Шансовете на 50 годишните

• 38 392
  • 805
  •   1
Отговори
# 330
Ако 1 жена е намерила как да компенсира,значи не е толкова глупава. WinkСапиенти сат.

# 331
  • Колибите
Абе пълно е с хора, които цял живот ги привлича само това дето не могат да имат. Към постижимото не проявяват интерес.Честно казано не съм от хората, които им съчувстват.

не им съчувствай, но не ги и осъждай Wink

# 332
Не знам защо на някои хора все им се привижда че ги съдят щом друг не споделя гледната им точка.

# 333
  • София
Бе малко по диагонал ви четох, та ще прощавате ако някой вече го е предположил.

Хукнах да пиша, понеже това е вторият път през последните три дни, когато чувам доста подобна история. Е другият случай беше за една позната на моята възраст, която май просто не е имала връзка до момента; и пак по нейни думи се е появил един "женен", с който са заедно.

Та умувам дали загадъчността, която по правило витае у "женените" (понеже нали е напълно обяснимо ако не си дошъл на почивка с "женения" си приятел) не е нещо хубаво и удобно.  За жени, които са сами, и на които им е писнало да ги гледат състрадателно; и които по този начин могат да измислят паралелна реалност за "пред останалите".

С което искам да кажа, че рядко знаем какво става в душите на останалите.
И понякога има резон да успеем да се въздържим от прекомерни разсъждения.

# 334
  • Колибите
buttinsky
Цитат

Розмариня, любимата ти теза е отчайващо сексистка.  
Чак се чудя с каква гордост го заявяваш.

Естествено, човек трябва да цени високо себе си, та ако аз не се гордея с мене си, то кой newsm78 друг?

Бояна:
Цитат
.......Хора, които предпочитат да фантазират вместо да живеят има на всякакви възрасти.........

Ми, това е положението, има и такива хора, даденост на гените и физилогията на серотонина, к'во да напрайм... Rolling Eyes

# 335
Бояна според мен най-точно тълкува ситуацията. Не бих могла да се изразявам като нея никога, не дръзвам и да се опитвам, но много точно го е написала. Peace
П.П А на едно намръщено момиче тук искам да кажа, че аз не знам значението на думичката "мразя". Това чувство ми е непознато, толкова, колкото и самата леля Краси.  Wink

# 336
  • Колибите
Не знам защо на някои хора все им се привижда че ги съдят щом друг не споделя гледната им точка.

оки, извън темата - а на кого би съчувствала?

# 337
  • София
buttinsky

Бояна:
Цитат
.......Хора, които предпочитат да фантазират вместо да живеят има на всякакви възрасти.........

Ми, това е положението, има и такива хора, даденост на гените и физилогията на серотонина, к'во да напрайм... Rolling Eyes
Че това е хубаво, дори онези, които никак не го умеят е полезно поне малко да го развият (естествено като се пази границата между фантазии и реалност, хубаво е смело да мечтаем, но като сбъдваме да знаем дали е реално или въображаемо). Затова и не разбирам защо половината потребители се юрнаха да съжаляват жената, че и да бранят правата и. А за осъждане нищо не прочетох, а и би било нелепо, на кого пречи тази фантазия?

# 338

Съчувствам на хора, които мога или поне искам да се опитам да разбера, такива на чието място съм била ( сходно) или хора, за които виждам, че с нищо сами не допринасят за страданието, за което търсят съчувствие. Но на хора, които сами не се опитват да си помогнат, какво да съчувствам.

# 339
Пренебрежението към постижимото...Има семпли хора,даже не разбират израза. Sad

# 340
  • София

Съчувствам на хора, които мога или поне искам да се опитам да разбера, такива на чието място съм била ( сходно) или хора, за които виждам, че с нищо сами не допринасят за страданието, за което търсят съчувствие. Но на хора, които сами не се опитват да си помогнат, какво да съчувствам.

Може да не могат. Да окажеш сам на себе си помощ не винаги е въпрос на мотивация и желание....В такива моменти се намесва една друга мъничка подробност понякога - психически и личностни особености им викат....
По тази логика зависимите хора също не са за съжаление, слабите и безволевите са за заколение....и т.н. естествен подбор...

# 341
  • София

Аз не съчувствам на никого. Съчувствието за мене е равно на презрение. И ще ми стане изключително неприятно и унизително ако видя, че някой ми съчувства.

# 342

Аз не съчувствам на никого. Съчувствието за мене е равно на презрение. И ще ми стане изключително неприятно и унизително ако видя, че някой ми съчувства.

Съчувствието е много градивна сила. Защо имаш такова възприятие?

По темата - няма закон по отношение на това какво трябва да желаеш според физическите ти дадености. Но трябва и да бъдеш реалист. Не за друго, а за да предпазиш себе си от разочарование. Наистина тези неща се учат на 20. Не че болката от отхвърлянето е приятна на която и да е възраст. Rolling Eyes

# 343
Много рано си лягате. Sad

# 344
  • София
Много рано си лягате. Sad
На възраст сме и без бюти слийпа от 22 до 00 часа сме за никъде. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт