За есента се готви вече ЯНУАРСКОТО човече! (42)

• 33 993
  • 742
  •   1
Отговори
# 270
Честит празник на всички. Много любим за мен ден и малко тъжен. Моята сестричка се казва Вера и тя е сред именниците. Такава погача замесих в нейна чест, че ще е добре ако остане за тайфата. Аз като една типична бременна не устоях и я начупих още преди да е изстинала и излапах две парчета.
Бубе - успех и дано ти потръгне.
Джанче -  Hug емоцията струи от написаното. Няма как да не го изживееш. Всяка една майка ще се разплаче.

# 271

Мисля, че сте забравили любимата ми снимка за кафе сутрин Simple Smile и затова я пускам пак

Бенджи, честит юбилей на майка ти! Да ти е жива и здрава!   bouquet

Елч и на теб да ти е жива и здрава именичката!   bouquet

Димара, и ние чакаме вече 1,10 с нетърпение  Heart Eyes

Зайовци- днес да се похвалите с тройно щастлив ден  Hug

Бубе, нищо ми няма на ушите  smile3534  но за сметка на това четох "онази" статия още няколко пъти и си поревах кат пич  Blush
Късмет с работата! Дано да е както на теб ти е добре Simple Smile

Скачам, че къщата е пред разпад!
Прекрасен ден на всички ви!  Hug

# 272
Добро утро!! Simple Smile
Честит празник на всички празнуващи! (със закъснение  Embarassed)
Ние вече си имаме ясленски вирус  Tired Важното е , че се оправя вече ! Дано не ни стане навик:pray:
Джанче мерси за кафенцето Simple Smile

# 273
Ей, момичета, изтървах ви вчера!

Честит имен ден на патеричка на Люба, Вяра на Джанчето, на Любомира на Рал, на майката на Елч и на всички останали именници (зло да ви забрави  Embarassed)!
Джанче, страхотни снимки постваш!  Hug Обаче статията направо ме съсипа - подготвих се предварително, стегнах се, стиснах зъби и опънах клепачи... Издържах до третия абзац само...
То без рев трудно може да се изчете... Благодаря ти, че споделяш такива вълнуващи неща!Страхотна си!
Бубе, харесва ми и съветът на Димара, разширен и конкретизиран от Буби! Peace
А, Буби, няма ли да направиш и сега една фотосесия за "Чиполино" или пък не за тях... Красива си, не си го спестявай!
Димара, всички ще сме с теб на 01.10. Ще чакаме нашата малка везничка - третото ни второ бебче!  Heart Eyes
Заеви бързо оправяне на трима ви, здрава имунна система на Мишето!
Емили, как си сега? За Сами не се притеснявай - ще привикне с времето... Нашият батко страдаше от същото навремето, докато в последната група на градината питаше почти без емоции "Може ли утре да ме вземеш поне предпоследен?"  Crazy Embarassed Blush
Обаче сме имали и пазарлъци (особено в дните, когато ги извеждат навън), че няма да си тръгваме веднага, а ще си поиграе още... и че утре ще го взема последен. На теб ти е по-тежко, децата се справят по-лесно.  Hug
Бенджи, с малко закъснение, честит юбилей на твоето майче! Обичай я много и й оставяй Красето -  тях това ги топли! Бъдете щастливи!
Светослава, бързо да се оправяте!

# 274
Здравейте и от мен Hug

Димара Стискам от сега палци за 01/10. Предстои ти най-хубавото нещо - да видиш и гушнеш своето второ прекрасно детенце Heart Eyes Hug

Еми Горкичкия Сами Sad Ще свикне,ама си трябва време. И аз винаги съм се чудила /макар,че винаги е имало кой да ми вземе каката от градина/ защо ги взимат тия деца още преди 16 ч Rolling EyesОбикновено дядо й ходеше към 16.30 и повечето деца бяха взети Shocked
Много кофти се е получило с зъба ти Confused Ама то вярно,човек понякога се улисва в други неща и се получават такива неприятни моменти - дано не боли много след като го извадят Praynig
И да не забравя - Поздрави на кака Марина - да й върви по вода през новата учебна година и много шестици в къщи да донесе Hug /и по-малко ядове за мама Praynig/ Hug

