За есента се готви вече ЯНУАРСКОТО човече! (42)

• 33 448
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
Гали, как са твоите мъже?
Тути,  Hug

# 496
[ За рокличките - и аз съм доволна, не само децата, че шкембето няма в какво да го натъпча вече...  Blush

Хи-хи, по няколко пъти не ден си го мисля.

# 497
  • Варна
адис добре са си..нещо да не съм ги "нареждала",че питаш Mr. Green
dimara и на мен това твойто на гнездене ми прилича Mr. GreenАма то си ти е време де Hug

# 498
  • В две тъмни очички
Здравейте от мен. Върнах се от интервюто и пак на камък ударих. Не е за мен по няколко причини. 1та, която и сутринта написах - адски далеч ми е. Намира се в Младост 2 и нямам въобще удобен транспорт до там. Ако тръгна с кола са около час и половина в едната посока и много пара за бензин, а метрото ми е на около 30-40 мин пеш от сградата; осигуряват ме на минимална заплата (много тъпо  Close ), първите 6м съм на изпитателен срок и ще взимам около 450 лв, а след това всеки месец ще ми я увеличават с по 20 лв до достигане на 700лв, които не са чисти, а от тях ще ми удържат осигуровки....което значи , че ще взимам много по-малко. Ужасяващо силна йерархия и другото най-важно неподходящо за мен работно време! Та...отказах.

Зън , да се оправя шушулката по-скоро!

Аз да ви кажа нещо съм се скапала тези дни  Confused Много зубрене, много търсене на работа и най - вече много съм се притеснила (не е точната дума ама не намерих по-добра) за яслата. Хич не искам да идва понеделник  Cry Последните дни само сънувам някакви гадости с тая ясла... Явно не мога да се настроя. А иначе разбирам всичко...знам че в началото ще плаче, но ще свикне, знам, че ще си играе с децата там и ще я гледат добре , ама пусто му.... не мога да се настроя положително ...

Сори за мрънкането и е крайно време някой  да ми обясни как става това със скрития текст....

# 499
  • София
Бубе, така както си описала условията на работата и на мен хич не ми допадат. Но както са ти написали и момичетата, важно е да се ходи по интервюта и да се ошлайфа човек. И не на последно място, колкото и да не ми се иска да го пиша, човек се научава и да казва това, което отсрещната страна иска да чуе, а не да казва винаги истината. Naughty

А ти по обяви ли си търсиш работа или през агенция, защото май второто е по работещо?

За яслата е нормално да се притесняваш, все пак почти две години сме почти залепени за децата и няма как да не изстрадаме и ние периода на адаптация. Hug
Скрит текст:
А за скрития текст си има бутон скрит текст, който се намира на реда на болд-а, 8-мия поред. Wink

# 500
какче, дай боже всички да станем на по 100! Wink

аз и ти, аз имам подобен слинг, от купешките и го скъсах от носене. безценна инвестиция беше Simple Smile

зън, и аз се чудех къде зачезна. не е било за хубаво, за съжаление, но важното сега да сте ок!

наистина е много топло. на мен са ми сложили часовете в едни ужасно слънчеви зали. децата пуснали щорите и вътре е саунаааа. тези два дни само пиех вода и се потях, голямо спа му ударих Simple Smile)))

# 501
  • София
Зън, много гадно, добре, че вече е минало! Стискам палци за прегледа!
Ние сме екстра. Михаела тръгна на детска (пу-пу)! Просто е толкова по-спокойно само с Боян вкъщи, че чак не ми се вярва:) Иначе използваме максимално хубавото време и сме до тъмно с колела и камиони навън.
Димара, то съвсем наближила срещата с шушулката! Скоро ще гушкаш 2-ма бебешока.

