За есента се готви вече ЯНУАРСКОТО човече! (42)

• 33 430
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Елч, Аз и Ти ми е взела думите от устата. Как ще издържиш един месец?  Нямаш ли резервен АГ, пък после си ходи при твоя си

# 616
  • Пазарджик
Нямам време за нищо друго,но не мога да не отбележа това
Цитат
пък и винаги ми се е искало да постна тази иконка  EFP
 Laughing Laughing Laughing
Елч,мила направи денят ми още по хубав,честно казано и аз не бих издържала цял месец до срещата с малката точица

# 617
Ей,Елч,страхотна новина!Честито!Леко бременеене! Hug

# 618
аз и ти, изглежда това с ранното похвалване и приказливостта не сработи при дара  Laughing Laughing Laughing тогава оповестих на всички още в деня на теста Simple Smile))

иначе аз не искам да ходя на лекар много рано, защото съм наплашена от преди. разказвала съм неведнъж как в 8-мата седмица в тина киркова ми казаха, че трябва да направя аборт с дара, защото не виждаха ембриона. та искам да е сигурно, че ще се види Simple Smile освен това бях с късна овулация, която допълнително измества всичко с една седмица назад.

# 619
аз и ти, изглежда това с ранното похвалване и приказливостта не сработи при дара  Laughing Laughing Laughing тогава оповестих на всички още в деня на теста Simple Smile))
Сигурно е сбъркано поверието - аз и с двамата пазех тайна до късно (със Снежи до резултата от амниоцентезата), а сега не мога да ги наддумам, и двамата! Представяш ли си, ако бях се похвалила?

За другото - ти си знаеш най-добре! Всеки изхожда от собствения си опит.  Hug

# 620
Оффф, а има работа до небето  Mr. Green ама няма как да не кажа добро утро с тази хубава новина

Ели, честото, догодина нали знаеш в кой двор ще изкараме лятото  Heart Eyes

Гледам разбунила съм духовете, нямам какво повече да кажа.

# 621
  • ул. "Мечтание"
абе не знам дали съм ви казвала, ама хич не мога да пазя тайна Simple Smile
пък и винаги ми се е искало да постна тази иконка  EFP
 Laughing Laughing Laughing
още не съм ходила на лекар, ама май-май ако не ни мине котка път ще ставаме четирима де Simple Smile

Ехааа, супер новина! Честито!  Heart Eyes  ura Леко и безпроблемно бременеене!

Аз наминавам да почерпя. Днес ставам на 27 години! Mr. Green

# 622
  • София
Елч, честито! Леко и безпроблемно бременеене и накрая едно голямо, здраво бебе!  bouquet

Адис, разбирам те, но държах да допълня. А за това, че не смеят - това си е техен проблем и решение. Аз, като съм имала проблем, винаги съм ходила при директорката. Нещата се оправят, а детето не страда.

# 623
  • sofia
Елч, от сърце Честито!
Зная каква голяма радост за семейството ти е това!

# 624
Успях в обедната почивка да надникна и видях една чудесна новина!

Елч Hug Hug Hug много се радвам за вас!Честито! Стискам палци и от сърце желая всичко да е наред! Споделяла си колко много го искаш, и ето че се случи! Много съм щастлива! Heart Eyes

Нощни ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Пожелавам ти здраве, много щастие и късмет, успехи във всяко начинание! Много топлина и разбирателство, много споделени мигове с любимите ти хора! newsm51

# 625
нощни, честит рожден ден! Simple Smile

благодаря ви, мацки!
че е радост, радост е, ама как се ошашкахме като видяхме двете черти, еле па я! Simple Smile
ама то винаги е така - искаш много нещо и като стане - гибс! Simple Smile)))))
още не смея да кажа на наште.
я мацките, дето са бременни и/или наскоро родили да кажат как реагират хората, че нещо ме е стегнало Simple Smile

# 626
Ех, че хубави поводи днес!

Елч, пожелавам ти едно също толкова красиво и мило човече като Дара, както и да си изкараш една лека и спокойна бременност! Много съм щастлива за вас и да знаеш, че отсега кроя големи планове за шумни съвместни почивки!!!  Mr. Green Бях си обещала да не правя планове, ама на... не мога, то толкова съблазни има, че... Гушвам ви вкупом!  Hug
А за реакциите - повечето ми познати ме гледаха все едно малко не съм наред, в смисъл - с малко дете и второ породено...  Rolling Eyes Не че ми пука де... Ама като цяло всички честитят и се радват или поне така изглеждаше...

