Тути,

), първите 6м съм на изпитателен срок и ще взимам около 450 лв, а след това всеки месец ще ми я увеличават с по 20 лв до достигане на 700лв, които не са чисти, а от тях ще ми удържат осигуровки....което значи , че ще взимам много по-малко. Ужасяващо силна йерархия и другото най-важно неподходящо за мен работно време! Та...отказах.
Последните дни само сънувам някакви гадости с тая ясла... Явно не мога да се настроя. А иначе разбирам всичко...знам че в началото ще плаче, но ще свикне, знам, че ще си играе с децата там и ще я гледат добре , ама пусто му.... не мога да се настроя положително ...

)))
И аз бих направила консултация с нефролог
Дано всичко да е наред,да се успокоиш и ти, а това несъмнено ще се отрази добре и на Ади
Дано да си хапва вече добре,давай й някакви витамини може би допълнително и ще се възстанови бързо,сигурна съм

А за тръгването на ясла - мисля,че няма майка която поне малко да не се е чувствала кофти от този момент,но той трябва да се изживее - нали и това част от великото нещо да си майка 
Още малко....

Гушкам ви! 
(не съм те забравила теб, но имам страшно много ангажименти и не мога да стигна до куриерите

Влади е много оправна и няма да имате драми с адаптацията, сигурна съм! 

скъсала съм го от ползване и ми беше ааадски удобен.Препоръчани теми