Зая Оправяйте се всички,много положителна енергия за вас Hug Praynig

Бенджи - да ти е жива и здрава майчицата още дълги години  bouquet

Светослава - и на вас бързо оздравяване Praynig За съжаление в градините е така Confused

Джанчето Размечта ме с тая картинка Flutter

Hug

# 275
Добро утро!

Не знам всъщност колко е добро, нещо не съм във форма, но се надявам да се стегна. Събудих се леко прегракнала, няма да се оставям да настивам сега, само това ми липсва.  ooooh! Спи ми се, понеже Зорница става преди баща си даже, готова за приключения, днес заковахме в 6:40ч...  Tired И съм доста посърнала, понеже вчера едната от най-близките ми приятелки ме шокира с новината, че мъжът й е диагностициран с левкемия... И ми е много криво, всичките ми мисли са все при тях...  Sad

Ето, затова ставаше дума онзи ден - наоплаква се човек, да му мине малко горчилката и е хубаво, когато има кой да го потупа по рамото, все помага... Затова няма да се вторачваме в глупости, животът е прекалено кратък, за да губим време за това. Да си гледаме любимите хора и да им се радваме, за това си струва да се живее...

Димара, не остана вече времето до срещата с твоята принцеса!  Heart Eyes Стискам палци всичко да е наред и ще те чакаме да се похвалиш!  Hug

Рал, не се давай на зъба!  Hug

Зайкови и всички други болнички да оздравяват бързо-бързо!  Peace

Аз и ти, стига вече с мойте бременно-майчински фотосесии... Нека да има разнообразие.  Wink Пък и нещо тези дни не се чувствам от най-красивите, ама майната му... Има по-важни работи от женската суета. Благодаря ти за комплимента, знаеш как да ми вдигнеш самочувствието!  Hug

# 276
Ехоооо има ли някой?  Mr. Green

Джанче, буби,рал,аз и ти Hug Днес сме доста по-добре. Успях да изчистя даже апартамента  Crazy Сега отивам да дезинфекцирам тоалетната че....

dimara Ех!  Heart Eyes Не остана! Стиснати палчета от нас да мине леко!

светослава уф, за съжаление и ние все още влачим вируси от яслата, ей го на Калин ни попиля  Crazy Личния лекар вика спокойно! Като стане на 7 всичко ще се оправи  Joy

Буби Завид за спането аз за 18 дни съм спала точно 5 часа хаха  Crazy

Едно въпросче Понеже не мога да смогна на огромното количество мокри изпрани дрехи, реших да си купим сушилня. Знам че го обсъждахме преди време, комбинираният вариант сушилня с пералня беше смотано нали?

# 277
  • ул. "Мечтание"
Джанчееее, ама и ти си нямаш друга работа да пускаш такива публикации! newsm45

Рева си тук и бурно се вълнувам... Преди малко си изпратих заявката за участие в един курс през януари в UK... Тепърва ще имам още доста чуденки и лавирания да организирам пътуването, децата, таксата. Вълнувам се и ми е свито.  Rolling Eyes Като предвестник на нещо голямо.... Дано! Дано! Дано!  Praynig Praynig Praynig

зайче, аз съм с комбинирана и ми върши чудесна работа. Определено съм доволна! Моята е на Индезит.

димара  fingerscrossed  Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: вт, 18 сеп 2012, 10:42 от Нощни очи

# 278
  • Пловдив
Привет Hug

Първо да честитя вчерашния празник на именниците  Hug
На учителките ни - успешна година, любознателни и послушни деца (и малки и големи Simple Smile )
На Малките ученици - нови приятели, весели игри и готини учители Simple Smile

Аз вчера четох и после щях да пиша, но прочетох за ужасен инцидент за мой колега от университета и се разстроих - на 25 год. да си отидеш нелепо в катастрофа Cry

Оф Буби , гадостите нямат край, но такъв е живота. Трябва да оценяме това което имаме, малко за нас много за други и обратно. Аз снощи прегръщам ММ, гледам към децата, докато си играеха заедно и викам - Това е най- хубавото на света и ревнах  Embarassed

