Не знам какво да приготвям вече

• 20 995
  • 166
  •   1
Отговори
# 105
  • София
НЕпълнени чушки, адаптирана рецепта специално за теб!  Grinning

20 чушки се режат на ленти, 2 чаши ориз се измива, 4 глави лук се нарязват на едро, може мрков- може и без. Магданоз, черен пипер, сол, къри, кимион....каквото обичате.

В тенджера изсипваш всичкото. Вариш с 5-6 чаши вода. Като се сгъсти- слагаш домати.

Току-що сготвих такива чушки, защото наличните ми не стават за пълнене. Обаче моите са с кайма и на фурна.

Всичко на всичко- 1 час готвене.
Това количество за колко души е?

# 106
  • Sofia

20 чушки се режат на ленти, 2 чаши ориз се измива, 4 глави лук се нарязват на едро, може мрков- може и без. Магданоз, черен пипер, сол, къри, кимион....каквото обичате.

В тенджера изсипваш всичкото. Вариш с 5-6 чаши вода. Като се сгъсти- слагаш домати.

Току-що сготвих такива чушки, защото наличните ми не стават за пълнене. Обаче моите са с кайма и на фурна.

Не забравяй, лука е много, смърди, може и без Simple Smile , не моркова.

# 107
  • Пловдив
Айде стига вече с тези превземки. Има ли желание има и начин. Като е смрад, защо готвите, ми мажете филии и яжте. Какво ли пък готвите, че ви мирише, като ви мирише не го правете и толкоз. doh doh doh
 Тази вечер у нас СМЪРДИ на чушки и кюфтета.  Mr. Green
 Ще загинем!!!!!!!

# 108
  • Sofia
 Hug smile3508 newsm10 Аз съм за вкусни миризми.
Не се превземам, за титуляркатаа в темата е.

# 109
  • Пловдив
Нея имам предвид.

# 110
на 4-та страница от темата съм писал нещо за миризмата. все още е актуално  hahaha

# 111
  • out of space

Това количество за колко души е?

Зависи от "душите", Тайне  Laughing
6-8 порции, към 300-400 грама всяка....

А, аз сложих и половин главичка чесън, но предполагам, че авторката ще го пропусне  Grinning

# 112
  • София

Зависи от "душите", Тайне  Laughing

А, аз сложих и половин главичка чесън, но предполагам, че авторката ще го пропусне  Grinning
От прочетеното до тук, май всичко ще пропусне авторката.

# 113
  • Пловдив
Ха-ха  newsm74

# 114
  • out of space

Зависи от "душите", Тайне  Laughing

А, аз сложих и половин главичка чесън, но предполагам, че авторката ще го пропусне  Grinning
От прочетеното до тук, май всичко ще пропусне авторката.

Е, та....както си реши, тя ще го яде все пак  Laughing
Винаги може да намали продуктите при желание.

Баси странната тема! Да нямам печка, да не мога да сготвя на семейството си....хора всякакви, но мацката адски ме изумява. Майка й е за "бой"  ooooh! Laughing

# 115
  • Sofia
sauron, не мога да разбера защо спамиш в темата? Разбрахме те, че си готвачка от класа, темата не е за теб, ясно, що чиниш тук се чудя?
Плюене ли практикуваш?  Rolling Eyes
Ми не е готвачка девойката, млада е, има време, сакън всички ли трябва да са фенове на готвенето?  newsm78

Ери, много ми хареса твоята рецепта, ще се възползвам и аз   bouquet Дали ще стане да се добави кайма?

# 116
Леле, че драма...
Добре де, така и така вече сте вегетарианци, защо не направите следващата стъпка и не станете суровоядци? С един куршум - два заека. Хем няма да ти се налага да готвиш и да си омирисваш жилището на смрадливи манджи, хем ще имате повече време да се гушкате пред телевизора, кълвейки ядки и витаминозни салати, хем и ще има с какво да затваряш устите на тези, които се чудят защо не готвиш.
Ами така де, суровоядци сте и точка по въпроса!
Успех!

# 117
аз съм на мнение, че издържиш ли в тоалетната 10-на мин, спокойно можеш да хапваш и ароматна манджа за същото време  hahaha

# 118
  • Някъде там...
Салати с авокадо:
1. Авокадо, домат, краставица, малко чесън и зелен лук, зехтин, сол и черен пипер
2. Твърдо сварени яйца, авокадо, зехтин, сол и черен пипер.

Салата с чери доматчета
Чери доматчета, кедрови ядки, накълцани листа мента, зехтин и сол

За сандвич ако имаш парти грил:
В купичка смесваш кетчуп, зехтин, босилек.
Намазваш на филийка, поръсваш с настърган кашкавал и запичаш

# 119
  • Пловдив
 doh...........мълчание

Общи условия

Активация на акаунт