За есента се готви вече ЯНУАРСКОТО човече! (42)

• 33 427
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Йеееее, имаме си бебенцееее! Heart Eyes
Димара, честита дъщеричка! Да ви е жива и здрава и много да ви радва! Hug А името е прекрасно, поздравления за избора!  bouquet

# 601
Димарче честито съкровищее!!! Hug Hug Hug Hug

# 602
Добрютрооооооооо,

влизам пак да си помрънкам, та дано ми мине. Ема направо изпада в истерия като я водя на ясла, знае къде отиваме и като наближим помрънква, а вътре се дере и се хваща за нещо, примерно раницата и не се пуска от нея. Иначе казват, че била много самостоятелна, заигравала си се, ама направо ми се къса сърцето леличката като я грабна и тя се извива към мен.

Зън аз съм същата, навремето не ме и взимаха на сериозно направо, защото винаги бях усмихната, дружелюбна, с никой не се карах, обаче с годините почнах да се вкоравявам и май повече се респектират. Глупава работа....  Sad

целувки, ще пийна кафенце, гледайки едно сериалче и после с парцалаааааааааа

# 603
Димара,честита малка прелест! Вече сте едно голямо прекрасно семейство!Обичайте се винаги!  Heart Eyes   bouquet
 Всички болнички да им минава мноооого бързо.Аз миналата събота бях с нечовешкото разстройство и ми мина за 1 ден-така и не разбрах дали е вируса,щото никой не го повтори вкъщи.
Скрит текст:
пф,цикъла цъфна,пак хормоните играят.  #Cussing out

# 604
Хайде добро утро и от мен!
Димара,честита ти дъщеричка,нека да расте будно,усмихнато и палаво дете,а на теб бързо възстановяване smile3525

Нощни благодаря за съпричастността с работата Hug
Калифорния за програмата от БТ се замислих и аз,баща ми има фирма която се занимава със СОТ и така назначиха 2 момчета от тази програма,които не са с висше образование(едното даже е 93 набор),но те са завършили техникум и имат средно специално образование,а аз съм завършила езикова гимназия и май нямам мн алтернативи CryИмах дата за държавен септември месец ама Белослава беше цял месец болна и не можах да се явя,а сега така ме е яд....ама все пак детенце е най-важно
Зън бързо да се оправя Ади HugЗа твое успокоение ще кажа че малката лятото беше с жесток афтозен стоматит около 20 дни беше с Т и не можеше да се храни,беше само на вода и АМ и много отслабна,а после като се оправи такъв апетит я гонеше че не смогвах да я нахраня и си възвърна килцата,че и от горе има вече Grinning
Изчезвам,че ме зовът....до по късно Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 605
Добро утро!

Айде и аз да бутна едно кафенце:

Тази нощ спахме по-спокойно и дребната почти не се будеше, даже ме остави да откарам до 8ч, което си е направо супер бонус...

Спондж Боб, и Зори го прекара този стоматит, само че зимата и благодарение на едно правено лекарство много бързо мина, а за щастие така и не успя да си загуби апетита, та минахме по-леко...

Инка, горе главата! Всичко ще е наред с Емата, ще свикне. Недей да страдаш, нормално е да плаче за теб, но ще мине и това...  Hug

Приятен ден от мен! Ние след малко отиваме на разходка с едно бебче...

# 606
Инка, милата душичка, Марти беше същия, дърпаха ми го от ръцете, а той се вкопчил в мен... много мъчителна беше раздялата сутрин...дано по-бързо да свикне  Hug

Зън, много се радвам, че Ади е по-добре  Hug

нощни, дали професионалните задължения се вършат добре и съвестно, зависи според мен не толкова от мотивацията на труд, а от самия човек. Във всяка сфера за съжаление има свестни хора и добри професионалисти, както и такива, които са некомпетентни, мърлячи и пр. въпрос на късмет е вече на какви ще попаднем. А, че имаме право да изискаме си абсолютно права, друг е въпроса, че много хора дори и да знаят ,че има проблем, си мълчат, защото смятат, че това би се отразило на детето по някакъв начин.  

# 607
  • София
Димара, честита дъщеричка! Да е жива и здрава, да расте палава и щастлива!  bouquet

нощни, дали професионалните задължения се вършат добре и съвестно, зависи според мен не толкова от мотивацията на труд, а от самия човек. Във всяка сфера за съжаление има свестни хора и добри професионалисти, както и такива, които са некомпетентни, мърлячи и пр. въпрос на късмет е вече на какви ще попаднем. А, че имаме право да изискаме си абсолютно права, друг е въпроса, че много хора дори и да знаят ,че има проблем, си мълчат, защото смятат, че това би се отразило на детето по някакъв начин. 

Това е така. За съжаление обаче и Жоржи е много права. Важно е да се плюе, дали е основателно е друга тема. И да, тези хора може да ходят на работа с желание, но понякога е изключително трудно с много деца и ние трябва да сме малко по-толерантни. Да приемаме, че понякога детето ще плаче и няма да има кой да го утеши известно време, защото госпожата е заета с друго дете, да приемаме, че ще се връща омърляно, защото не са смогнали да го преоблекат и др. такива. По тази причина отказах на директорката да пусна писмена жалба срещу една от госпожите, когато Ива си я взехме цялата в кръв. Аз лично, разчитам на човешко отношение, защото и самата аз не съм безгрешна. Много е грозно само да плюеш - ако толкова те дразнят, както е Жоржи е написала, знаеш къде е вратата.