Нощни, честит рожден ден! Да си жива и здрава, много щастлива и обичана! Нека всички твои планове и мечти намерят скорошно осъществяване!   bouquet bdbaloni

По горещата тема се въздържам да коментирам, защото нямам лични наблюдения, освен спомени като дете... Помня как в малките групи имахме една другарка (тогава беше така), която няма да забравя и до ден днешен, помня й името и всичко - толкова мила и добра беше. Помня също и в по-големите групи две харпии, които бяха най-злобните и гадни същества на света, едната ме беше ударила с пръчката на едно барабанче, тях също няма да забравя, но по друг повод... Та, хора всякакви - навсякъде има гадни хорица, лошото е само, когато на такива се падне да ни гледат и възпитават децата... А за онзи тип майки по градинките, тип "кокошки" няма смисъл да ги даваме за пример по какъвто и да е повод, щото на тях всички са им криви и вечно плюят някого, то не е само до персонала на ДГ... За щастие досег до такива нямам.  Wink

# 627
Елч Честито милаа!  Party Party Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ох, как ми се бременее пак  Mr. Green

Сега, при нас е сложна историята с казването. Започнахме опитите когато отбих Калин на 10 месеца, купихме си ову тестове и айде. След 2 месеца имаше резултат, но си траехме, понеже знам майка ми как остро реагира на всичко...след първият преглед /8 гестационна седмица/ започнахме да казваме насам натам, повечето хора се радваха, но винаги казваха малеее вие сте луди! Ужасно трудно ще ви е...И всички си мислеха, че е станало по случайност. Даже миналата седмица свекърва ми разбрала, че е било планирано...пууу аман!  #Cussing out

Обобщение Радват се, но винаги следва коментар че не сме наред  Mr. Green Дреме ми на ...

Нощни Честит рожден ден!!  Heart Eyes Нека бизнеса потръгне при теб!  bowuu

Юнаците спят, в момента като ги погледна и винаги ми се насълзяват очите...колко ги обичам...

# 628
Йеее, привет!

И аз воайорствам тези дни ама то поводи да искаш за включване днес  Grinning

Честита принцеса Елица на Димара! Да е жива и здрава и много да я слушате с тати и бати. А на мама бързо възстановяване!  Hug

Елч, честита бременност! Желая ти да е лека и много щастлива, а на финала един прекрасен момък /ако искате да ги нашарите, де Wink/!
И при мен поверието с казването не сработи. Имам си голям батко, който голям скъперник на думи излезе и едва сега пристъпва в дебрите на говоренето. А казахме веднага на всички  Grinning

Нощни, честит рожден ден! Желая ти здраве, любов и усмивки и много интересни и добре платени проекти!  Hug

По темата с детските съм съгласна с всеки по малко, а най-много като че ли с Аз и Ти, защото полярните мнения никога не са точни.

Та, хора всякакви - навсякъде има гадни хорица, лошото е само, когато на такива се падне да ни гледат и възпитават децата... А за онзи тип майки по градинките, тип "кокошки" няма смисъл да ги даваме за пример по какъвто и да е повод, щото на тях всички са им криви и вечно плюят някого, то не е само до персонала на ДГ... За щастие досег до такива нямам.  Wink

Това все едно аз съм го писала.

Подкрепям и Нощни, че плащаме точно колкото са ни поискали и имаме право да изискваме и търсим обяснение за нередности. И говоря за хуманно и добро отношение към децата ни, а не за очакване, че някой ще ги гушка и ходи по дупетата им по цял ден.

Жоржи, Ети, за детските градини ние сме един вид клиенти, а както много добре знаете, отношение към клиент в стил ако не ти харесва знаеш къде е вратата е твърде неприемливо.

# 629
заек, и аз мисля да си трая, че е планирано Simple Smile)))
няма да лъжа, просто ще си премълча Simple Smile
ама и вие сте си с баш породени, на мойте, живот и зраве, разликата им ще е 2,5 г., което си е горе-долу ок Simple Smile

уондър, хич не искам да ги шаря. искам си още една девойка и това си е!
обаче още преди да забременея си мисля, че ще е момче. и сега така го чувствам.
още само 4 месеца и ще се разбере Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт