За есента се готви вече ЯНУАРСКОТО човече! (42)

• 33 462
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
Честито, svet0slava!

# 646
  • ул. "Мечтание"
Светослава, честито! Успех и да бъдеш много доволна от работата си!  Hug  bouquet

# 647
Елч страхотна новинаааааа  Hug  Hug  Hug  Леко бременеене и прекрасно бебче на финала! Ехххххххх, защо не можа да дойдеш днес да ни съобщиш лично и да ти се порадваме.

btw днес като ти написах в другата тема
Елч, мноооого гадно Sad Дано се оправиш бързо.
ама грам мисъл не ми премина, че може да ти мине след 9 месеца Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Днес си спретнахме чудна мини срещичка в Борисовата. Чак сега си дадох сметка, че бебоцитени ама хич вече не са бебоци...

# 648
Елччччччч много, ама многоо, ама много ме зарадва и мен  Wine Glass sohappy  пожелавам ти една лека и безпроблемна бременност, наслаждавай и се максимално, а на финала...а на финала ти пожелавам един щур юнак като Адриан  Laughing еми трябва да има разнообразие, имаш си кротка Дара, трябва ти палав юнак  Joy

Нощнии bdbaloni жива и здрава, много глезена от 3та си мъже и като гледам ЕГН-то, хайде време е за една мома да ти прави компания и да си пиете кафенце с чанти, фиби и обувки  Laughing 

ами след тез готини новини днес мисля да приключа с едно наздраве за всички, живи и здрави, бъдете усмихнати и щастливи  Heart Eyes

Wine Glass cheers Drunk Misc Baby Bottle

# 649
Нощни, честит рожден ден! Желая ти много здраве и успехи във всяко начинани
Елч Hug Честитоооооооооо. Аз съм  от ревливите...... Много се радвам. Пожелавам ти една лека и безпроблемна бременост и пухкав бебок накрая.
ох какво още щях да пиша..............

# 650
Елч  newsm44 newsm44

Нощни  newsm51, ЧРДъъъъ, жива, здрава и мнооого щастлива! Наздраве!!!!

# 651
Ехаааа,Елч,честитоооооо!!!!  Heart Eyes Всичко ще е наред!И аз имам чувството че сега ще се радвате на юнак  Peace
Нощни,честит празник!Само хубави емоции и много късмет ти желая!
Светослава,честито и на теб!Само напред и нагоре!
Ще спя усмихната тази вечер след всички тези хубави новини

# 652
  • Варна
Много хубави поводи днес,много нещо!
Първо Честита Принцеска Елица на Димара Heart EyesДа ви е жива и здрава!Животът и да бъде изпълнен с любов и щастие!
Елч честити ти  EFPСпокойна бременност със здраво и послушно бебче на финала!
Нощни ЧРД  party023Много подаръци и наздравее Wine Glass
Светослава супер,че си си намерила подходяща работа.Да ти носи удовлетворение и да ти е мн интересна.
И сега за всички с повод и съпричастните с тях едно поздравче с хита на сезонааа Mr. Green

# 653
абе не знам дали съм ви казвала, ама хич не мога да пазя тайна Simple Smile
пък и винаги ми се е искало да постна тази иконка  EFP
 Laughing Laughing Laughing
още не съм ходила на лекар, ама май-май ако не ни мине котка път ще ставаме четирима де Simple Smile

Eлч - никакви котки не разрешавам да се пречкат... Вярваш ли ми, че настръхнах като ти прочетох поста. Аз за мен си не се радвам така, както  за хората, които искат да имат бебче и става работата. Може би защото към себе си винаги съм недоверчива  Mr. Green Много съм щастлива и стискам всички палци до успешния финал. Според мен не ходи по-рано на лекар само да се психираш. Вярно, че нетърпението е ужасно, но важен е резултатът. Тук се ходи най-рано в 9-та седмица. Аз и двата пъти като си видях чертите и седях като вцепенена, не мога да мръдна. Седнах на земята в банята и се пулих поне 15 мин. - нито мога да се смея, нито да плача, седя и гледам в една точка. Като казах на ММ само подскачах и повтарях и пях, а като казах на мама и тате всички се наревахме дружно.
Тъкмо си мислех вчера, че е време някой да се похвали.
Нощни - Честит Рожден Ден - много здраве и слънчеви, усмихнати и успешни дни.
Ivimu - честито и на твоята сестричка. И на тебе като бъдеща леля.
Моята племенница (на 3г.) разправяла в градината "Ние ще си имаме братче" и лелята я питала "Кои сте вие", отговорът: "Аз и Рая" Mr. Green
Светослава - успешен старт.

