Шансовете на 50 годишните

• 38 395
  • 805
  •   1
Отговори
# 240
  • Fort Worth, TX
Не е разведен. Оправил и е банята, майстор някакъв и тя само за него говори и го чака да се обади... вече втори месец. Confused

Значи тя влюбена в него, ама той не знае. ooooh!За какъв шанс говорим тогава??
Ами то за това е темата, ама масово решиха че искаме да вкараме в гроба 50 годишните жени.

Майка ми е на 55 и е супер свежарка.Никога не могат да й се дадат годините.Много жени на тази възраст изглеждат супер и никой не казва , че са за изхвърляне.В случая на тази женица яко и работи фантазията.Според мен какъв шанс да има, след като човека си няма хал хабер от нейните мераци.Нейния случай е малко-Подаваш пръст, отхапват ръката.Той човека и направил ремонт на банята, а тя решила едва ли не да се жени за него. ooooh! ooooh! ooooh!

# 241
"Всяко обощение е признак за повърхностно мислене.''Оскар Уайлд Wink

# 242
Не е разведен. Оправил и е банята, майстор някакъв и тя само за него говори и го чака да се обади... вече втори месец. Confused

Значи тя влюбена в него, ама той не знае. ooooh!За какъв шанс говорим тогава??
Ами то за това е темата, ама масово решиха че искаме да вкараме в гроба 50 годишните жени.

Заглавието е такова. Изводът от ситуацията е, че нямат шанс.  Трудно е да вникнеш по-дълбоко от възрастта и килограмите.

Въпросът е, с кого нямат шанс, или поне не толкова голям шанс?

# 243
Въпросът е и кои 50годишни. Като не говоря за 90килограмовите. Една нормална жена на 50 с нормален социален и сексуален живот, не би се вкарала в такъв филм.

# 244
  • Колибите

Ми да ти кажа, грешиш тотално според мен. Поставям се на нейното място, защото имам вземане сега през лятото с майстори #Cussing out.

То дива омраза я гони жената а не любов - два месеца без баня и клозет #Cussing out И при мен така -   награбили се с по няколко поръчки и аз стоя и ги чакам, пък къщата зее ту без врати, ту без прозорци...

# 245
Въпросът е и кои 50годишни. Като не говоря за 90килограмовите. Една нормална жена на 50 с нормален социален и сексуален живот, не би се вкарала в такъв филм.

Хайде сега, майка ми е 100 кг., на 60 е, и има поне трима ухажори, за които знаем и аз и децата, а сигурна съм поне още толкова, които крие. И нито е първа красавица, нито безкрайно приятен характер. Но и ухажорите й не са на възрастта на сина й.

Ох, ох, оооооох, Розмариня, докара ми коремни спазми от смях.  Joy

# 246
Касита, не се разбираме. Говоря за тези илюзии - грабнал я през кръста и 2 месеца го чака. Те тийновете не са такива вече.

# 247
В конкретния случай,не че жената няма шанс,а поведението й е малко неадекватно.
Той й е дал знак ,че е навит-следващата стъпка трябва да е нейна.
Тя какво си въобразява,че той ще и се обади,ще я ухажва,ще й сваля звезди от небето...
Няко хора може да станат на 50г.,но акъла им е като на 20г.(не ,че еима нещо лошо в това)

# 248
Касита, не се разбираме. Говоря за тези илюзии - грабнал я през кръста и 2 месеца го чака. Те тийновете не са такива вече.

Тя всъщност е един тинейджър. Майка ми все пак има два брака зад гърба си. Т.е. има разлика и в опита. Може би.

# 249
  • Fort Worth, TX
В конкретния случай,не че жената няма шанс,а поведението й е малко неадекватно.
Той й е дал знак ,че е навит-следващата стъпка трябва да е нейна.
Тя какво си въобразява,че той ще и се обади,ще я ухажва,ще й сваля звезди от небето...
Няко хора може да станат на 50г.,но акъла им е като на 20г.(не ,че еима нещо лошо в това)
Какъв знак и е дал?Знака тя си го е въобразила.Това че е 100 кила няма нищо общо.Тя и 150 може да е и пак да има ухажори.Има хора, които имат такъв чар, че килограмите са последното нещо, което се вижда в тях.Изобщо не виждам защо се дъвчат тези килограми.Въпроса е , че си е възобразила разни неща.Изтълкувала е погрешно любезноста на момчето.

# 250
  • Варна

Именно. Grinning
 50 годишните жени като цяло не са стари, никак.Има жени, които изглеждат страхотно, въпреки децата, климактериума и т н.Но да мечтае за 37 годишен мъж не е ок, аз и взаимна симпатия да има с такава разлика по-млад мъж не мога да го възприема за нормално.

# 251
13 години не е кой знае каква разлика  Simple Smile

# 252

Зависи от посоката и годините на двамата. Жена на 33 и мъж на 20 звучи по-различно, или само аз така си мисля?

# 253
Да,много сте старомодни.Няма проблем с някакви си 13 години.А това за килограмите,...мъжът ми си има любим чат,там също се заяждали за години и килограми и си викали чичковци и лели. Joy

# 254
  • Варна

Обратното, да.Мъж 13 години по-голям според мен става.Някак не ми се струва нормално жената да е по-стара.13 години си личат идеално.
Въпрос на усещане.Аз не бих могла да го приема за себе си.Иначе - който както му харесва.Ако няма притеснения една жена че изглежда и е по-възрастна в двойката и харесва 10-15 години по-млади мъже , нека си е така..

Общи условия

Активация на акаунт