# 608
Абеееее, опитах, ама като не мога да си мълча, пусто... Embarassed
Та, по горещата днес тема - детските ясли и градини, уви, са краен брой, а и избор - никакъв.
Това е и причината малко хора да смеят да проявяват претеници. Точно като Адис смятам, че държанието на родителите се отразява на детето. Ако човек има възможност да избира, да сменя детските заведения, нещата, вероятно, биха стояли по друг начин.
Всеки, който плаща, има право да изисква, но... според това, което плаща. Там е работата, че ако дадем децата в частна ясла/градина с ок.2000 евро такса нещата със сигурност ще стоят по друг начин!
Моята позиция е точно по средата между тази на Нощни и на Жоржи. Те, и двете, са прави, но и двете са крайни!
Не е нормално да се предоверяваш на тези непознати хора, в чиито ръце оставяш най-скъпото си! Но и зависи как ще проявиш претенциите си.
Иначе, лошото на малките им заплати не е, че се оправдават с тях, а в това, че не мотивират достатъчно качествени хора да работят там - смятам, че само човек, който малко уважава себе си или е притиснат до стената от други обстоятелства може да си позволи да работи за под 500 лева, при това със сърце! Т.е. системата сама си причинява проблеми - плаща малко, получава некачествен персонал, оттам и резултатите са недоволство на родителите...  Слава Богу, има изключения, за това ще се боря много, за да може дъщеря ми да попадне при учителките на батко си, които са ВЪРХЪТ! Коментари не може да няма на площадките - нали това ни вълнува най-много, но при подобни учителки коментарите ми са били почти без изключение положителни.

# 609
абе не знам дали съм ви казвала, ама хич не мога да пазя тайна Simple Smile
пък и винаги ми се е искало да постна тази иконка  EFP
 Laughing Laughing Laughing
още не съм ходила на лекар, ама май-май ако не ни мине котка път ще ставаме четирима де Simple Smile

# 610
абе не знам дали съм ви казвала, ама хич не мога да пазя тайна Simple Smile
пък и винаги ми се е искало да постна тази иконка  EFP
 Laughing Laughing Laughing
още не съм ходила на лекар, ама май-май ако не ни мине котка път ще ставаме четирима де Simple Smile

ЧЕСТИТО, Елч!  Hug   bouquet

Тъкмо разглеждах линийките от един руски сайт и много харесах една, жалко, че няма мога да се възползвам  Sad. Но пък ти ще можеш - ето, избери си!  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 02 окт 2012, 09:54 от Az i ti

# 611
  • София
Димара, честито бебче! Да сте много щастливи цялото семейство!

Елч, честито и на теб, много се радвам  Hug кога ще ходиш на лекар за официално потвърждение

ей, ама как ви завиждам....

# 612
мерси, мацки!
чак на 24-ти ми е часът, нямаше за по-рано Sad
мислехме да казваме след като се потвърди, ама как да си трая един месец Simple Smile)))

# 613
мерси, мацки!
чак на 24-ти ми е часът, нямаше за по-рано Sad
мислехме да казваме след като се потвърди, ама как да си трая един месец Simple Smile)))

А, стига бе, Елч, ти сериозно ли?

Я си харесай някой лекар, който ще те приеме по-скоро, че да ти мирне главата! Аз не бих издържала цял месец в неведение! Със Снежи ми бяха дали подобна дата, ама така се примолих (бях забременяла след извънматочна и се страхувах да не е пак такава), че се оказах на преглед в средата на петата седмица, когато почти нищо не може да се види  Mr. Green, ама поне установихме бременността, при това вътрематочна. И един бонус имаше - остатък от жълто тяло в десен яйчник, което недвусмислено означава, че Снежана е зачената оттам, при положение, че нямам дясна тръба! Shocked

А за казването има едно поверие - хубаво било да се хвалиш с бременността, та после бебето ти да е приказливо.

# 614
Елч,  Hug Hug Hug ама, много се радвам, да знаеш, стиснати палчета, всичко да е наред  Heart Eyes

Това е така. За съжаление обаче и Жоржи е много права. Важно е да се плюе, дали е основателно е друга тема. И да, тези хора може да ходят на работа с желание, но понякога е изключително трудно с много деца и ние трябва да сме малко по-толерантни. Да приемаме, че понякога детето ще плаче и няма да има кой да го утеши известно време, защото госпожата е заета с друго дете, да приемаме, че ще се връща омърляно, защото не са смогнали да го преоблекат и др. такива. По тази причина отказах на директорката да пусна писмена жалба срещу една от госпожите, когато Ива си я взехме цялата в кръв. Аз лично, разчитам на човешко отношение, защото и самата аз не съм безгрешна. Много е грозно само да плюеш - ако толкова те дразнят, както е Жоржи е написала, знаеш къде е вратата.

Ети, или не съм се изразила правилно или ти не се ме разбрала, но въобще нямам предвид горе написаното. цялото ми семейство е учителско, а майка ми пък е детска учителка, тази година е с първа група и ми е пресен пример за това, колко уморително се работи с 30, 3год. деца. така че от мен неуважително отношение към тази професия не може да чуе човек. Това, което имах предвид е, че някои учители или лели си позволяват неща, които са недопустими, като грубо отношение, обиди или дори удряне на децата, за които обаче родителите дори и да разберат, не смеят да се оплачат. Една приятелка се сблъска с подобен проблем, сестра ми, също беше поставена в подобна ситуация и се чудеше как да реагира. А, за майките, които плюят по площадките...да има и такива, които са вечно недоволни от нещо, но вероятно има и такива, които го правят основателно  Peace

Общи условия

Активация на акаунт