# 654
Добро утро!!!
Елч,честити ти две чертички,лека бременост и на финала да гушкаш малко сладко бебче newsm51 newsm51 newsm51
Нощни с леко закъснение ЧРД,бъди жива и здрава,обичана и ценена от тримата ти муже и успех във всяко едно начинание bdbaloni
Светослава много успехи на теб в новата работа  bouquet
Сега да ви се оплача-вчера беше кошмарен ден Crazy
Излязохме с мамите с които винаги излизаме от около 1 година вече и на едно заведение в Разград пихме кафенце,както всяка сутрин и на моята приятелка на детенцето му падна една машина за топчета и дъвки #Crazy #Crazy #Crazy Удари се в слепоочието и беше меко казано кошмарно,миличкото не спря да плаче,че от там като се юрнахме в спешното за снимки,казаха че нищо и няма но за всеки случай ги оставиха под наблюдение 24 часа.
Прибрах се в нас и ММ ми каза че може би днес или най-късно края на месеца ще го съкратят от работа и фирмата им затваря кепенците Sad да ви кажа няма такъв гаден ден!!!
От снощи само това мисля чак не мога пълноценно да се зарадвам на добрите новини....
Да ви кажа честно дори нямам думи да изразя колко безпомощно се чувствам в тази ситуация и за десерт ми сервира,че ако не си намеря аз работа иска пак да се преместим в София,което за мен не е изход от ситуацията след като тук си купихме апартамент и ще го изплащаме още 10 години,но както и да е ...аз май само влизам да мрънкам за което се извинявам
П.П. Белослава вчера цял ден без да я насилвам казва че има да пиша,но уви само ме лънготи,събуваме гащите стоим си и тя накрая си пляска,ама на какво пляска тя си знае ooooh!

# 655
ей, боб, много кофти ден си имала наистина!
мисли положително! дано скоро си намериш работа и нещата се случат така, както ги искаш!

светослава, честита работа на теб! дано е твоята! Simple Smile

мацки, пепинка, кате, бебо, мишел, бонболина (сигурно пропускам някой), много ме разчувствахте (сега мога да се извинявам с това, че съм бременна и да си рева от кеф колкото си искам:-))))
наистина е готино, че ви има всички.
вчера се замислих, че вече повече от 2 години си споделяме дертовете и кога се подкрепяме, кога се дърлим, ама важното е, че сме тук.
благодаря ви!

пепинка, много се смях на племенницата ти! ама така де! ще има още едно детенце, пък братче, братовчедче, няма значение Simple Smile)))

# 656
  • Пловдив
Еления  Hug

Буби и при нас на яслата е така - по-рано взимане, сополиви.......

Жоржи и аз съм на същото мнение - И Еления го е написала най-точно - има хора които постоянно мрънкат за нещо  Simple Smile

Аз и ти - Отново страхотни картинки  Hug

нощни, дали професионалните задължения се вършат добре и съвестно, зависи според мен не толкова от мотивацията на труд, а от самия човек. Във всяка сфера за съжаление има свестни хора и добри професионалисти, както и такива, които са некомпетентни, мърлячи и пр. въпрос на късмет е вече на какви ще попаднем. А, че имаме право да изискаме си абсолютно права, друг е въпроса, че много хора дори и да знаят ,че има проблем, си мълчат, защото смятат, че това би се отразило на детето по някакъв начин. 
Peace

Нощни със закъснение, честито порастване  Simple Smile - жива и здрава   bouquet

И на мен ми казваха че съм луда - с породени деца  Laughing , пък като им кажа, че така сме си го планирали  Shocked  Mr. Green, но всеки си преценя как ще се справя  Peace Свеки беше най-щастлива от новината за второто. Майка ми по резервирана.
Но всички ми помагат.

Дейзи трябва и бележка, че детето има всички задължителни ваксини от ЛЛ  Peace

Светослава честита ти нова работа - успех и да ти носи удовлетворение   bouquet

Елч пак  Hug

# 657
ЕЛЧ, СТРАХОТНОООО! Толкова се радвам за вас!Това показва,че когато човек силно желае нещо и се бори го постига(когато Бог каже) GrinningЖелая ти лека бременност, щаслив финал и много,много здраве! Изработили сте страхотна възрастова разлика, а за пола каквото и да е ще хо обичаш ужасно много!
Скрит текст:
Незнам дали помниш и аз в началото имах големи мераци за още едно момиченце...да вървя по отъпкани пътеки, да си има дружка по интереси Стела , да се гледа по-лесно и т.н.  Но все пак имах вътрешно чувство,че съдбата няма да ми огрее алчността. Mr. Green...Към днешна дата мога да кажа, че свикнах с отглеждането на мъжка рожба, та дори и да е на другата крайност(по отглеждане,възпитание,поведение спрямо Стела)
Нощни,бъди жива и здрава!
Светослава, успех!
................
Правя алуминиеви пръчици днес Crazy едната я правя за 15мин, а трябва да станат 25 броя. Crazy С учениците днес ще правим пеперуди от щипки,сламки и ал.фолио. WhistlingТака че бегам,че работата ме натиска. Mr. Green[/color]

# 658
  • София
ЕХХХХХХХ колко много мами забременяха страхотно много се радвам!!!!!!!!!!!:)))))))))))))

Мамита аз влизам с един въпрос ох нещо от миналия месец усещам болка в едната гърда като я натискам около зърното споделете ако знаете нещо по въпроса иначе лятото ходих на мамолог и уж нищо ми нямаше

# 659
Ех, Нощни как съм те изпуснала  ooooh!

Но на патерица ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, с най добри пожелания за теб и цялото домочадие   bouquet

Герито, отиди пак да те видят може и при друг мамолог.

Общи условия

Активация на акаунт