Шансовете на 50 годишните

• 39 163
  • 805
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Че някой трябва да каже на тоз пич, че хич не отива на мацките. Нито на 35-годишната, нито на 50-годишната.
Точно, точно  Joy

# 91
  • Другата България
Абе всички се втурнахме да нищим колко са "стари" 50 годишните и как няма бъдеще във връзка с почти 40-годишен мъж Naughty, ама поне аз не разбрах какво всъщност иска тази дама от въпросния субект от мъжки пол, освен че била влюбена в него-ако е само за секс, то къде е проблема? Или ще се отзове господина, или няма, а вече ако е за нещо по-сериозно.......то тогава става по-сложно-жена, дете.....трябват по-солидни доводи за това мъж да остави семейство заради "стара" Embarassed жена. Та Шантал? Какво иска твоята позната всъщност? newsm78

# 92
Какво иска твоята позната всъщност? newsm78
То има ли значение тя какво иска, след като се разбрало, че мъжа не иска нищо.  Laughing

# 93
Ами защо да не си помечтае за секс със по-млад привлекателен мъж, примерно.
Човешко е да го хареса.
Ако иска да го развежда и да градят ново семейство с деца, тогава вече са малко по-нереалистични нещата.

# 94
  • Другата България
Какво иска твоята позната всъщност? newsm78
То има ли значение тя какво иска, след като се разбрало, че мъжа не иска нищо.  Laughing
Ама разбрало ли се е ? Май съм го пропуснала между редовете...... Embarassed Embarassed

Ако иска да го развежда и да градят ново семейство с деца, тогава вече са малко по-нереалистични нещата.
Точно това имах предвид.

# 95
Че някой трябва да каже на тоз пич, че хич не отива на мацките. Нито на 35-годишната, нито на 50-годишната.
Точно, точно  Joy
Нищо не разбирате от любов smile3516

# 96
  • Варна
Точно, точно  Joy
Колко ли трябва да обичаш парите, за да си легнеш с него. Rolling Eyes

# 97
Човешко е да го хареса.

Да, човешко е да си развихри фантазията докато той лЕпи плочките, обаче не и да седиш после два месеца на телефона да чакаш фантазията да ти звънне.

# 98
Шанталче, евала. Ти и Палада правите най-провокативните теми. Ша са счупи балкона.

# 99
Не знам какво иска, влюбена каза че е. Щял да и се обади, взела му телефона за всеки случай ако има проблем с банята....
И на мене ми се иска да е хепи енд, но за съжаление жените за разлика от мъжете с годините губят повече възможности за каквото и да е...

# 100
  • София
Човешко е да го хареса.

Да, човешко е да си развихри фантазията докато той лЕпи плочките, обаче не и да седиш после два месеца на телефона да чакаш фантазията да ти звънне.
И това човешко, но инфантилно. Някои хора предпочитат да фантазират, вместо да преживяват реално връзките си. Нищо общо с възрастта. Иначе и на 50, и на 60 човек може да започне връзка, да се влюби, в него да се влюбят, но тази жена явно не търси това, а е избрала да фантазира. Няма лошо. Като и омръзне тази фантазия ще и се счупи хладилника. Имам позната, която натиска паник бутона на СОТ, когато и е скучно.

# 101
...но за съжаление жените за разлика от мъжете с годините губят повече възможности за каквото и да е...

Не съм съгласна с теб.

# 102
  • Kопенхаген

Любовта е непреходна и е в състояние да ни хвърли в големи заблуди.
Има такива като лелката в историята, които цял живот въздишат по разни мъже без значение от възрастта в търсене на идеалната любов и така си умират сами с отворени очи.

# 103
Фантазирането би обяснило липсата на мъж и деца досега. Въпреки че не всяка жена е marriage material. По-скоро и е скучно на жената.

# 104
  • София
Фантазирането би обяснило липсата на мъж и деца досега. Въпреки че не всяка жена е marriage material. По-скоро и е скучно на жената.
Най- вероятно, а фундаментална част от фантазирането е споделянето, то материализира фантазията и я доразвива, затова, предполагам, жената си обсъжда "историята" с нашето Шанталче.

Общи условия

Активация на акаунт