За есента се готви вече ЯНУАРСКОТО човече! (42)

• 33 442
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
Елч честито!!! Много се зарадвах. Отдавна не бях влизала и реших да видя какво става в темата! Пожелавам ти една много лека бременност и най-сладкото бебче на финала

Аз нямам търпение и аз  да съм бременна отново, ,но пусто трябва още месец да изчакаме преди бебеправенето

# 661
Елч, много ти се радвам, пу-пу както се казва  Hug

Герито, а има ли някакво уплътнение на мястото? възможно е, ако има да е на хормонална основа, щом има болка. но каквото и да е, не се притеснявай, едва ли има нещо сериозно щом си била скоро на мамолог, но аз на твое място бих направила консултация отново  Hug

мацки, препоръчайте ми АГ, от който сте доволни, по възможност да работи в болница и да има частен прием и да е такъв при когото часовете се спазват.

# 662
Добро утро, момичета!

Спондж, много крива серия сте имали вчера...  Confused Стискам палци скоро нещата да се наредят във ваша полза!  Peace

Светослава, честито за работата!   bouquet

Амнезия, ще стискаме палци от другия месец значи!  Wink

Пепинка, ваш'то братче ще е братче на много сестрички явно...  Mr. Green

Аз мъничко недоспала пак, че снощи пак се борихме с гипса, ама няма да се оплаквам, че като се сетя за Зая и Димара по колко спят сега и ми става съвестно... Не че моят ред няма скоро да дойде...  Mr. Green

И още един малък мрън - пъпът ми горкия така се е опънал, че реално вече се е изгладил и го няма!  ooooh! А опъвааа...  Tired Ще взема да го залепя с една лепенка накрая...  Thinking

# 663
Момичета, нахалството ми май расте от ден на ден  Blush - днес пък искам да ви помоля да ударите по едно рамо на Снежи тук http://www.facebook.com/bgmamma/app_480364888661353
Знам, че не е много приятно, аз, самата, много се дразня като получа подобни молби от непознати, но пък като е наше детенце го правя с удоволствие. Борбата е безмилостно жестока - предполагам, че и в друга темичка тук се вихри гласуване  Mr. Green
Благодаря ви предварително!   bouquet

И... благодарности на всички ви за оценките (много обичам, когато успея да предизвикам приятни емоции), обаче... да знаете колко по-отговорен ми се струва сега изборът на картинки! Heart Eyes

# 664
Момичета, нахалството ми май расте от ден на ден  Blush - днес пък искам да ви помоля да ударите по едно рамо на Снежи тук http://www.facebook.com/bgmamma/app_480364888661353

За коя снимка по-точно?

# 665
амнезия, защо трябва да чакате?

адис, за какво ти е лекаря? за теб ли?
в смисъл трябва ли ти да изражда?

буби, сигурно пъпчето ти е изскочило заради острото коремче този път...
със зори как ти беше?

гери, изчезвай на мамолог! по принцип казват, че страшните неща не болят, но трябва да сме отговорни към здравето си.

# 666

За коя снимка по-точно?
Ей, голяма шматка съм!  smile3555

Това е доста старичка снимка на Снежи, още почти няма коса:

# 667
Елч, за мен, за профилактичен преглед. разочаровах се от моя лекар, при когото ходех дълги години, Ивайла пък я родих при една много симпатична мацка, но при нея, чакането е изключително изнервящо, независимо, че преглежда с часове и сега се чудя къде да ходя...
Елч, сега виждам лентичката  Heart Eyes 

Руми, докато прочета новия ти пост, се чудих, чудих къде е Снежи, въобще не можах да я позная на тази снимка Simple Smile

# 668
Няма място за притеснение - той и баща й не я позна!  hahaha Joy

# 669
адис, аз мога с чиста съвест да препоръчам моята гинеколожка, но при нея положението с чакането е отчайващо. тя дори не записва часове и е на принципа "кой предвари, той завари". е, аз съм й хванала цаката - отивам 40 минути преди да отвори, чета си книжка и съм първа Simple Smile
а ти защо си се разочаровала от твоя?

мен вече от 12 часа ме боли глава, ама така че ми се вие. цяла сутрин ми се повръщаше от болка.
разходждам се с една охлаждаща лента, ама пустата мигрена не утихва. като бях бременна с дара първите 3 месеца имах повече дни с главобол, отколкото без. дано сега не е така! Sad

# 670
елч, направих спонтанен аборт преди 3 месеца и ми казаха, че след третия цикъл може пак да съм бременна. Сега си чакам 3-тия цикъл Simple Smile . Иначе бях миналия ден на контролен преглед и всичко изглежда наред. В петък чакам резултати от микробиология, но мисля, че ще е ок, понеже нямам никакви оплаквания.

# 671
Елч, да не те отчайвам, душицо, ама и при мен беше много зле положението първите 2 месеца - и с главобол, и с гадене...  Tired А пъпът и първия път ми беше така, сега положението не е по-различно. Той не е изскочил, а напълно се е изгладил...все едно нямам...  Confused

Амнезия, хайде, дано следващият месец е късметлийски!  Hug

# 672
Аз и ти, Тути, Адис, Валл, благодаря за отговорите  Hug  Hug  Hug Hug

Аз и ти, гласувах... Късмет

За следобедния сън вече се приспиваме с книжка. Започнах тези от приказната колекция на Дисни. Но стигнахме само до шестата, след което зациклихме на първата - "Бамби". Сега вече не чета нищо друго. Само да и се приспи и ми заявява "Биби и Бамби"  Mr. Green

# 673
  • София
Пропуснах да честитя вчера многото поводи. Елч, Нощни, Светослава - честито!

Амнезия, скоро ще дойде и твоят ред!
Дейзи, ама четеш ли я книжката? Каката я има, но винаги и подменям текста, че ме депресира... А на Боян не съм му показвала книжка досега и вчера ме хвана срам - взел той някаква с картинки и ми показва коте и ми обяснява Embarassed

# 674
буби, и моят навремето се изглади, ама то това си е нормално де. след още някой и друг месец и пак ще си имаш пъпче Simple Smile
не ти прочетох изказването за главобола и гаденето, нещо се беше замазало мастилото Wink

амнезия, стискам всички палци скоро пак да успеете!

дейзи, много се кефя на твоето дари, как готино говори само! Simple Smile

да стискате палци, че днес ще кажем на наште, не мога аз повече да си трая Simple Smile

днес ме е хванала логореята, имам желание да се изказвам по всички теми  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт