здрава и послушна да расте и мн поводи за гордост да Ви дава
. Не се разплака. Отидохме да се обуем и потеглихме. Ама да ви кажа хич, ама хич не ми изглежда е плакала или поне не много. Всички знаем как изглежда дете, което не е спряло да плаче, подуват му се очичките, блестят, кривичко е, а Влади не отговаряше на нито един от тези критерии. За съжаление не искала грам да хапне, нито да пие вода. Не беше и пишкала цяла сутрин. Аз обаче не й бях оставила шише, а ги бях помолила да й дават вода от чашка (има машина за вода вътре в яслата). Обаче, за да не е пишкала, това значи и че не е пила вода. Утре смятам да занеса шише, за да мога да следя колко пие. Тогава възниква друг проблем,като си изпие шишето и започва да пикае на 15 мин, а предполагам, че няма кой да я чуе при толкова ревящи, че казва "ако" и ще има много пропуски, а от там пък се притеснявам да не й сложат памперс.
)))))

за Зори,знам,че сърбеж е влудяващ,мм си бъркаше с един шиш в гипса и така облекчаваше за малко положението.Няма ли някакъв препарат за облекчаване на сърбежа,поне за през нощта.

да Ви е радва много малката Елица.

Препоръчани теми