Да се похваля - вчера ми излезе резултатът от цитонамазката и е ОК. Предстои още едно изследване другия месец, надявам се всичко да е наред. Благодаря ви още веднъж за подкрепата!

Бебеш, Калифорния,
Аз много рядко излизам без детето, случвало се е броени пъти откакто се е родила и в повечето случаи по работа или на лекар... Но нашите я вземат за седмица веднъж на месец-два, това все пак си е голяма помощ. На мен честно казано "социален живот" не ми липсва, не че го имам кой знае колко, просто се научих да си организирам контактите около ежедневието ми с детето. Срещам се с познати по парковете, викам тоя-оня да се видим по площадките или ги каня вкъщи и така. Вечер за момента нямам как да излизам, с малката се приспиваме до 23-24 ч. Ако я няма нея пък, не ми се ходи никъде. Бяхме в Балчик 3 дни без нея и на третия ден вече издивявах.пепинка, това Райче е уникум. Чак не мога да си представя толкова малко плувкинче, я пусни някое клипче да й се порадваме
Не живеем в един град с родителите ни. Излизания през нощта - нула
Иначе не сме ходили без него никъде , но гледаме , както е казала Тути, да се организираме времето така, че да ни е приятно
. 
А и свеки ти е винаги на една ръка разстояние а
лекинко започвам да се изнервям и на 18.10 смятам да я заведа при Мустаков, и ако се окажа права ще накарам личната да си скъса дипломата

Хубаво е да може човек при нужда да има на кого да разчита, което пък не значи, че не си обича децата или нещо подобно... Наистина с породените деца екшънът е пълен, изобщо не се заблуждавам, но в животът все има трудности, времената се менят, децата порастват, вчерашните проблеми се заменят от други и така... Такъв е животът.