Бубе - успех и дано ти потръгне.
Джанче -
емоцията струи от написаното. Няма как да не го изживееш. Всяка една майка ще се разплаче.
емоцията струи от написаното. Няма как да не го изживееш. Всяка една майка ще се разплаче.
и затова я пускам пак

но за сметка на това четох "онази" статия още няколко пъти и си поревах кат пич 

Обаче статията направо ме съсипа - подготвих се предварително, стегнах се, стиснах зъби и опънах клепачи... Издържах до третия абзац само...

Ще свикне,ама си трябва време. И аз винаги съм се чудила /макар,че винаги е имало кой да ми вземе каката от градина/ защо ги взимат тия деца още преди 16 ч 
/и по-малко ядове за мама
/ 

За съжаление в градините е така 

Спи ми се, понеже Зорница става преди баща си даже, готова за приключения, днес заковахме в 6:40ч...
И съм доста посърнала, понеже вчера едната от най-близките ми приятелки ме шокира с новината, че мъжът й е диагностициран с левкемия... И ми е много криво, всичките ми мисли са все при тях... 
Стискам палци всичко да е наред и ще те чакаме да се похвалиш! 

Пък и нещо тези дни не се чувствам от най-красивите, ама майната му... Има по-важни работи от женската суета. Благодаря ти за комплимента, знаеш как да ми вдигнеш самочувствието!
Днес сме доста по-добре. Успях да изчистя даже апартамента
Сега отивам да дезинфекцирам тоалетната че....
Не остана! Стиснати палчета от нас да мине леко!
Личния лекар вика спокойно! Като стане на 7 всичко ще се оправи 

)

, не знам как ще заспи без мен.....
и за влагата пак да кажете, има ли мн
Не се оплаквам от влага, поне при нас.

Бързо оздравяване на всички ви и дано малкото зайче нищо не прихване 
Ви, нашата сушилня е непосредствено до балконската врата и винаги когато работи отварям вратата, няма много влага 
Как мина първия учебен ден при вас? Хареса ли новото у-ще на вашия батко? 

Аз лично се чудя какво по-добре може да е в сушенето на дрехите една самостоятелна сушилня, освен евентуално да е по-бързо (колко пък по-бърза?) и евентуално по енергоспестяваща (но то не е само от това дали е отделно, а и от самия уред и кое поколение е).
За справка, скрития текст! 

Курса е да се обуча за консултант-инструктор по носене на бебета и деца в слингове и различни бебешки носилки. 

Препоръчани теми