Бенджи, честит юбилей на майка ти!  Hug  bouquet
Красито от малка почна с естетическите корекции  Wink

Зайке, оправяйте се бързо, и пази доколкото може бебчо  Hug

Бубе, ти ще прецениш след интервюто дали да приемеш работата. Но нищо не ти пречи да пробваш. И като подписваш договора, чети какви са сроковете за предизвестие от твоя страна, ако не те устройва работата да напуснеш  Peace

Димара  Hug

Вчера и Виолета беше "малка" ученичка - за първи ден в детската градина - била много послушна, помагала на  госпожите, казвала им кое дете как се казва и къде са му дрехите, в кое шкафче и т.н.- има няколко деца с които се познават от яслата и едно с което са заедно от бебета, и тя казва "той ми е гадже, защото се целуваме"  Laughing
Днес сутринта като я заведох, имаше много плачещи деца - основно такива които не са ходили на ясла - едно момченце пищеше и викаше " Мамо, мамооо не ме оставяй тук" . Чак аз щях да се разплача....

А Стаско от днес ще го оставят да спи на яслата - сигурно ще ми се обадят към 2 часа да ида  Whistling, не знам как ще заспи без мен.....

И сега сама в къщи, малко ще почистя и трябва да поработя Simple Smile

Лек ден на всички!

п.с. Заек, Нощни може ли повече инфо за комбинираните и какви марки са ок , че аз се замислих тия дни - цяла зима да се бутам със  сушилници в къщи е ужасно (на ЛС да не спамим тук)

# 279
  • в Надежда-та
п.с. Заек, Нощни може ли повече инфо за комбинираните и какви марки са ок , че аз се замислих тия дни - цяла зима да се бутам със  сушилници в къщи е ужасно (на ЛС да не спамим тук)
Peace и за влагата пак да кажете, има ли мн  Rolling Eyes

# 280
Нощни, раздуй малко за UK, pls!

Буби, това с разнообразието нали не го мислиш? Какво ще обясняваш после на бебан като пита с кака си се снимала, а с мене?  (А ако изобщо не те попита, дали няма да си го помисли?) Можеш да му спестиш огорчението, според мен...

Зая, по слухове отделни уреди е по-добре от комбинирана, но имам доверие на Нощни
Иначе, имам и една мнооого по-евтина идея - у нас ММ монтира таванен простор в коридора, няма проблем със съхненето - бебешки дрешки още не съм простирала навън. Peace Не се оплаквам от влага, поне при нас.

# 281
джанче, според мен тази статия може да се ползва за мерило "колко е ревлива една майка" вариант да не е ревлива няма, въпросът е на кой абзац започва да циври Grinning Grinning Grinning

емили, кураж, може и да спасят зъба! аз като човек с много развалени зъби съм се изненадвала понякога какви чудеса могат да направят зъболекарите Wink

буби, я горе главата! как да не си хубава! ти си супер бременна! аз така се кефя като те видя на това пусто чиполино и ми се е случвало понякога да се изненадам на колко техни неща те има, наскоро се радвах, че те има дори на гаранциите, които дават Simple Smile
виж, на приятелката ти ще й трябва кураж. но нищо не е загубено, просто трябва да са силни и да вярват!

заек, нашата е комбинирана, на 2,5 г. е и са рядкост дните, в които не съм я ползвала, но от мината седмица сушилнята се прецака и сега само отлагам да я поправяме, защото мисълта да остана без пералня ме побърква. влага има, но далеч не е толкова, колкото да простираш мокри дрехи.

