АПРИЛКИ 2013 - тема 4

• 29 339
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
и аз довечера съм на преглед(понеже докито е 2 смяна и искам и таткото да присъства та затова след работа) много се вълнувам и за толкова много въпроси съм си мислила, но в момента не ми изниква нищо в главата. не се притеснявам, че нещо не е наред явно такава ми е нагласата.
Момичета имате ли вече коремчета? Аз си имам поне от 1 седмица съм  се загледала понеже нося дрехи по тялото(еластични) и вече си ми личи, а не е от ядене защото си хапвам нормално както преди да забременея

# 121
Аз си имам от преди да съм бременна  Joy

# 122
  • София
И на мен веднага ми пролича, слаба съм, спрях цигарите и хапвам повече  Simple Smile качила съм 1,5 кг

# 123
Аз си имам от преди да съм бременна  Joy
И аз Joy Но съм се сдобила и с 2-ри  hahaha под бюста #Crazy Joy

# 124
и аз имам коремче  Hug

# 125
  • Варна
Добро утро  Hug радвам се за хубавите новини! И аз утре съм на преглед хем нямам търпение, хем ме е страх, от какво и аз незнам, но винаги отивам със свито сърце Rolling Eyes да не би нещо да се е случило ooooh! Rolling Eyes
За работата, аз работя на ТД и нямам никакви проблеми с шефа си, т.к по стечение на обстоятелствата Mr. Green същият ми е и съпруг Joy

Joy Joy Joy това много ме размя и на vencislavka вчерашните емоции.

Браво за добрите новини Алекс!

Аз съм на преглед в четвъртък за регистрация на ЖК и от сега ми е свито сърцето. Дано всичко е наред Praynig

Sunny, видя ли, казах ти, че всичко ще е наред!

За корема, аз си имам малко, но преди бях си свикнала леко да си го гълтам, когато съм с нещо впито. Не смея да си премеря талията, преди беше около 70см. От тази седмица обаче, ходя с последното копче разкопчано, иначе ми е некомфортно.
Не мисля, че ми личи, само бюста определено се е увеличил и май забелязвам лека синкава диря на двете гърди  Sad. Трябваше още отначалото да почна да се мажа там.. ама все си викам, че рано ooooh!

# 126
значи не си втълпявам, че имам корем  Flutter
с моето повръщане и ядене само на препечени филийки трябваше корема да ми е залепен за гърба вече, нооо си стърчи подобаващо  preggo
А иначе спрях да нося дънки и панталони още мин. седмица, защото ми стягат по някакъв странен начин и ми става още по- лошо ...

# 127
  • София
Хахахаха а аз какво да кажа все едно съм в края на 3 месец, но докито каза, че това е от газове които задържам, но пак не ми предписа нищо защото не било добре още от сега да започвам да пия някакви хапчета, но се надявам със сиропа да се оправя и да ми спадне и леко корема, че така ми е много гадно. Особено както незнаят повечето ни приятели и ако съм с нещо по мене и корема като се очертае направо ужас.

# 128
Аз съм казала на всички вече. Голяма уста, голямо нещо.  Blush

# 129
  • София
То и аз искам защото така ми е малко некомфортно, ама моя приятел иска да мине малко 3 месец и тогава да кажем на по близките ни приятели, а на другите по натам, а и да минат изследванията за синдром на Даун и т.н. и тогава.

# 130
Ами то при нас той беше тоя, който почна да раздува.
Още 6та седмица почерпи в офиса  Crazy Само аз се притеснявам.
Но пък се успокоявам, че ако се случи нещо лошо, хората ще могат да ме подкрепят сравнително адекватно, а не да се чудят какво се случва и да трябва да се обяснявам.  Embarassed

# 131
# 132
  • София

И аз съм така, детето е с разстройство и повръщане, да не ви казвам какво мазало е, от сутринта съм на 2 перални Sad

# 133
  • Варна
Момичета, при мен пак проблем

Не стига, че чакаме днес-утре резултатите на колегата на мъжа ми за хепатит, ами и от два дни ме наболяваше дупето в дясно.
Преди малко като се наведох, обаче такава рязка пронизваща болка, каквото никога не съм изпитвала. Рових се до сега в нета и май е възпален/усукан седалищен нерв Cry
Четох листовките във ФРАМАР на всички стандартни мехлеми, ама никой не може да се ползва. Четох и тук във форума, че невролозите и те не предписват нищо на бременни... какво да правя?
Да ходя ли на невролог? На масаж ?Преди 2 години имах голям проблем на ръката, тогава един масажист ме оправи с 3 ходения и 2 мехлема, единия правен - но сега няма как да се мажа.

# 134
  • София
yara, ако можеш свържи се гинеколога или личния доктор, те най-добре знаят какво е безвредно за бебето, може и да има някое хомеопатично мазило. Скорошно оправяне   Hug

Общи условия

Активация на акаунт