За есента се готви вече ЯНУАРСКОТО човече! (42)

• 33 439
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
  • В две тъмни очички
Аз също искам да действам по интуиция и по наблюдения как се развива Влади, но си мисля, че в началото смяна на групите се преживява по-лесно , отколкото смяна на групите в края. Така че трябва да взема това решение до 1 година
Иначе ММ е роден януари и е тръгнал на училище на 6,8г , но тогава не е имал избор така или иначе. Не си спомням по коя система точно, но децата родени до април или май са тръгвали с предния випуск. По неговите думи, той никога не е изпитвал някакво изоставане и не е има проблем с това, че е един от най-малките.

Димара, стискаме палци за утре! Пожелавам ти всичко да мине безупречно!  Hug

Бебо, благодаря  Hug

И малко мрън - ОТНОВО СЪМ С ЦИСТИТ!!! Меко казано ми писна Cry

# 541
Привет, мамчета! Ние се завърнахме от кратка екскурзия до Видин. Не можахме да убедим малкото, че това, което вижда, е река  Mr. Green Само тичаше и викаше "Виж морето".

Зън, бързо да се оправя малката душичка  Hug

Елч, да минеш да кажеш как е адашчето. Надявам се, че напълно безобидно

Утре отборът ни се увеличава с още едно дребосъче! Дано всичко мине гладко и мама скоро да се похвали

Аз мисля през пролетта да пусна Дария на ясла за няколко месеца, а от септември да е в детската градина. Но дотогава има доста време, ще я видя първо как ще се справя в яслата.
Някъде четох (не мисля, че е най-достоверното нещо), че за да бъдели равни в първи клас момчетата трябвало да тръгват на 8, момичетата на 6 години  Grinning

# 542

Познавам точно ЕДНА майка, която пусна И второто си дете по-рано на училище,
Да те запозная ли с мама? Даже при нея е обратното, пуснала е сестра ми, която е по-голяма от мен на 7г+, а мен на 6г.+.

Никога не съм се чувствала не на място или изоставаща в класа, даже вече в по-големите класове съм се радвала. Родена съм края на март месец и съм тръгнала на 6г.5м и 18 д:)
КРасито също бих я пуснала така, дори тя би била по-голяма от мен като тръгне, дано имам тази възможност.

Тути
, честит рожден ден на Таня на гоооолеми патерици. Не сме у дома и флекс тайпа изчезва на този комп. когато си поиска, та да не ви мъча с грозна шльокавица. Тортата е разкошна, няма как да не се е зарадвала.

Димара, късмет и да се похвалиш скоро.

Зън
, да се оправя бързо малката.

Елч, при нас е имало такива кървави следички в акото, но и Краси е постоянно със запек още от 4 месечна. Нищо не излезе. Скоро не се е случвало. При нас беше леко надрано входчето на анусчето от много твърдото ако, дори видях цепнатото, ама как и няма като дрънчаха като камъни. ooooh!

Слинг не съм ползвала, но аз пък имах едно суперско кенгуру и бях много доволна, нито гръб, нито кръст ме е заболявал, имаше си разпределител на тежестта на гърба и беше идеално на Бейби Бьорн беше, май Актив се казваше модела и става и за новородени.

# 543
Минавам само да пожелая на Димара леко раждане!Със спокойствие и положителни мисли,всичко ще мине леко!Успех Момиче! Hug
Иначе при нас е шарено.
Скрит текст:
От работа и ангажименти не смогвам да стигна до тук.На работа се е разразира почти гражданска война, големи катаклизми, голямо чудо, колегите се самоизяждат...голяма злоба голямо чудо. ooooh!Добре,че ходя на работа когато те си отиват
Mr. Green
У дома всичко е О.К.
Вико ми пее "Мила моя мамо" Heart Eyes  и е все така див.
Стела пък расте и уляга..... имам чувството че изпускам важни моменти.Виждам си дечицата чак в 17.30 и докато ги приберем изкъпем и нахраним то дошло време за сън...и все няма време за нищо. Confused
Уж нямаше да мрънкам,а пак се изтървах....
 Embarassed
Лека нощ. [/color]