вал, мен наште навремето са ме оставили за 3 м. при баба ми и дядо ми в пазарджик и понеже те са били млади тогава е трябвало да ходя там на детска градина. дядо ми много ме обичаше и той ме е водил. до преди да почине преди няколко години винаги като ми разказваше как в началото като ме е оставял аз съм се хващала за оградата, сълзите са се търкаляли по бузите ми и съм ми викала "дедко, моля те, не ме оставяй!" му се насълзяваха очите...както и моите. а аз си спомням само с какъв кеф ходех там, така че май травмата е по-голяма за възрастните, отколкото за децата Simple Smile

# 282
Зайче, ама си личи, че си родопско чедо, с тези чевермета  Simple Smile Бързо оздравяване на всички ви и дано малкото зайче нищо не прихване  Hug
За сушилнята, всеки който разбира малко повече от електроуреди, препоръчва отделните такива, пред комбинираните. Ако имате възможност и пространство, по-добрия вариант е отделен уред  Peace Ви, нашата сушилня е непосредствено до балконската врата и винаги когато работи отварям вратата, няма много влага  Peace

За яслата или дг, има дечица на които им трябват дни, на други месеци докато свикнат, втория вариант обикновено е при децата които боледуват често и по тази причина ту са на градина, ту са вкъщи. Но в повечето случаи, колкото и силно да плачат сутрин, масово до около половин час или час след това се успокояват, а и в повечето случаи точно на тези деца се обръща по-голямо внимание от г-жите и са най-прегръщани и разхождани, ако може така да се каже, от тях. Така, че Димара и другите мами, на които децата плачат, Елч може би е права, че за нас сутрешната раздяла е по-травмираща. Аз не искам да казвам, колко време продължиха драмите сутрин при марти, но той не викаше, а изпадаше в истеричен рев, след това се е успокоявал, но аз по цял ден го мислех и ми е било свито сърцето.

Руми, Иван си е вкъщи тази седмица и той излиза с Ивайла, но другата седмица ще ти се обадя да се видим най-накрая  Simple Smile Как мина първия учебен ден при вас? Хареса ли новото у-ще на вашия батко?

# 283
  • ул. "Мечтание"
Ви, в какъв смисъл има ли много?  Thinking

Моята пералня е тази:

Indesit widl 126, 5 на 4 кг

Купувана е февруари 2008 година. От тогава до сега, вече над четири години единствено сменях тази зима изгорял датчик за температурата.
Мен лично напълно ме удовлетворява, макар, че съм срещала и недоволни от точно тази пералня/сушилна.  Thinking Аз лично се чудя какво по-добре може да е в сушенето на дрехите една самостоятелна сушилня, освен евентуално да е по-бързо (колко пък по-бърза?) и евентуално по енергоспестяваща (но то не е само от това дали е отделно, а и от самия уред и кое поколение е).

Майка ми и свекърва ми имат същите. И трите сме супер доволни.
Сестрата на мъжа ми е с отделно пералня и сушилня, пак на индезит. Сложени са една върху друга. Не знам обаче какви са й впечатленията. Не се е оплакала от сушилнята, предполагам, че е ок.

Моята си има някои тънкости за да стават нещата напълно сухи (тоест да не остава мокро ядро) и да не се мачкат. Беше ми нужно известно време да експериментирам с програмите и различни количества и видове текстил за да намеря оптималния вариант. А за да не се мачкат нещата цаката е да се извадят още топли. Сгъваш и са направо изгладени!  Mr. Green Peace

За мен основен недостатък на отделно да имаш пералня и сушилня е, че трябва да местиш дрехите от пералнята в сушилната и това, че ти се заема повече място (не всички модели могат да се сложат да стоят върху пералнята).

За спора дали един или два уреда (пералня-сушилня) мен лично ми е малко като спора за тоалетната хартия от коя страна да се дърпа от горната или долната.  Mr. Green Outta Joint За справка, скрития текст!

Скрит текст:

VS.

Пък откакто има нов тип поставки за ТХ и този спор се обезмисля!  Mr. Green Laughing

Аз и Ти, ами... ох, не исках да раздувам още, тъй като докато не ида не е сигурно, ама то душа не търпи...  Crazy Курса е да се обуча за консултант-инструктор по носене на бебета и деца в слингове и различни бебешки носилки.

# 284
Елч, за жалост изобщо не ги търпи очилата и не ги носи (5 мин е максимума). Успя да счупи това на нослето, което се поставя, ходихме да го сменяме, после огъна рамката  ooooh!

Нощни, успех в начинанието.

Буби, много тъжно, дано вашия приятел се възстанови напълно. Praynig

Благодаря на всички за честитките към мама  Hug

Общи условия

Активация на акаунт