# 502
Зън - и на мен ми направи впечатление че не пишеш,а то какво било Sad И аз бих направила консултация с нефролог Peace Дано всичко да е наред,да се успокоиш и ти, а това несъмнено ще се отрази добре и на Ади Peace Hug Дано да си хапва вече добре,давай й някакви витамини може би допълнително и ще се възстанови бързо,сигурна съм Peace Hug

Бубе - май наистина както Какче е писала по-добре да се обърнеш към специализирана агенция Peace А за тръгването на ясла - мисля,че няма майка която поне малко да не се е чувствала кофти от този момент,но той трябва да се изживее - нали и това част от великото нещо да си майка Hug

Димара Heart Eyes Още малко.... Peace Heart Eyes

# 503
  • В две тъмни очички
Хайде пак едно кафе от мен (макиато):

Какче, подкрепям думите ти. Иначе аз търся работа в Джобс-а, но съвсем нарочно не съм потърсила агенция още, защото много неща са ми на главата в момента. Ще почакам да мине Държавния и да пусна малката на ясла, а после се заемам сериозно с агенциите. А до тогава ако изпадне нещо...добре дошло!

Адиос от мен, отивам да чета и пиша

# 504
  • ул. "Мечтание"
Джанче  Mr. Green Тамън на време...
Тия дни тамън се обяснявам на хората каква хуна си отглеждам вкъщи!  Joy Crazy Shocked
Последните му тазманийски развихряния отнесоха единственото ми цвете и две тухли от стълбището на верандата....  Joy Joy Joy

Аз и ти Hug

Да ти кажа под секрет нещо за този... слинг...
Скрит текст:
туй "нящо" само е минало покрай слинг, то си е една почти безполезна торба за бебе... евентуално за по-голямо бебе/дете може да е сравнтелно удобно и безопасно да се носи

Иначе до курса има още доста време. Трябваше да е през януари, но аз се записах за по-късна дата, през април, защото тогава ще е в Лондон и ще ми е по-лесно с логистиката. Simple Smile
Благодаря ти!  Hug  bouquet

Леле, Зън...  Sad Гушкам ви!  Hug

Калифорния, зависи мчного и от конкретната партида, дали са от една и съща реколта... Търси по-едри зърна и задължително няколко часа накисни.  Peace (не съм те забравила теб, но имам страшно много ангажименти и не мога да стигна до куриерите  Embarassed)

Бубе, много гушки от мен! Не се вакрвай във филим... Дано понеделник малката сладурана те изненада много приятно! Simple Smile Hug
Хубаво си решила едно по едно да отметнеш нещата!  Peace

Скрития текст става с това копче --->

# 505
Нощни, не се притеснявай, когато можеш!  Peace

# 506
  • ул. "Мечтание"
Нощни, не се притеснявай, когато можеш!  Peace
Hug

Мрън... забравих... ще трябва да си диря свестен кожен във Варна за махане на бенка...  Rolling Eyes
Та ако знаете добър, моля споделете!

# 507
  • Пазарджик
Привет и от мене
Бубе мерси за кафенцето HugДано скоро намериш твоята работа Praynig

Аз отивам да взема торта изненада на Таня(днес е детското парти),дано е станала толкова хубава като на картинката.

# 508
Добро утро!

Бубе, мерси за кафенцето! Стискам ви палци за яслата, не се безпокой, всичко ще е наред!  Hug Влади е много оправна и няма да имате драми с адаптацията, сигурна съм!  Wink

Нощни, аз със Зори така и не ползвах слинг, но като дойде време ще те ползвам за консултация сега с номер 2.  Wink

Исках и друго да пиша, но всичко забравих... Сега отивам да карам Зори при майка ми на гости и ще правим някакви зимнини, днес ще съм активна.  Wink
Приятен ден на всички!   bouquet

# 509
а има ли някой, който не чете скритите текстове?
ерго, ако всички ги четем каква е функцията на това скриване? Simple Smile

нощни, няма да споря за това дали трябва да се казва слинг или не, но моят е такъв
http://sladurite.com/userfiles/productimages/product_7275.jpg
и последното нещо, което бих казала за него е, че е безполезен. нося дара в него от 20-дневна и все още го използвам чат-пат Simple Smile скъсала съм го от ползване и ми беше ааадски удобен.

Общи условия

Активация на акаунт