# 544
Привет мамита! Hug

Аз май се включвам от неделя на неделя...
Тази седмица Сами изкара вкъщи с баба си, благодаря на всички ви, които се включихте по нашия проблем. Наистина най-вероятно беше този вирус с обрива, но тук лекарите не са и чували май за него....След Сами се разболя и Марина, но нея взерски я сърбяха пъпките по краката и ръцете, разболя се и ММ. Полека-лека вече отминава и при тримата.

Димара, стиснати палчета и от мен миличка! Hug Praynig Всичко ще е наред, чакаме утре с нетърпение!

Тути да е жива и здрава прекрасната ти пораснала дъщеричка Таня! Тортата е великолепна! Аз и Ти аз също съм фен на твоите картинки! Hug

Елч, най-вероятно е от запека, надявам се бързо да премине! Hug

Зън прегръдки за Ади!  Hug

Лека нощ и приятна, успешна и щастлива нова седмица!

# 545
  • София
Димара,късмет Flowers Four Leaf Clover!

# 546
  • Варна
Димара много положителни мисли и от мен Heart EyesВсичко да мине като по мед и масло!Утре,ще чакам с нетърпение да се похвалиш  ylinfant

# 547
Димара успех !  Hug

# 548
Димара,бързо и леко раждене! Hug

# 549
  • Пловдив
Валл, защо искаш Стасьо да тръгва с преден набор и по - бързо на градина?
Аз съм февруари, тръгнала съм на у-ще на 7,7 м. за мен си е плюс отвсякъде. По -дърта и по - зряла! Айде кусур, ако не се влеем в месомелачката на живота и работата по - бързо! НЕма да избяга вкарването в стадото!
Ако е с набора ще седи до 3г и 8м. на ясла  Tired, а там ще има и бебета на годинка. Той по принцип е винаги с по големи деца - на възрастта на кака му. За още 1 год. ще израстне доста, ако съдя по Вивка. Той вече брой - ено, четри, пет, шес  Laughing .
Аз съм родена февруари и съм тръгнала на 6 год на училище, на 17 бях в университета  Sunglasses
Първо трябва да говоря с директорката, и ако може ще го пускам. Сега в На Вивка групата има дете родено на 30,12,2009 .
Каква е разликата дали е на края на годината, или в началото на следващата?
 И сега на градината 1-ва група играят, оцветяват книжки и имат някакви "Учебници", да посочват животни, цветове и т.н.
Виждам че Бубето е писала същото, но не ми се трие  Simple Smile
МРМ и аз виждам разлика в децата и затова искам да го пускам по-рано.
Еления - кажи ти на какво мнение си - нали преподаваш на малките!

Пишлето още го боли като пишка Sad, и ми се струва че е подуто newsm78, ще питам днес док.

И Вивка е с темп. - към 3 часа вдигна, но не дава да я меря, та като станат и двамата при док.......

Димара - късмет и да пишеш за бебка  Hug

# 550
Привет!
Димара,миличка,успех днес!Всичко ще мине бързо и леко и ще гушкаш бебочето!  Heart Eyes
Калина нзм кога къде ще я пускам,мисля да е съобразено с развитието й,както каза някой по-напред-ако е умна ще е по-рано,ако е по-тъпоумна ще е по-късно.детето ще си покаже.
Елч.ще е от запека  Peace

Скрит текст:
на мен ми закъснява вече ден,ще се разбере по=късно през деня от какво е

# 551
Димара - стискам палци. Успех мила. Да гушнеш малкото момиченце много скоро.
За ранното пускане съм категорично против. Кой печели от това - детето или родителите? Защо да им крадем от детсвото? И каква е ползата...
Тук има деца, които прескачат по година две и отиват в горни класове. Моя приятелка учи в колеж - тя е на 36 год и има в тяхната група дете на 12 год. - това за мен е абсурдно. Децата трябва да бъдат деца.
Бубе - не е към тебе. Няколко месеца разбира се не са от значение. Няма разлика дали е в края на годината или началото на следващата. И децата бързо се адаптират навсякъде и си намират приятели.
От кенгурото на Бейби Бьорн и аз съм много доволна. От 4 месеца докато проходи си го ползвах ежедневно. Но не става за новородено, защото не може да се носи бебето легнало.

