Шансовете на 50 годишните

• 37 988
  • 805
  •   1
Отговори
# 540
Последните страници затвърждават мнението ми, че самочувствието на човек не зависи от визия-височина, ширина, кг, цвят на косата, дължината на маникюра или височината на токчетата.
Нямаш ли онова вътрешно усещане и знание, че се чувстваш добре в кожата си, без значение години и вид, никакви фризьорски, козметични и пластични салони не могат да ти го дадат.

А и не сте ли забелязали феномена, че често много  красиви жени имат доста ниско самочувствие?

# 541
  • София

Абсолютно същия модел. Едно към едно, но по-нисичка беше тази жена.

Е, за мен тази е патологичен случай....като визирам цинично самочувствие, което включва дори наглостта да прави забележки на тема тегло.....При това с леко подигравателен тон....

Иначе твоята героиня....ми...кво да се прави.... Sad

Краси, точно така....Повечето хубави жени около мен са страшно свити и притеснителни.....И наистина им липсва самочувствие...За разлика от по...да речем не толкова привлекателните, според моята преценка...

# 542

Ако става въпрос за стандартен панелен апартамент, направо си го представих нагледно - особено ако има и гардероб, или друга мебел! - като застане един по-пълен човек на пътя, трябва да си Худини или безплътен призрак, за да се разминеш без физически контакт  Peace
Но си стоя на мнението - и да не е имало необходимост от докосване, Майсторът е щял да си създаде, това е част от играта.

Познавам такива жени на различна възраст, някои и омъжени. Просто част от фантазията изисква да бъде споделена и неподготвен слушател може да се потресе. Казах в началото на темата за навика на една далечна позната като скучае да натиска паник бутона на СОТ, за да я навестят няколко млади момчета. Laughing

bowuu Има, има такива, и аз познавам. Въпросът е някой в един момент с действие да ти "отключи" идеята колко е хубаво да фантазираш. И подозирам, че този Майстор е изиграл точно тази роля за въпросната жена, и оттук насетне ще и се случват все повече и повече такива "връзки"  Wink

# 543
Не, тази жена нямаше цинично самочувствие. Беше с дълга рокля, едва ли ходи с тесни поли и панталони, но в косата и прическата на фитили е същата като тази, за която ти говориш. Дълга грива до кръста и тупирана отгоре.
Вероятно още си живее в младостта от 80-те и си прави косата като диско звезда - Сиси Кеч и там другите не им знам имената точно.

# 544

А и не сте ли забелязали феномена, че често много  красиви жени имат доста ниско самочувствие?

Да, както и обратното, което абсолютно доказва тезата ти, че самочувствието е преди всичко в главата, не във физически дадености, ако говорим само за такива, разбира се.

Забелязала съм и друго- до всяко що годе по-красиво момиче има по едно по-грозновато, което черпи живителни сокове, попритискайки самочувствието на хубавкото.

Много красиви жени нямат потребността да дават външен израз на нещо, което е очевидно- хубостта им, за разлика от по-посредствени визуално, които се мъчат да изглеждат по начин, който само д-р Енчев би постигнал с поне пет свой намеси.

# 545
  • София
Последните страници затвърждават мнението ми, че самочувствието на човек не зависи от визия-височина, ширина, кг, цвят на косата, дължината на маникюра или височината на токчетата.
Нямаш ли онова вътрешно усещане и знание, че се чувстваш добре в кожата си, без значение години и вид, никакви фризьорски, козметични и пластични салони не могат да ти го дадат.

Не само не зависи, дори напротив, най- честият и сериозен проблем, който виждам при хората у нас е нереалистичната самооценка независимо дали става въпрос за работа или за външен вид. Обикновено умните хора имат повече съмнения, дори е доказано емпирично, че е така.

# 546
Не знам, мене ничие самочувствие не ме дразни, било то основано или не, не съм аз тая, която да определя кой да има или няма. Това е самоусещане, независещо от визията.

# 547

Е, за мен тази е патологичен случай....като визирам цинично самочувствие, което включва дори наглостта да прави забележки на тема тегло.....При това с леко подигравателен тон....

добре де, защо пък да няма самочувствие? тя се харесва,  има и хора, които я харесват, такава, каквато е. честно казано, аз завиждам на такива жени  Peace

аз съм твърде егоцентрична и критична спрямо себе си, и не отделям енергия и време да гледам другите, но ей богу, ще ми се да му отпусна края - не да стана пуФкаФка  и розоФка , но поне да спра да се инспектирам под лупа постоянно.

единствено това, че прави смразяваща Mr. Green критика спрямо други на тема тегло е дразнещо, иначе ако ще и къдрава като овца до петите с коса да е -какво и е -харесва си се жената и на нея и е добре.

къде го този д-р енчев , дето само го спрягате Laughing - да ме направи неотразима Twisted Evil

# 548
  • София
Не знам, мене ничие самочувствие не ме дразни, било то основано или не, не съм аз тая, която да определя кой да има или няма. Това е самоусещане, независещо от визията.
За дразнене не дразни, но я опитай да работиш с човек, който е убеден, че е гениален, а всъщност не върши работа и за две стотинки. И дори не мога да реша дали е по- гадно такъв човек да ти е шеф или служител.

# 549
  • Kопенхаген
Сега, вие може да си точите локуми до 200 страници, но аз имам следните въпроси:
1. Защо не е станала заварката в действителност? Имало е всички предпоставки за това - баш Майстор и голям тезгях и няма никой, реално, който да застане между тях. Дали ако жената беше с 40 кг надолу и 15 години по-млада щеше да има друг сценарий?
2. Защо главната героиня от толкова мъже в обкръжението си се е отнесла по по-млад а не някой 60 годишен?

Ghost, на въпросите ти с въпроси  Grinning

Добре, ако беше ти на мястото на Майстора би ли внесъл малко свежест в сексуалния си живот обслужвайки 90кг лелка, ей така за новото, за опита?

Не е тайна за никой, че мъжете са по склони да експериментират в сакса от колкото жените  Grinning

И друго, не ми дава покой, къде аджеба си се понесъл гол с тази закачалка?  Grinning

# 550
Къде виждаш закачалка Laughing, това не е ли букет сухи цветя newsm78

# 551
  • Kопенхаген
А сега, виж ти дилема...  Laughing

# 552
  • София

Абе некъв чеп с цвекета виждам и аз.... hahaha

# 553
Според мен една 50годишна,90килограмова жена едвали има самочувствие.Тя няма как да не се погледне в огледалото.Само,че приема визията си като даденост,която не може да промени.Както когато си нисък и няма как да станеш по -висок,или когато си глупав и няма как да станеш по-умен.
По правилно е да се каже не ,че има самочувствие,а няма комплекси.

# 554
или когато си глупав и няма как да станеш по-умен.

Ааа - това не. Не съм виждала някой да си мисли, че е глупав.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт