапаното лято?
Тук е адски горещо, особено у дома, в добре напечената панелка с югоизточно изложение. Едва сега ще мога да вдигна завесите, ако го направя преди 15,30 температурата вътре надминава 32 градуса! Просто се пошегувах, нали онова момиченце беше отговорило на въпроса "Какво лято е това, щом има сняг и е студено?" само с една думичка "Скапано!"  Joy, помня че беше станало като лаф в темичката през зимата...
За това писах за скапаната зима, не за друго. Иначе, страхотно е още малко да остане топличко, толкова роклички имаме необличани...

# 489
Зън, направи ми впечатление, че не пишеш, а вие сте били в болница. надявам се, вече Ади да е по-добре и не се притеснявай много за теглото, ще се възстанови, след разстройство, не е нещо нетипично. ако това ще те успокои, когато изкара пневмоковата инфекция, марти беше на 3год., а тежеше 10,5кг. всичко ще бъде наред, пази я от много контакти сега, но ти си знаеш, много положителна енергия и прегръдки от мен  Hug За Буева и аз мога да кажа, само хубави неща, наложи се да водим Марти, като беше малък, наистина е един от добрите детски нефролози, стискам палци да няма нищо притеснително  Hug Hug Hug
зън, виждам, че си писала, но няма да трия...стискам палци за прегледа  Hug
Руми, тази количка, не я изпусна докато се прибрахме... Laughing

# 490
Аз и тиhahaha! Разбираш ме, значи!  Wink А за скапаното лято го помня, тъпото е, че искаме - не искаме пак идва...  Sad За рокличките - и аз съм доволна, не само децата, че шкембето няма в какво да го натъпча вече...  Blush

# 491
Момичета, кажете някоя изпитана марка боб! Така ми се е доялооо!  ooooh! Наскоро готвих някакъв, но той не увря целия.

# 492
  • Пазарджик
Аз и тиhahaha! Разбираш ме, значи!  Wink А за скапаното лято го помня, тъпото е, че искаме - не искаме пак идва...  Sad За рокличките - и аз съм доволна, не само децата, че шкембето няма в какво да го натъпча вече...  Blush

Ами Емо Чолаков каза,че и през октомври ни чакат горещини. Sunglasses
Аз миналата седмица прибрах летните дрехи  ooooh!Сега ги вадя една по една

Зън ,стискам палци да няма нищо сериозно Praynig Hug

от много отдавна не съм се радвала,че е петък Embarassedна ръба на силите съм си.Така ме изтощава Таня(с у-щето),а Нелката ме довършва EmbarassedДнес така бе зациклила Таня,че  за елементарни неща ме питаше,на всеки 3мин. ме привикваше,а пък дребната днес е чудо,на всичко вика"мое"и се сърди ако не го получи

# 493
tuty1, spoko
Сигурно са се преуморили децата от емоции..

# 494
  • Варна
Kalifornia на Крина е хубав,по принцип всичките им неща са доста добри Peace

Общи условия

Активация на акаунт