АПРИЛКИ 2013 - тема 4

• 29 334
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
ani27, не са ли ти правили секциото с пълна упойка?

Не, казаха, че ако не настоявам за пълна упойка, това е по-добрият вариант.

# 106
dandeto, забележката ми не е лично към, а към всички които имат намерение да си разкажат историите Mr. Green
Mirama, а твоите планове какви са? Имаш ли намерение бързо да се върнеш на работа, защото ако ще ползваш 2 г. майчинство едва ли ще те оставят на работа, по вероятно след изпитателния срок да те освободят. Хубаво е след подписване на договора да говориш с шефа си, поне да не реши, че криеш.
И моите секциа, са със спинална.

# 107
Монче, аз изпитателен срок нямам.
Става въпрос за граждански договор, трудов си имам.
Работата ще е за 6месеца, но си мислех, че ще започне по-рано. И нямаше да има проблем. А сега нещата са малко на кантар. Но като се отиде за договорите ще се разбере и как точно ще се работи и т.н.

Моето секцио си беше с пълна упойка, супер доволна съм.

# 108
Mirama, извинявай не съм разбрала. Ами в такъв случай не би трябвало да имаш проблеми, ако ти стигнат силите Simple Smile) За упойктата, така ме посъветва лекаря, честно казано мисля, че с пълна е по-малко натоварващо (психически), но пък със спинална чуваш първия плач на бебето и го виждаш веднага.

# 109
  • София
Здравейте момичетааааааааа,

Сега се връщам от прегледа. Всичко е Ок с мъничето - има си крака и ръце и ги мяташе на ляво и дясно. Отговаряме на 9 седмица и 4 дни. Ходих до Фемина и си записах час за ранен БХС на 29.09 в 9 ч. при д-р Цолова. Надявам се и тогава нещата да минат Ок. Но като си видях мъника и как си маха с ръцете и краката ми стана много яко Simple Smile) Охх толкова много си го обичам и искам да мине времето и да си го видя вече и на живо.

P.S. Само най гадното е че са ми се появили гъбички, но докито каза да изчакам и само със смрадлика да ги моря....докато не влезна в 12 седмица и тогава мога да си слагам вагинално Гиназол. Не било добре сега да започвам с такива препарати.

# 110
Ех, Алекс, много хубаво ми стана да го прочета.
Утре и аз съм на преглед, сега ми е едно такова свито и смотано от притеснение, дано и моето е живичко и да мърда  Blush

# 111
  • София
Здравейте момичетааааааааа,

Сега се връщам от прегледа. Всичко е Ок с мъничето - има си крака и ръце и ги мяташе на ляво и дясно. Отговаряме на 9 седмица и 4 дни. Ходих до Фемина и си записах час за ранен БХС на 29.09 в 9 ч. при д-р Цолова. Надявам се и тогава нещата да минат Ок. Но като си видях мъника и как си маха с ръцете и краката ми стана много яко Simple Smile) Охх толкова много си го обичам и искам да мине времето и да си го видя вече и на живо.

Браво на твоя мъник  Grinning радвам се че всичко е ОК

# 112
И аз да се запиша в новата тема...за сега няма нищо ново по различно от преди..чакам 17.09 за втория ми преглед и вече губя търпение!  ooooh!
От време на време ми се  Sick ,ама стискам.
Аз раждах нормално,нямам никакви отзиви от към секциото,но все пак ако ми се наложи да раждам секцио няма как така ще е.
Алекс,много се радвам за хубавите новини.Ще мине времето ще дойде и това да си ги гушнем,трябва много спокойствие!
Sunny9 ,как си,какво стана с изследванията....?

# 113
  • София
Утре и аз съм на преглед, сега ми е едно такова свито и смотано от притеснение, дано и моето е живичко и да мърда  Blush

Ео стискам палци и съм сигурна, че всичко и при теб ще е ОК. Да ти кажа и аз преди всеки преглед съм така притеснена дали всичко е Ок защото като не го усещам и незнам какво става. Ама пък след това живот и здраве като почнат да мърдат тогава ще искаме "спокойствие"

# 114
добро утро
леле какви теми сте разлиствали - чакайте бе майчета, още е рано
то за раждане, за колички - има време  Hug

ani 27, за розово зацапване - не знам
моето е кафяво, вече е много бледо и незнам дали е по-добре или не
в четвъртък съм на преглед и ще видим
моята доки също каза "каквото има да става ще става до 12 седмица -  господ си знае"

моето първо раждане също беше секцио - с пълна упойка
(но беше спешно - иначе трябваше да раждам нормално)
сега ще видим - има време

Алекс, много се радвам за прегледа, браво Hug

# 115
За работата, може би съм споменавала, но края на септември ще подписвам един граждански договор, а работата ще започне чак ноември.
Когато кандидатствах и ме одобриха нямах никакви планове, и дори не знаех, че съм бременна, а съм била в началото.
Сега се чудя кога да кажа на работодателя, но определено мисля да е след подписване на договора.

Добре де, аз питах в темата на счетитата по повод мой граждански гоговор от миналата година по който съм получавала хонорари извън основния ми договор и ми отговориха, че тези суми няма да влязат при изчисляване на майчинството newsm78

# 116
  • София
Утре и аз съм на преглед, сега ми е едно такова свито и смотано от притеснение, дано и моето е живичко и да мърда  Blush

Всичко ще  е наред, не се притеснявай  Hug

# 117
Благодаря ви  Hug Утре ще ви пиша веднага след прегледа  Hug

# 118
  • София

Sunny9 ,как си,какво стана с изследванията....?

Колпоскопия ми правиха, не се видяха ранички или други изменения, пак ми взеха цитонамазка и в петък си чакам резултата, но вече съм по-спокойна, защото е явно инфекция, а не нещо страшно  Grinning

# 119
Добро утро  Hug радвам се за хубавите новини! И аз утре съм на преглед хем нямам търпение, хем ме е страх, от какво и аз незнам, но винаги отивам със свито сърце Rolling Eyes да не би нещо да се е случило ooooh! Rolling Eyes
За работата, аз работя на ТД и нямам никакви проблеми с шефа си, т.к по стечение на обстоятелствата Mr. Green същият ми е и съпруг Joy

Общи условия

Активация на акаунт