# 552
ехоо Добро Утро  sun

Димара  Flowers Four Leaf Clover с теб сме и чакаме с нетърпение да пишеш как сте двечките Simple Smile

Тути малко на патерици, но да ти е жива и здрава Таня, да расте здрава, щастлива и красива, а тортата е много принцеска, отговаряща на първия юбилей, който напомня за детството, но дава тласък към тийнейдърството хи хи хи Simple Smile

Валл това, че пищлето е поддуто е нормално...давай му Панадол, за да не го боли докато пишка...на нас педи ни беше изписала мехлем Торбекс за пишлето да го мажа 1 седмица (той е антибитоичен и е за очи, нежни лигавици) и след това с Дефламол, за да не залепва отново кожичката, но най-добре си направи консултация де  Peace

Момичета накархте ме да се позамисля за по-ранното или по-късното тръгване на училище....може би ще заложа на това да наблюдавам как се развива Ади и ще преценявам с времето...но това, че ще е винаги първи и все на пангара, ме радва - 1ви номер в училище, януари месец  Peace

Еления, да, моля сподели твоите впечатления и преки наблюдения върху дечица, които са по-малки или по-големи от наборчетата в 1ви клас Simple Smile

Днес за първи път  Ади не заплака, когато го оставях в яслата...гушна момичето, което го посреща всяка сутрин и ми махна и каза "тао, тао, мамо".... смесени чувства напират в мен, естествено нали съм мъжка мама....хем ми стана малко тъжно...но пък от друга страна се радвам, защото е много социален и лесно се приспособява в чужди обстановки Simple Smile

Хубав слънчев ден от мен   bouquet

П.С. аз имам още 2 седмици само за мен и тръгам на работа, така че ще се възползвам максимално и за последно хи хи хи Simple Smile

# 553
Димара,  Hug

кате, радвай се, че е така, не знаеш колко незаменимо е това усещане, че детето е спокойно и се чувства добре  Heart Eyes  Hug

Вал, и на нас навремето ни изписаха за пишлето комбинацията от гентамицин и дефламол, второто точно за това, за което Катето е обяснила. да минава по-бързо  Hug

Еления, и аз ще чакам с интерес отговора ти. а, за колегите, какво да кажа, важното е, че работата ти не е колективна и не се налага да влизаш в пряко взаимодействие. абстрахирай се доколкото можеш от отношенията, тъжното обаче е, че на много места е така... Hug

Гали, попитах как сте, понеже не си се разписвала май скоро, за това, ще тръгвате ли на ясла?

Зън, по-добре ли е Ади?

Хубав ден от мен  Hug

# 554
Здравейте и от мен Hug

Димара Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Днес е твоят ден,мила Heart Eyes Hug

Kate84 Браво на Ади,че бързо се адаптира в нова среда Peace Това е голяяяям + по принцип,в живота Peace Hug

Ще чакам и аз да видя какво мисли Еления по въпроса за по-късното и по-ранното тръгване на у-ще,макар че според мен:  Не виждам какъв точно е разумния аргумент да се тръгва с по-ранния випуск newsm78 /изключвам някои ситуации, в които например просто обстоятелствата в семейството са по-благоприятни да тръгне по-рано детето/

Еми Радвам се,че вкъщи всички вече са по-добре Hug

Хубав ден и от мен Hug

Общи условия

Активация на акаунт