За есента се готви вече ЯНУАРСКОТО човече! (42)

• 33 443
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
Юнаците спят, в момента като ги погледна и винаги ми се насълзяват очите...колко ги обичам...
Дани, мила!  Hug Hug Hug Още мноооооооооооооооооооооооооооооооого щастие заедно ви пожелавам!

# 631
  • Пазарджик
Нощни,честит рожден ден,много здраве и усмивки ти желая!

Елч,не мога да се нарадвам,много ми е хубаво от тази новина Hug

От днес моето ежедневие стана още по весело,записах Таня на Английски език,ще има голямо препускане.Ей мразя тая втора смяна.Но пък хич няма да ми е скучно Grinning

# 632
Eлч, много хубава новина и не знам защо трябва да се отлага.Пожелавам една спокойна бременност!  bouquet
Ние на баткото казахме още в началото/ дори когато бяха още два сака/, а той на следващата сутрин в градината още от вратата с пълно гърло извика :Ще ставам баткоооо!Няколко дни по-късно бях разкрита от сестра си по блажената физиономия.

И моята сестрица Елица също ще става мама през март, а моя милост леля- много отговорна позиция!

Нощни- Честит празник и много любов от мъжете ти!  bouquet

# 633
Честит рожден ден, Нощни!

Пожелавам ти сбъднати мечти и много сили по пътя към тях!

Невероятно нежна торта си постнала, благодаря за почерпката!
Нека черпиш по този повод поне още ... 100 години! Нататък - каквото Бог ти даде!  Hug

# 634
Нощни, честит рожден ден! Много здраве, любов, късмет и сбъднати мечти!   bouquet

зайче, ех, че мило изказване...  Heart Eyes присъединявам се към пожеланието на Аз и ти  Hug

Тутинка, нещо ми се струва, че се самонавиваш за тази втора смяна  Laughing  Hug

# 635
Да си повторя питането, мооля спестете ми едно ходене до социалните
Момичета, досега не съм подавала документи за детски? Чудя се ще ми трябва ли бележка от ЛЛ за ваксините или тя беше за нещо друго?

Нощни, честито   bouquet Много поводи за усмивка и незабравимо изкарване на днешния ден

Елч, супер новина. Не знам дали е вярно, но казват че от късната овулация се раждат момичета

# 636
Момичета, досега не съм подавала документи за детски? Чудя се ще ми трябва ли бележка от ЛЛ за ваксините или тя беше за нещо друго?

Никога не съм взимала детски, нито съм подавала документи, но знам, че е задължително детето да има всички ваксинации => ще ти е нужна бележка за това, която няма кой друг да издаде, освен Л.Л.
Успех!  Hug

# 637
Нощни Честит Рожден Ден! Да си здрава,много усмихната и щастлива и всички твои начинания да бъдат успешни!

Мерси за почерпката Wink Hug

Елч newsm68 Честито! Пожелавам ти една безпроблемна бременност и здраво,пухкаво бебе на финала Hug Heart Eyes /ще чакам потвърждение и от доки Wink/ А за това какво ще кажат другите - дреме ти Laughing Нали ти и ТМ го искате бебчето?!

Зая Heart Eyes Целувки за малките мишленца Heart Eyes Hug Представям си ги как сладко,сладко спинкат...

Тути От един отбор сме Wink Само дето мойта е сутрин на у-ще,но пък следобедите хииич не скучая Mr. Green Hug

Hug

# 638
  • Пазарджик
Дейзи щях да пиша ,ама забравих.Бележката ще ти е нужна,освен нея акт за раждане на детето,доходи и на двамата родители и удостоверение за банкова сметка
Адис Hug

# 639
  • София
Ееееееелч, леле колко се радвам! Честити ви две чертички! Лека бременност и една халичка на финала! Mr. Green Успя да ми оправиш настроението днес, което хич не беше лесна работа! Hug

Нощни, честит рожден ден! Ама и ти си бая младичка, бравос! Mr. Green Желая ти здраве, много сили и постоянство и постигане на всичките ти мечти! Hug

ЗаяHeart Eyes!

По горещата тема мнението на  wondergirl   изцяло припокрива моето! Peace И това оправдание с ниските заплати хич не ми харесва. Работила съм и за 100 лв. и никога не съм си позволявала да се държа лошо с хората или да се скатавам. Все пак договорът е двустранен и двете страни са се съгласили на поставените условия. Naughty

# 640
Дейзи, ако нямате сключен брак, ще ти трябват само твоите доходи, трябва да са за една год. назад.

# 641
Нощни,щастие и късмет по пътя ти!  bouquet

# 642
  • Пловдив
Набързо виждам хубави новини-

Димара честита ти принцеса - да е жива и здрава  Hug

Ееееелч много се радвам за теб  Party - леко бременеене.
И моето настроение се оправи с тази вест  Hug

После, или утре, или ..... като ви прочета пак.

# 643
Е, това просто не мога да не го споделя:

Ох, че съм нагла днес!

# 644
Ухуууу , Елч, супер новина! Честито! Hug Пожелавам ти спокойна бременност и здраво бебе на финала Simple Smile
Честит рожден ден , Нощни!   bouquet И аз се присъединявам към пожелания за развитие на бизнес начинанията!
За ДГ - нашите госпожи работят за 360 лева, но това не влияе според мен , защото Ивчо е придобил само хубави навици досега от там Simple Smile (като изключим болестите дее  Mr. Green  с гнойна ангина сме  Tired)
И последно искам да се похваля, че от днес си имам работа и то по специалността!  Sunglasses Точно по проекта Ново начало  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт